יום שלישי 23.10 למסירה

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער

למסירה

מיטת 2 קומות למסירה בגדים ליציאה מפוארים לאשה מידה 40 42 ועוד למסירה דיוידי כול הדברים נמצאים הדברים נמצאים בנשר

רותה לי

New member
אני חושבת שעופרה22 מחפשת די וי די

אם אפשר לשמור עבורה די וידי היא תיצור קשר איתכם במסרים תודה מראש

יחזקאל יקר!!

בס"ד אני זקוקה מאוד ללול, מזה מספר חודשים זקוקה ללול בדחיפות, יש אפשרות לוותר לי על התמורה כרגע? המצב הכלכלי שלי מאוד קשה ובכלל אין לנו מיטות בבית, אני לא מדברת עלינו אלא על התינוקת בת 5 חודשים הנכדה שישנה בעגלה, אמא שלה רוב הזמן באישפוזים גם עכשיו, וזקוקה בדחיפות ללול הזה. אשמח לתגובה ממך. בשורות טובות

צדיקים בבקשה מכם, אני צריכה דחוף שינוע!

בס"ד אני גרה בצפון הרחוק, והלול נמצא בירושליים, מצאתי שינוע מת"א או פתח תקווה לצפון, רק צריכה עזרה בשינוע מירושליים לת"א, בבקשה תעזרו לי זה דחוף ביותר גם לי וגם לפינוי של הלול מהמוסר, פחות משבוע!!! ואני פוחדת לאבד את ההזדמנות המבורכת הזאת. משהו יכול לעשות מצווה בעבורי, לשנע את הלול לפחות עד למרכז? תזכו למצוות בשורות טובות!!!

שינוי בהודעה לתשומת לבכם!!

בס"ד אני מאוד מודה ליחזקאל בתרומתו את הלול, אך מסיבות שהלול לא מתקפל לא הצלחתי למצוא שינוע מתאים לכיוון הצפון, לכן מחזירה ליחזקאל את הפיקוד. תזכה למצוות ותודה על הרצון הטוב. בשורות טובות!!

למעלה