יום של אור...מ ק ס י ם !

לירז51

New member
יום של אור...מ ק ס י ם !

הי, אני חדשה כאן, עוקבת בעניין אחר כל פיסת מידע ואירוע שקשור להתפתחות רוחנית, שמחה להיות גם כאן, לשתף ולהשתתף איתכם, וקודם כל שמחה להביא לידיעתכם כי מאוד בקרוב, בשבת ה-14.7.07, יתקיים אירוע מרגש במיוחד במרכז נתנאל שבטבעון, "יום של אור", שכשמו כן הוא, חיבור לאור שבתוכנו, לאהבה, ליחד, הזדמנות לתת לעצמנו חופש להיות, לחוות, להתנסות בפעילויות מרתקות ובלתי שגרתיות, לשחרר את הילד שבנו שרוצה כל כך להביע את עצמו, להרגיש וליצור, לגלות מחדש את שמחת החיים שאבדה לנו אי שם בתוך השיגרה השוחקת... זהו הבסיס שאין לו תחליף להתפתחותנו הרוחנית... אני אגיע לשם באהבה, ממליצה בחום לכל מי שהתפתחות רוחנית חשובה לו ונוגעת בו ! שלכם לירז

לירז51

New member
ולכל מי שעכשיו כבר מסוקרן...

כדאי לבקר באתר הבית של המרכז... www.natanel-center.com לא תצטערו... לירז

Bastat

New member
אליה את פשוט נוראית אולי תוציאי את העצבים

והתיסכולים שלך במקום אחר ולא בפורומים על אנשים

אליה ל

New member
דוד

מסתבר שהגענו לכאן בצוותא
תשמע יקירי לי, נדמה לי שאנחנו מכירים פחות או יותר משהו כמו 12 שנים לערך? אם כך, ממרומי אותה הכרות - הרשה לי לספר לך שהתחרפנת לחלוטין. הבאת לכך שאנשים מהחבורה הוותיקה כמעט ולא נכנסים לכאן יותר. המקום הזה באפשרות שיצרת - נראה הזוי לחלוטין עם הרבה
מעופפים. אינני יודעת מה עובר עליך בחודשים האחרונים אך אין ספק לדעתי כמובן שזה לא מוסיף לך.

כאילו זה אומר מה?

לדעתך היית יכולה לנהל יותר טוב?... הרי היית שם ועד כמה שהבנתי התברבר לך כל העסק או שאני טועה בחודשים האחרונים עובר עלי טוב ואני חווה סבבה...מציע לך לנסות את זה

אליה ל

New member
זה אומר את הדברים הבאים

לא, אין לי כל חשק לנהל..... מה קרה דוד? החלטת לעבור לגן הילדים או יותר נכון למגרש הבוץ? מאמינה לך שבחודשים האחרונים עבור עליך טוב וסבבה וכל היתר. מה בדיוק אתה מציע לי לנסות? לאבד פרופורציות? איזון? שפיות? לשכוח שיש משהו מוזר שכזה שנקרא "אחריות" - משהו ששכחת שהוא קיים לפחות כאן? אז זה מה שזה אומר מילה מאוד נחמדה שאומרת : א ח ר י ו ת ! אם היתה לך כזו הרי שבחודשים האחרונים היא הלכה לאיבוד. תתבגר קצת

אני חושבת שהיא אומרת

שאתה יכול לנהל אותו יותר טוב..
(הרי היית שם ועד כמה שהבנתי התברבר לך כל העסק או שאני טועה ..
), דוד? לדעתי יש משהו בדבריך ויש משהו בדבריה שבת שלום לכם

אין גבול לטוב

והוא משתרע עד אין סוף עכשיו צא וחשב מה הטוב שלי ומה שלך שכמובן אותם אלה השבויים בכישוף החברתי סותמים פיות ואינם מתירים למעופפים להתבטא ולהתפתח הלאה...והרי התפתחות רוחנית רשומה לנו על הדלת והיא כמגדלור המושכת אליה את המתפתחים, אז אנחנו יכולים לתת להם מצע לגדילה ולצמוח איתם ולדעת להכיל את השונה מאיתנו, ויכולים לתקוף ולהתדרדר לתהום תחתיות...ואני בחרתי. כבר ראיתי פורומים שהתפוצצו כשמנהל חסם ומחק במרץ והשחית את כוחותיו לריק...זה לא אישי יקירים והכתוב הוא בסך הכל כתוב, אז על מה ההתרגשות הגדולה לא בדיוק הבנתי בקשר לוותיקים שאינם מופיעים, יש כבר וותיקים חדשים שמופיעים כן... והגוורדיה הישנה בפנסיה נחה על זרי דפנה

אליה ל

New member
עדיין נוצה אתה

לא מבין למה אני מתכוונת ולא מבין על מה אני מתרעמת. ושוב אתה רץ לכיוונים שאינם בכלל קיימים. מה בדיוק הקשר בין מחיקות (למעט פרסום) לבין התפוצצו, חסמו, מחקו וכו'.......... אני מדברת איתך על מה שקרוי "אחריות" וגם בדבר המוזר הזה שנקרא "התפתחות רוחנית" יש משהו שנקרא "אחריות"

אליה ל

New member
ובהמשך דוד

מצע לגדילה ולהתפתחות - נפלא, אך לצורך זה נחוץ גנן אחראי עד מאוד שיודע להשקות בדיוק בזמן הנכון, יודע לעשב, מסוגל להניח את הכלונסאות בדיוק בזמן הנחוץ ואף לא שניה מאוחר מדי ועוד ועוד. כעת צא וחשוב למה אני מתכוונת ותן לי תשובה עם ערב אצל אפרים במזגן

פרגון למנהל../images/Emo24.gif

נעים , מרענן , נאמנות אישית תוך כדי הכלה ואיפשור לאחר. לי טוב איתך. תודה.

