הכנתי אתמול בשר מפורק שגעון
עברתי בסופר ושוב היה מבצע על כתף בקר טרי.
 
קניתי 3 קילו חתוכים לקוביות גדולות.
 
בבית שמתי בסיר רחב מעט שמן וחיממתי את הסיר היטב.
 
הנחתי את הקוביות על תחתית הסיר והשארתי 10 דקות.
 
תיבלתי רק במלח ופלפל והוספתי מים עד 1 ס"מ מתחת לפני הבשר.
 
הבאתי לרתיחה והמשכתי לבשל עם מכסה במשך 3 שעות.
 
הוצאתי את הבשר לקרש ופירקתי אותו עם הידיים לסיבים.
 
הוצאתי חצי מכמות הנוזלים והוספתי רוטב ברביקיו מוכן.
 
הוספתי את הבשר חזרה לסיר וערבבתי.
 
יצא מאד מאד מוצלח. מתחמם היטב גם למחרת.
 
היום בדרך הביתה אקנה בגט טרי ואכין לי גם כריך.
 
אגב, בצרכניה מתחת לבית שלי אופים במקום בגט "רוסטיק" של פילסברי. כשהם טריים הם מאד מאד מוצלחים - ממליץ.
 
מצרף תמונות מהתהליך