יום שישי כמעט 19:00 והטלפון מצלצל..

Tami661

New member
היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?

הממממ... כן! וזו לא ביקורת! (על אמת, לא בציניות)

באמת נמאס !!! ../images/Emo31.gif

שמדריכים מסויימים תופסים תחת וחושבים שהם אלוהים והמתאמנים שלהם שמביעים את דעתם נחשבים ל"קשקשניים"... איזו יהירות
גם אותי קשה להוציא מאיפוס! ראבק, רד מהאולימפוס אתה מתפרנס מאיתנו, אם יש ביקורת תגיב עניינית ולא בכל פעם שמחווים דעה (ראה מקרה פורום אירובי - עזיבתך לפני סיום השיעור) אתה מתעצבן ונוטש! שלום ולא להתראות!

shiri 80

New member
שוב נמאס לך? שוב בורח באמצע?

תגיד לי עד עכשיו איפה היית? אז היית נשאר שם בשביל מה להפריע כאן לשלווה ולשקט? אתה רוצה לפרסם את עצמך שקיבלת עבודה בהולמס סבבה תהנה אבל תעשה את זה במקום שבו אנשים מעוניינים לשמוע .. נמאס לך מהקשקשת?סגור האוזניים קח הרגליים ותבבקשה סגור את הדלת אחורייך כי מסתבר שבפעם האחרונה שצעקת אני הולך לא ממש הלכת . אז אנחנו עברנו דירה , לאחת נוחה ומרווחת, שהיא פתוחה בפני אנשים שמעוניינים בקשקשת, באנשים שמעוניינים להישאר "עד הסוף" כנראה שאתה מאלה שבורחים כשקצת קשה .... בחייאת עזוב אותנו בשקט היה כאן נחמד עד אתמול בערב ואגב, אם יש לך מה להגיד , מה שלא יודעים , מה שתמי צריכה להתקשר אליך כדי לדעת (עד כה חשבתי שזה אמור להיות ההיפך ושאולי אתה זה שצריך להתקשר...) אז תגיד את זה כאן , ליחסי ציבר להזיק זה כבר לא יכול להזיק כי how low can you go במקסימום גם אנחנו נבין כמה דברים שלא יודעים ... אגב "רשימה של המדריכים שנמאס להם מהקשקשת הזו .. " תתקבל בברכה בכל תיבת מסרים של הנוכחים .. יאללה תקיא את זה החוצה אולי תרגיש הקלה ... long life to you

snaiberg

New member
ברכותי

ברצוני לברך אותך רן על הצטרפותך לרשדת גם אני מנוי בסניף ברחובות וכמו אחד שהכיר אותך בארוע הנהדר בירושלים אני שמח על הצטרפותך לרשת הולמס פלייס אולי באחד הימים תגיעה גם לרחובות

Gspin

New member
רק אני נהייתי ירוק פתאום?

ולא מקנאה, חלילה וחס?

Tami661

New member
ירוק חמוד זה מגועל...צהוב זה מקינאה

אדום זה מכעס כתום זה אנרגטיות... שאמשיך לצטט לך את הפרק של הצבעים וההילות?

Gspin

New member
למען הסר ספק

אליבא דתוכי, ירוק = בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!

איזה נחמד נהיה פה...

לא מכיר את המדריך דנן מגן אבל נראה לי שיצרים והיריות מהמותן עלו כאן לפאזה מיותרת נגד מי אנחנו בדיוק? חליק די כל אחד כאן יודע להגזים אני בראש קצת סובלנות לא תזיק כאן לאפחד לאפחד

מספר 1!!!

לידיעתך, רן מגן הוא בהחלט מספר 1. כולנו יודעים שיש הרבה מדריכים טובים שעברו אצל הגברת מהולמס, אבל רן יש רק אחד ואני ממש מקוה שרן רק הרחיב את ידיעותיו בקורס הנ"ל ולא שינה דבר בטכניקה שלו, במהלך השיעור וכמובן בטעם המוסיקלי המעולה שלו. מקוה לבדוק את הנ"ל בקרוב. רן - המשך בדרך שלך ואל תתפתה לשיטות אחרות.

ahuvaw

New member
מסכימה בהחלט../images/Emo13.gif

אכן רן הוא מספר אחד ולא נראה לי שיש סיכוי שמישהו "יקלקל" אותו"...

Gspin

New member
חמודה,

רן לא היה מסכים עם הקביעה שלך. ערכי חיפוש על התבטאויותיו בנושא, בפורום אירובי ובקומונת הספינינג. ובתור ילדה בת 14, שעד לפני כמה חודשים לא הייתה יכולה חוקית להיכנס לחדר הספינינג, אני מתרשם מ"עומק" הליק..ניתוח.

חסר לך קצת ידע יקירי!!!

האם אינך יודע שמזה כשנתיים חוק הספורט בישראל קובע שלחדרי כושר ולביצוע כל פעולות הספורט בחדרי כושר יכולים להכנס ילדים בכל גיל ולא רק מגיל 14??? אז לידיעתך....

Gspin

New member
...

1. לא נכון, התקנות נכנסו לתוקף בחודש אוגוסט השנה.2. הייתי מציע לך לחדול מללחך פינכותם של מדריכי ספינינג. לא תגיעי מכך לשום מקום שלא פקדת בעבר.

Tami661

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif... ורק להגיד לך ש:

זה שאני לא מגיבה ולא נענית להזמנות הרבות והנחמדות שלך, זה ממש לא בגלל שאני לא רוצה או לא מעוניינת או לא חושבת שאתה מדריך נפלא... אני, באופן אישי, די מוגבלת בשבתות פה ושם יש חריגות אבל באופן כללי: שבת זה יום המישפוחה (מה לעשות? לא כולנו
) וזה מצמצם את ההיענות שלי להזמנות וליצר הנדודים גם יחד. סתם ככה, מצאתי לנכון להסביר... אני בטוחה שנוכל להיפגש לאימונים שלא בשבת
Anyway, סומכת עליך שאתה הולך לתת להם בצ'ופצ'יק של הראש

למעלה