יום של אור...מ ק ס י ם !

אליה ל

New member
את חמודה - אך מה שאת עושה הוא פרסום לשמו

לצורך נושא פרסום וכו' קיים לוח מודעות. מה בדיוק יש שם שאמור לסקרן? אותי בינתיים זה לא מסקרן ובוודאי לא כשהמדובר הוא בפרסום.

rucale

New member
לירז, אם אפשר פרטים

על המקום, המחיר ואופן ההרשמה כי באתר לא עונים. ותבורכי על ההודעה ונתראה שם רחלי.

לירז51

New member
רחלי חמודה...

כמה נעים לראות אדם שהוא פתוח וסקרן... אנא צרי קשר 054-2266503 ותיעני בשמחה... באהבה לירז

maysabel

New member
לירז חמודה

כמה נעים לראות אדם לא שופט ומקטלג אחרים..........כמה סובלנות! ועוד..כתבת למעלה: "אחת התכונות העומדת בבסיס ההתפתחות הרוחנית היא סקרנות...ופתיחות אמיתית..." אך הפתיחות ה"אמיתית" שלך את מגלה בכך שאת פתוחה רק לאלה שחיזקו את הודעתך.. יכולת אי שיפוט היא נחלה של זה שהוא באמת ברמת מודעות כה גדולה עד כי הוא מגלה כמה הוא עצמו מתבטא בכל ה"שאר" וכשהוא שופט ונוזף ב"שונים" ממנו הוא למעשה שופט את התכונות הללו בעצמו אך שאין ביכולתו להכיל את הידיעה שזה פשוט הוא עצמו.. בהצלחה בדרכך מאיזה

לירז51

New member
מאיזה יקרה

אכן מילים כדורבנות... עכשיו קחי את מילותייך שלך ונסי להחיל אותן על ההתייחסויות של חלק מהחברים היקרים כאן... תגיעי למסקנות מפתיעות... תחשבי על זה... היה לי לעונג לשוחח איתך, את רואה, אני לא תומכת רק במי שמחזק את דעתי... מאחלת לך הארה והצלחה באהבה לירז

maysabel

New member
לירז יקרה

יש הבדל כשמתייחסים למעשה אדם וכשמתייחסים לאדם עצמו בשיוך תכונות מסוימות אליו שימי לב מי יתייחס כך ומי אחרת..אני אין לי צורך לעשות כך,פניתי אלייך, ולא רואה הבדל בין להחיל דבריי על התייחסויות של חבריי או שלך,למעשה ההתייחסות שלי לא אישית אלא עניינית,לכן לא משנה מי עשה מה,כולנו חלקים שווים של אותו המשחק..מצאתי הזדמנות להאיר מעצמי וזה הכל. התייחסת למילותיי,תודה, אני דווקא הפעם התייחסתי לאנרגיות ולבין שורות..תמיד מעדיפה לחוש ואח"כ להבין מהראש עם מילים. הארה- הוא המסע המופלא עצמו...אל תוכינו..הייתי אומרת שרואה בכל הדרך חיוך מאיר ומואר.. תודה על איחולייך חיבוק באהבה מאיזה

לירז51

New member
מאיזה יקרה

דברייך נבונים ונפלו על אוזניים קשובות, גם אני, כמוך, קודם כל חשה וקוראת בין השורות.... תודה על הארתך , אחד הדברים היפים הוא לראות את החיוך המאיר בדרך... אשמח להמשיך את הקשר, באהבה לירז

חמודה... יקרה... יקרה... חמודה...

ובכל פעם מסובבים את הסכין עוד חצי סיבוב!

למעלה