יום שלישי מה נבשל?

yair_bar

New member
מנהל
אמנם היום רק התחיל, אבל נראה לי שהוא יסתיים עם פתיתים ובצל

פוקסי99

New member
אצלי שאריות מהחתונה ופענוח מתכונים

אומנם זאת החתונה השניה שאני מארגן אבל הפעם להפתעתי ארזו לי את האוכל שנשאר בקופסאות אטומות ולקחתי איתי .
מכוון שהאוכל לדעתי ודעת הסועדים היה מעולה והוגש ביד רחבה. אני הבוקר אנסה לפענח מתכון של כל מאכל וסלט ואשתף אותכם .
ושוב תודה על הברכות אני גאה להיות חלק מכם.
ומי שמתעניין לקיטרינג קוראים "מרינדה"

yair_bar

New member
מנהל
מאד מקובל שאורזים את השאריות לזוג הצעיר

לרוב הם לא ממש מספיקים לאכול ביום החתונה ורוצים לאפשר להם גם לטעום וליהנות מהאוכל וגם שיהיה להם ראש שקט לימים הבאים שלא יצטרכו לדאוג לאוכל.
&nbsp
שוב מכל הלב - מזל טוב

רוני1955

Active member
הרבה מזל טוב לחתונה.

אפשר לשאול איפה היתה החתונה?
הבת שלי התחתנה ב "כחול וירוק" (באולם שלהם, לא בגן הפתוח בגלל עונת השנה) וגם אצלם זה היה הקייטרינג. היה אכן מעולה.

פוקסי99

New member
"ביער בחדרה"

היה מעולה והכל דפק כמו שעון .כפולני הייתה לי בעיה שאין לי על מה לקטר.

עדיקים

Active member
אני עדיין עם שאריות משבת

חוץ ממני אף אחד לא אוכל ממולאים אז נשארו לי מנות להיום ולמחר. חוסך לי בישולים. בנוסף לא.ערב נשארה לי פשטידת תירס שהכנתי לאירוח שהתבטל ברגע אחרון אז אני מסודרת מעולה. במיוחד עם הדיאטה שלי שדורשת השקעה גדולה יותר בבישולים.
היום בבית אני הצהרונית התורנית אז מכינה שניצלים ופסטה הכנתי כבר אתמול.

yair_bar

New member
מנהל
מתחשק לך לפרט על הדיאטה שאת עושה?

אני כבר שבועיים עם רצון להוריד 6 קילו ומתלבט איזו דיאטה לעשות

עדיקים

Active member
הדיאטה שלי

אני כבר לא כמו פעם, לא הצלחתי לבד אז התחלתי ללכת למפגשים של שומרי משקל אחת לשבוע. בעבר עם האפליקציה הסתדרתי מעולה לבד אבל הפעם היה לי קשה יותר.
לומדים המון על תזונה בריאה ונכונה שזה בשבילי העיקר כי אני בשוטף אכלתי מלא שטויות ודברים לא בריאים.
למדתי לבשל עם הרבה פחות שמן ולראות שזה לא פחות טעים. אפילו האורחים לא מרגישים בהבדל. כמעט ולא נוגעת בקמח לבן. המון ירקות טריים וסוכרים בעיקר מהטבע- פירות, במיוחד שבקיץ לא חסר.
והטיפ החשוב לשתות המון המון המון המון המון מים.

yair_bar

New member
מנהל
תודה. שומרי משקל זה עדיין עם שיטת הנקודות?

או שאני מבלבל?

עדיקים

Active member
אכן כן, זו השיטה היחידה שמדברת אליי

יש גם אפליקציה מעולה שעולה 15 ש"ח לדעתי שאפשר לעשות איתה את העבודה. אצלי זה פשוט כבר לא עבד והקבוצה עובדת נהדר.
ירדתי בדיוק את המשקל שאתה רוצה להשיל מעלייך אבל במקרה שלי אני צריכה ורוצה לרדת עוד וממשיכה לעבוד על זה.
עשיתי את זה בשביל לרדת במשקל אבל לא רק גם בשביל להתחיל לאכול יותר בריא כי באמת אכלתי מלא שטויות ואני יודעת כמה זה לא בריא. רציתי להגמל מהתזונה הלא בריאה שלי. הקבוצה עוזרת לי ללמוד לאכול ולבשל בריא יותר. גם הילדים והבעל מושפעים מזה, עוד לא מספיק אבל מקווה שלאט לאט יושפעו יותר.

yair_bar

New member
מנהל
במה הקבוצה תורמת מעבר לאפליקציה ולכללים?

יש שקילה כל שבוע?

עדיקים

Active member
תרומת הקבוצה כל שבוע

קודם כל שקילה, אז אתה יודע שכל חטא שתעשה יראה על המשקל וחושב פעמיים לפני שאני חוטא אם בכלל.
בנוסף יש כל שבוע הרצאה אחרי השקילה עם המון טיפים ממש טובים לירידה במשקל. השבוע למשל נתנו טיפים לנוסעים לנופש, עכשיו בקיץ כשכולם יוצאים לנופש היא נתנה טיפים איך לא לעלות במשקל בחופש. כמובן שההחלטה היא שלנו בסוף אם לשחרר בחופש או לשמור אבל עם הטיפים מנסיון גם אם לא יורדים לא עולים לפחות וגם נהנים.
אני אישית מתחברת לשומרי משקל כי מאוד קל להמיר מאכלים בשיטת הנקודות בניגוד לשיטות האחרות. אם יש לי שבוע גרוע שבחרתי בו לאכול יותר מתוק אני לפחות לא עוברת את כמות הנקודות המותרת לי למשל או אוכלת מעט פחות מהמותר אבל הכל ניתן לחישוב אפילו דברים שלא קיימים בטבלה. בעזרת אפליקציה ב-5 שניות יש לך חישוב נקודות.

yair_bar

New member
מנהל
את הנושא של השקילה אני מממש כל בוקר

למדתי שאם אני יודע שאני נשקל בבוקר אני מוותר על שטויות בערב שלפני.
&nbsp
לכן, אגב, אני נשקל כל בוקר

&nbsp
&nbsp

עדיקים

Active member
בעקרון מומלץ אחת לשבוע אבל אני כמוך בדיוק

ובכלל אם זה מה שעוזר לך לא לאכול שטויות ערב לפני אז זה הכי חשוב.

שרון 337

New member
לי תמיד עדיף להישקל אחת לחודש. ואז התוצאות משמעותיות,

כשהמשקל מראה שהשלת קילו ממשקלך.

אני נשקלת פעם בשבוע- כל יום שלישי

זה משהו חדש שהתחלתי לעשות במיוחד כדי לעקוב אחרי השפעת ההורמונים על הגוף ועושה את זה כחלק מפעילות בקבוצה בפייסבוק של תזונה ואורח חיים בריא.

למעלה