יום שישי....

jeniam

New member
יום שישי....../images/Emo105.gif

אז ככה, השאלה שלי אליכם הפעם:
איפה אתם אוהבים לבלות?
עם מי אתם יוצאים בדר"כ בשישי?
מה הייתה היציאה הכי מטורפת שלכם?
אתם מוזמנים לחלוק ולשתף....
אני אוהבת ללכת לסרטים, לפעמים לרקוד, לפעמים סתם לטייל עם חברים... היציאה הכי מטורפת.... כשנסעתי פעם למועדון בחולון להופעה של להקות רוק מתחילות ונתקעתי בלי הסעה הבייתה
... ואז התחלנו ללכת ברגל(שלא תבינו, זה קצת רחוק לי מחולון
)... בסופו של דבר חזרנו הבייתה והצלחנו לריב בדרך
... גם התחיל לרדת גשם
... היה מגניב....
מה אתם עושים היום? אני כנראה אלך לראות סרט.....

Mistical

New member
אמממ...

אני הטיפוס שנשאר בבית,עם סרט טוב בטלוויזיה וכוס שוקו ביד

s h u r i k

New member
שחייה לילית!

אני אוהב לבלות בכל מקום שיש חברה טובה!!!! היציאה הכי מטורפת (היו הרבה) הייתה כשפעם אחת אני ועוד כמה חברים שלי נסענו ליום הולדת לחבר בטבריה ובאמצע הלילה נסענו לירדן לשחייה לילית בעירום!!!! היה קר מוות אבל כיף לא נורמאלי!!!!

sweety01

New member
אני הולכת לKILL BILL 2!

של טרנטינו הגדול! אני אוהבת לבלות זמן עם החבר, במקומות בילוי שונים כמו סרטים, דיסקוטקים, פאבים ובתי קפה לפעמים גם באולינג, סנוקר ואפילו מיני גולף. עם חברים או בלעדם (כלומר רק שנינו) אבל הכי כיף זה להתכרבל בבית ביחד מול סרט טוב והרבה פופקורן! על בילוי מטורף אני צריכה לפשפש קצת בראש ולחשוב...

בגלל שאני גר בעיר רפאים

אני יוצא עם חברים ומסתובב לפעמים הולכים לקפה נטו או לסנוקר או משהו כזה...היציאה הכי מטורפת שלי...לא זוכר

AcesHigh

New member
טובייה.

איפה אתם אוהבים לבלות? o_O עם מי אתם יוצאים בד"כ ביום שישי? ^_^ עם חברים שלי, אנחנו פותרים לוגריתמים, מדברים על נושאים מתמטיים ומכינים קיפולי נייר מדפי משבצות... מה היית היציאה הכי מטורפת שלכם? :| אמממ....בואנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב....

מעל דפי הפורום אתה מסוגל לקרוא לי חמודי... נראה, נראה...אני אברר איפה תהיו היום ודמך בראש....פוסי... :)

למעלה