יום שני ה29.11 - מסחר פורה לכולם!

איקו

New member
זקוק לעזרה עם הצמד פאונד-דולר

וכבר כמה זמן אני בפוזיציה לונג - מה- 1.617 משהו כמו 600 מינוס. האם יש לכם תחזית לשינו או שכדאי לפרוש. ???? תודה מראש.

סקירת שוק 29.11.2010

ביצועי השבוע שעבר: יורו/ין – שורט הגיע ליעד 1 – 28 פיפס יעדים נוספים היו פתוחים: עשה מעל 400 פיפס קנדי/ין – שורט הגיע ליעד 1 – 32 פיפס יעדים נוספים היו פתוחים: עשה מעל 100 פיפס לסקירה של השבוע לחץ כאן: http://www.yourforexexperts.com/surveys בהצלחה אשפי המטח בני נחשון ומיכל משולם

bazforex

New member
איקו בבקשה כמה זויות

גרף יומי אליוט ירידה לצורך עלייה!!! השאלה שאתה צריך לומא לעצמך האים אני בפנים !!! הגל D יהייה עוצמתי כמו גל A החוק אליוט אומר תיקון מקסימלי מעל גל B מצרף גרף יומי בבקשה

bazforex

New member
זוית שנייה

על גרף יומי אין סימנים שורט ברור על גרף יומי

bazforex

New member
זוית שלישית שורט

על גרף יומי ווליום עולה הירידות אמינות לדעתי

progcom

New member
סקירה יומית

לאחר שביום שישי האחרון הצמד שבר תמיכה וקו מגמה עולה במחיר 1.3300, היום היורו נפתח בגאפ למעלה מול הדולר בעקבות חבילת הסיוע בסך של 85 מליארד דולר שאושרה לאירלנד. המחיר כעת נשען על תיקן 61.8% מתחילת העליות בסוף אוגוסט השנה. במידה ומחיר זה יפרץ, היעד הבא של הצמד הוא למחיר 1.3134 (ממוצע נע 200), אם וכאשר נראה נסיגה של הצמד לכיוון מעלה, היעד יהיה הנמוך של שבוע שעבר במחיר 1.3460. היום אין אירועים משמעותיים ביומן הכלכלי אך יש לשים לב להתפתחויות בקוריאה. להמשך הסקירה וסקירות נוספות נא להיכנס לכאן: http://fx-il.com מסחר במט"ח

EURUSD22

New member
צהריים טובים. מתבשל מהלך גדול.

התנועה מטה של הצמד תופסת תאוצה. האינדיקטורים לטווח הבינוני (כלומר שבועי) מעידים על התחלה של מגמה דובית איתנה. לאלה שסוחרים את הטווח הזה אני ממליץ לחפש הזדמנות טובה לפתוח פוזיציית שורט. הזדמנות אחת כזו הייתה היום בבוקר ומי שפתח פוזיציה באזור ה 1.3260 מומלץ שיקבע את ה SL ל 1.3315 ויחכה לשעת כושר לקדם אותו. בטווח הבינוני אין יעד בשלב זה. למי שפתחו פוזיציה בשער יותר נמוך וסוחרים יומית/שבועית - אפשר לנקוט באותה אסטרטגיה של ניהול סיכונים, קרי, מיקום ה SL באותו שער וישיבה על הגדר - זאת במידה שהתיק שלכם יכול לספוג סיכון בהיקף האמור. להערכתי, בטווח הקצר היעד הוא 1.3110 ושם ממוקם גם ה TP שפתחתי לעסקה ב 1.3223 (עם SL כרגע ב 1.3214). נקודת תמיכה משמעותית נמצאת ב -1.3070 (נסיגת פיבו' 50% מהמהלך מתחילת יוני) ולהערכתי כאשר הצמד יגיע לנקודה זו הוא יבצע תיקון. השאלה מתי זה יקרה? להערכתי, השוק נמצא ברגעים אלה בדשדוש (שעה 15:15) לקראת פתיחת המסחר בארה"ב. אם לא יקרה משהו בלתי צפוי (במישור הפונדמנטלי) הצמד ימשיך לרדת בשעות הקרובות עד לאותה נקודת התמיכה האמורה או קצת לפניה (ולכן ה TP שלי ב 1.3110, כאמור). ישנה אפשרות לא מבוטלת כלל שהצמד יחצה את אותה נקודת תמיכה וימשיך במסעו מטה, אלא שאני לא מוכן לקחת סיכון. אפשרות שלישית (אך פחות סבירה לדעתי לאור הניתוח הטכני) היא שהדובים לא יצליחו להוריד את הצמד עוד למטה (כלומר, במאבק מול השורים הם "ויתרו" על 30 פיפס) והתיקון הצפוי מתחיל כעת. בכל אופן, בשורה התחתונה הנה המלצתי - מי שנמצא בפוזיצית שורט מהבוקר - כאמור, למקם SL ולחכות. מי שצופה מחוץ לשוק - יש לחכות להזדמנות מתאימה לפתוח פוזיציית שורט. כלומר, להמתין לתיקון ואז לתבנית היפוך. אני ממליץ לזכור שיש נקודת תמיכה משמעותית ב 1.3070 ולכן ההזדמנות לשורט עשויה להתעכב מעט. איני ממליץ לפתוח פוזיציית לונג גם אם האסטרטגיה שלכם היא קירקוף. כל האמור לעיל מבוסס על ניתוח טכני. אירוע פונדמנטלי משמעותי, כמו התחממות צבאית בחצי האי הקוריאני או חדלות פירעון של ספרד, תגרום למפולת בצמד וכל קווי התמיכה ישברו. עם זאת, גם אז המבנה הטכני מבשר מראש על מצבים כאלה ולכן הם צפויים. סחרו בתבונה
בהצלחה דוד [email protected]

progcom

New member
תודה רבה.... היום הגיע הסיום לשורט שפתחתי

שורט שפתחתי לפני מספר ימים נסגר היום ברווח נאה של כ 230 פיפס בשער 1.3127... בינתיים אני על הגדר מחכה להתפתחויות.

EURUSD22

New member
יפה מאוד. אבל מדוע קבעת TP ב 1.3127? לפי מה?

מעניין אותי מה האסטרטגיה שלך בנדון

progcom

New member
אותו פיבונאצ'י 50%

בתוספת ממוצע נע 200 פשוט (בגרף היומי) שהוא נמצא קצת מעל ה 50%. גם הכניסה לעסקה נעשית לפי פריצת פיבונאצ'י.

EURUSD22

New member
המלצה לסוחרים האגרסיביים מביניכם

כפי שנצפה הצמד נעצר בנסיגת 50% פיבונאצ'י ב 1.3070. זוהי נקודת תמיכה משמעותית שעומדת כנגד מומנטום דובי חזק ביותר. עם זאת, בגלל ה RSI היומי שמתחיל להתקרב לאזור האדום, יתכן שנהיה עדים בימים הקרובים לתיקון כלשהו. ולכן, לסוחרים האגרסיביים יש שעת כשר לפתוח כעת פוזיציית לונג, SL= 1.3050 ללא יעד. הצמד נסחר כעת בשער של 1.3100 ולכן הסיכון הוא של 50 פיפס. אך שוב - זהירות! - המומנטום דובי ועסקת לונג הינה מסוכנת. בהחלט יש כאן אלמנט של סיכון (אך מחושב). מי שמעוניין להפחית את הסיכון טוב יעשה אם ימתין מספר שעות להתבססות התיקון. סחרו בתבונה
דוד [email protected]

למעלה