לאליה ושאר המורדים במלכות

נראה לי שהותיקים כבר די מיצו את עצמם ואני בכלל זה, ועירוי של דם חדש חיוני להצלת השכיב מירע. מטבע הדברים החדשים מביאים איתם דברים חדשים. בחלקם הם נראים לנו הזויים ומעופפים ממש כמו שאנו נראים להם. ובחלקו אנו מיצרים על שעברה חלפה שעת ההזיות והמעופפות שלנו. דוד נותן להם ובצדק במה בלתי מופרעת, ובכך אני מחזק את ידיו. בהסתייגות אחת והיא שהוא קצת מניח להפוך את הפורום ללוח מודעות, על אף שגם במודעות עצמן יש עיניין. יעקב

אליה ל

New member
יעקב יקירי לי

אין ספק שישנה מידה רבה מאוד ועוד יותר ממאוד של צדק בדבריך. במהלך כל השנים תמיד הגיעו אנשים חדשים ואכן חלקם היה נראה גם אז באותם ימים הזוי ומעופף. אישית אין לי בעייה עם הזויים ומעופפים - הבעיה אצלי מתעוררת כשנותנים לאותם הזויים ומעופפים את הבמה לעשות בה כבשלם ובכך הם מושכים אחריהם למקומות הזויים עוד יותר אנשים שחושבים שאולי כך צריך להיות. במה בלתי מופרעת - בכייף כל עוד אין היא מכניסה רוחות רעות, טימטום, טיפשות ובערות.

אבל אליה

טימטום, בערות, וטיפשות הריהם עיניין של שיפוט, ואת עצמך יוצאת בתוקף נגד שיפוטיות ועוד בפורום רוחני. ובכל האהבה והכבוד שאני רוחש לך, הרי שלך חלק נכבד בכל אותן רוחות רעות. אני מבין שצילו הכבד של חץ עדיין מרחף מעליך, אבל סיריוס שאני מבין שהוא שורש המחלוקת, שופע רצון טוב וחדוות נעורים והוא שלם ועיקבי בתורתו הרוחנית, ואפשר לכבד את זה. אישית אני רואה ברוחניות התכנסות פנימה, יש אחרים היוצאים לחפש את האמת באוקינוסים אדירים ובמדבריות רחוקים, כל עוד הם מוצאים אותה שם, מי אנו כי נשפוט. נשמור לך מקום ליד המזגן יעקב

אליה ל

New member
ביננו יעקב

ממש לא רואה את הדברים כמוך. אכן סריוס כדוגמא: "שופע רצון טוב חדוות נעורים" ועוד שאר דברים.... אז? האם העובדה שמישהו שלם ועיקבי בתורתו הרוחנית אומרת שדבריו נכונים? שהוא אינו מטעה? אתה יודע מה, אם אלך מאוד מאוד רחוק וקיצוני ישנן אי אלו דוגמאות בהיסטוריה העולמית לאנשים שהיו מאוד שלמים ועיקביים בתורתם והביאו הרס רב על האנושות. נשאלת השאלה יעקב, היכן אמורה להמצא האחריות "שלנו" כאנשים האם עלינו כשאנו רואים / חשים / יודעים שמישהו /משהו זורע זרעים של לא אשתמש במילה הרס אך כאשר מתקיימת הולכת שולל ואין זה משנה כרגע אם מי שמוליך שולל מודע למה שהוא עושה או לא חייב מי לקום ולעמוד נגדו ולא לשבת על אחוריו ולקשקש בזנב בצפיה לראות כיצד נופלים רבים בפח. ובכן, מה שקורה כרגע הוא שישנם אנשים כאן שיושבים על אחוריהם - מה לעשות יעקב, לי זה לא מתאים לשבת על אחורי ולקשקש בזנב עד יעבור .......... ישנם אנשים שברוח ה"עידן החדש" מאמינים שהכל מותר הוא. "שיפוטיות" - באמת יעקב, זו בדיחה אחת גדולה - אנשים נגררים אחר מילים כי זה נוח....... כל דבר אפשר להפיל על השני - אסור להיות שיפוטי, אסור להיות ביקורתי - אם את/ה כזה וכזה הרי שאינך "רוחני" - נו באמת................... זהו אחד משיאי חוסר ההבנה הנפלאים של אי ידיעת מהותו של הדבר הזה שנקרא "עידן חדש". אכן יעקב, רוחות רעות מנשבות...................................... והן עוד עתידות להיות רעות שבעתיים - דרך אגב - המילים האחרונות אינן שלי. שבת שלום

אליה ל

New member
../images/Emo7.gif אוי ואבוי - יש לנו כאן שיפוטיות - איך זה

קורה? בפורום שעוסק בתקשור והתפתחות רוחנית - מזעזע. גרמת לי לשעשוע - תודה רבה - את פשוט נפלאה

למעלה