אני מבשל בציר בקר...
1 גזר בקוביות
1 גבעול סלרי קצוץ
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1/2 כפית טימין
1 כפית פפריקה מעושנת
לטגן במעט שמן עד להתרככות קלה
להוסיף את הבשר שטוגן מעט וציר בקר עד ל3/4 גובה הבשר.
לבשל בסיר רגיל או סיר לחץ עד שהבקר מתפרק.
להוציא את הבשר** ולהמשיך לבשל את הרוטב ולהוסיף מלח ופלפל
לפי הטעם.*
להפריד את הבשר לחוטים ולהחזיר לרוטב, לבשל עוד 10 דקות.
אפשר לשמור את הבשר המפורק בכלי במקרר ללא/עם הרוטב
עד 3 ימים במקרר, לחמם לפי הכמות הדרושה.
ניתן להגיש כמנה עיקרית עם תוספת אורז/פירה.
ניתן להוסיף לפסטה מבושלת.
ניתן להוסיף לפתיתים
ניתן להניח בלחמניה.
*ניתן להוסיף לרוטב פטריות/אפונה...לפני הוספת הבשר ולבשל
עד לריכוך קל.
** אני משתמש בנתח צוואר עגל.