../images/Emo124.gifחג חירות שמח../images/Emo13.gif לכול גולשי ../images/Emo43.gif
וסלון מזל ....
אני שומע בפורום זה
הרבה קולות שמלאניים ,קיצוניים שאף NICKEL BACK האשים אותי בריגול פוליטי...
ציטוט: • אתה משת"פ NICKEL BACK 10/04/09 09:23 או טרול של מפלגת ישראל ביתנו, או בעצם של גוש אמונים...
בנוסף לכך טען : • המצב מורכב יותר NICKEL BACK 10/04/09 15:41 אתה פשוט ממשיך את הלאומנות, והאמת לא היה איכפת לי גם לא להיות ישראלי ולקבל אזרחות זרה. ברגע שיהיה שלום עם הפלשתנאים ויהיו כאן 2 מדינות ל-2 עמים, אז תתעסק בביטוח הלאומי, שכמובן תופח בזכות מדיניות האי שיוויון של מדינת ישראל.
וזה מה שעניתי לו : • יודע מה "מסכים" ל2 מדינות ל2 עמים ,עכשיו amirrohker 10/04/09 15:55 תחלק ותסביר בדיוק מה שייך למי אולי אני יסכים.... ........................................................................................................ אבל הזמן
עבר ....
אני לא מבין מדוע בפורום הזה ובמיוחד שמלאנים ,לא יודעים מה הם כבשו או עד איפה גבולות
ותמיד מיתחמקים מלעונת על שאלות כאלו .
,אז למה להיתמש במילה שאתם לא יודעים מהי כמו
כיבוש
אז בינתיים עלה לי רעיון :לקחת תפקיד
של ה"סוס הטרויאני" של ליברמן באינטרנט בכלל (גם כך אני עושה בלי להרגיש), אז עכשיו אני פה לא מזיק כי NICKEL BACK "חלקית צודק " יש אי שיוון בישראל אז אפשר בינתיים להיתעסק באי שיוון, בתקווה שתישאר לנו .......
..מדינה...או רק
.....
אטום בשמיים נהייתי פתאום נרגש הלב
ל2 הווו כמה הלב חלש.......
12-Ptzatzat Atom Bashamaim 12-Ptzatzat Atom Bashamaim