יום שלישי 23.10 למסירה

נירה63

New member
למסירה לקראת החורף-איזור צפון

* 2 מעילים לנשים מידה 40, בצבע שחור. *חצי מגף שחור מידה 40. *תנור חימום- קונווקטור. יש לדאוג לשינוע.

נירה63

New member
סרטי DVD למסירה.

וטוב שאני עושה סדר בבית... הסרטים הם: סכנה מידית-מי יעצור את הספירה לאחור? שליחות קטלנית3 ואן הלסינג סרטי בונד007 חשיפה סרטו של ביל ריי

טיגריס2

New member
נירה אשמח מאוד לסרטי הDVD

לבנים שלי זה בדיוק סגנון הסרטים שהם אוהבים

נירה63

New member
טיגריס אין בעיה רק מי משנע אליך?

אם אתן לנעמי האם ממנה יש שינוע אליך? אתן אמורות להפגש? עדכני בבקשה.

נירה63

New member
קונווקטור זה תנור שעומד על הריצפה חשמלי

שבמקביל מוציא גם אויר חם כמו מפזר חום וגם יש לו גוף חימום נוסף, בקיצור תנור עומד על הקרע מחמם את החדר, חשמלי.

סנאי נדיר

New member
../images/Emo41.gifלמסירה דחוף../images/Emo41.gif

שקית מלאה חולצות ומידותיהן: חולצה ירוקה קצרה - BIKKEMBERGS - מידה M חולצה אדומה ארוכה - REPLAY - מידה M חולצה אדומה ארוכה - TNT מידה XL (יש עליה עדיין את התווית) חולצה שחורה ארוכה עם צווארון - CLOSE - מידה 2 חולצה כחול-לבן עם צווארון - TNT - מידה XXL חולצה כחולה-כהארוכה - REPLAY - מידה L חולצה כחולה קצרה עם צווארון - PUMA - מידה M חולצה אדומה ללא שרוולים - TNT - מידה XXL חולצה כתומה קצרה - REPLAY - מידה L
במידה ולא יימסר עד סופ"ש זה ילך לבית השאנטי או למקום אחר
. יכול להימסר ב2 אופציות: 1. להגיע אליי לכפר סבא ולקחת את הבגדים (פרטים במסר). 2. לחכות לסופ"ש שאני אהיה בת"א והמסירה תתבצע באיזור שנקין-אלנבי-קינג ג'ורג'. כל הקודם זוכה, לפנות אליי למסרים.

מסירות ../images/Emo87.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. איזור: רעננה.

יעל י

New member
למסירה ושאלה...

למסירה מיטת נוער,ספפה אבל יש צורך לבוא לקחת אותה ממני כי אין לי איך להוביל . והשאלה - האם זה הפורום המחליף לתרומות לכל מיני דברים (פעם נדמה לי ניהלה אותו נועית) או שיש עוד פורום שאני לא מוצאת? תודה

yam1212

New member
באיזור השפלה למסירה

בגדי תינוקות מחבתות למטבח כוסות לקפה

שוקולתה

New member
למסירה

מיכנסי גברים מידה 48 חולצות מידות לארג' מכופתרות חציות מידה 38 מיני גיזרה גבוהה מיכנסים מידה 38 לנשים לא לנערות

למעלה