יום שישי....

l1zard

New member
אממ..

אני אוהבת ללכת לים.. לא יודעת למה.. אני פשוט חולה על ים בלילה... ועם החבר'ה זה בכלל סבבה... אני יוצאתעם חברים שלי.. אם בכלל... לא כיף לצאת פה... היציאה הכי מטורפת שלי.. אוי ווי.... לא תודה.. אני אשמור את זה לעצמי :)

vicki16

New member
אממממממממ

אמממ לפעמים מסיבות... אבל בדר"כ..סתם יושבים כולם ביחד באיזה פארק.. לפעמים באולינג, או מסעדה (נאפיס למי שמכיר) אני יוצאת בדר"כ עם החבר'ה, או עם מישהו
היציאה הכי מטורפת??...אמממממממממממממממ שנה שעברה נראה לי ביום העצמאות כשנסענו מבאר שבע לאשקלון לים בלילה..לעשות על האש חח.. הייה בלאגן, אבל הייה ממש כייף
לא זוכרת יציאה יותר מטורפת כרגע..

elena302

New member
תורי..

אני אוהבת מועדונים, דיסקוטקים, את הים והחוף. ואם יש סרטים יפים אז גם. בד"כ הולכת עם חברות וחברים אבל אם יש מישהו מיוחד אז בסבבה..
היציאה הכי מטורפת שלי... לא כ"כ מטורפת אבל ברחתי עם חברה למצעד האהבה (או הגאווה.. לא זוכרת בדיוק מה זה היה.. אני זוכרת שהיה הההכל) שלא היה בעיר שלי. וכל הלילה חגגנו. וזהו..

חחחח..

בזמן האחרון לא יוצא לי ממש לצאת (מגנים, בגרויות) אבל בכלל ככה להסתובב בטיילת, בשכונה, אולי סרט או לפעמים איזה מקום סתם לשבת בו. עקרונית אני אוהבת דיסקוטקים ופאבים אבל בגלל הגיל ההורים שלי לא מרשים לי הם אומרים שהחברים שלי הם "לא חבורה אמינה" חחחחחחחח ו"ברגע שתהיה לך חבורה אמינה נרשה לך".. ויש גם את העניין של מחסור בכסף.. טוב לא נורא נחכה עד גיל 18 זה רק עוד שנה..

bariska

New member
יום שישי

ממ אני הכי אוהב לרדת לים בערב עם חברים וידידות.. ממ אתמול הינו אמורים לעשות על האש..ממ
אבל דפקתי להם ברז נרדמתי ב7 בערב וקמתי רק עכשיו..ממ שמעתי שמישו היתקשר אבל מה זה לא היה לי כוח לקום..

למעלה