יום שני ה29.11 - מסחר פורה לכולם!

ferrytale

New member
אני חושבת שאנחנו בשורט אבל

יכול לבוא תיקון כי אני רואה שי ממשממש מכירות יתר, חשוב אבל לשים לב שהמון צמדים הגיעו לקניות או מכירות יתר בשבוע שעבר, היום (שני) בערב, לאחר הפתיחה של ארה"ב וההודעות השונות, נוכל לדעת כיוון יותר בברור. אם אתה עם 600 פיפס תסגור חצי פוזיציה ואפילו יותר, תקדם סטופ הרבה אחרי הכניסה, יהיה מה שיהיה אם תצא תצא עם רווח ופשוט תחפש הזדמנות כניסה לאחר הבנת המגמה

nird1982

New member
איקו היקר

איקו היקר, בבקשה ממך תסגור את הפוזיציה!!! האם היה לך סטופ מוגדר מראש במערכת? אם לא..... תפסיק לסחור, אתה בדרך רק לכיוון אחד.

איקו

New member
אני כרגע לומד ויש לי מקום לעוד 1500 פיפסים

אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת מאנשים עם יותר ניסיון ... תודה בכול אופן

nird1982

New member
ככה לא לומדים

איקו היקר, ככה לא לומדים לסחור..... מאיפה אתה יודע מה הרקע והנסיון שלי?? אתה בדרך רק להפסדים אם אתה ממשיך ככה. וכל אותם שאומרים לך בהצלחה שאין מאחוריה שום בסיס רק מטעים אותך. אל תתמכר לאשלייה הזו.

napipi

New member
עדיף שתיקח את 1500 הפיפס הנותרים

ותשקיע מחדש. אתה מכור לפוזיציה שלך ושום דבר טוב לא יוצא מהתמכרות. הדבר משול למעשן שרוצה להפסיק :"לא היום הוא אומר, מחר, מחר...מחר" ואז בא התקף הלב ואז הוא חייב להפסיק ואומר לעצמו:"למה לא הפסקתי לפני שנה,שנתיים, עשר שנים..." ייתכן בהחלט ש1500 הפיפס יספיקו לצמד כדי להפוך כיוון, אבל מה פרק הזמן שזה ייקח?? לא עדיף לקחת הכל ולתעל למקומות בטוחים יותר? עדכניים יותר?

napipi

New member
מה זה ייתן?

צריך לחזור לנקודת המוצא והיא הניתוח שקדם לעסקה: על בסיס מה הוחלט להיכנס, על בסיס מה נקבעו SL ו TP? האם השתנו התנאים? להפסיד 600 פיפס? מה אמור להיות הרווח? האם יש שיטה מאחורי העסקה? לדעתי אין כאן כלום. אני מעריכה גם שגודל העסקה קטן מאוד, אז קרא להפסד "דמי לימוד" וכך את הכסף שלך ברצינות. אתה יודע כמה זמן יכול לקחת לך לעלות 600 פיפס?

ferrytale

New member
הבנתי.. טעות שלי, מצטערת.

משהו שם לא תקין, 600 פיפס זו חריגה עצומה מניהול סיכונים אם סיכנת 600 זה אומר שרצית לקחת לפחות, במינימום 1200 וזה גם מעט מידי, מה גרם לך להישאר כלכך הרבה זמן? נשמח לקבל הסבר על מה שהניע אותך לכניסה, מה שגרם לך להחליט איפה למקם סטום או יעד, קח את זה במטרה לקבל מאחרים ביקורת בונה, לא שום דבר אחר!

napipi

New member
טריידינג כנס יא תקוע

גם אם תדביק מדבקה של אדידס על כל הגוף שלך כולם יראו שאתה נעל בית. אתה תינוק סתום סוחר מקקים. אין לי בעיה להתכסח אתך עד שתעלם מפה או עד שהתיק שלך יתאפס. טריידינג סטרטג'יז להפסדים דביל עלוב

napipi

New member
איקו, אם אתה רוצה עצות טובות

אל תקשיב לי. אין לי נסיון ואני לא יודעת מה אני עושה. כדאי שתקשיב לטריידנג סטרטג'ז האומן. אבל לפני שאתה מקשיב לו, תנסה לקחת את הכסף שלך, לטמון באדמה, לכסות עם קצת דשן ולהשקות. זה בטוח יעשה יותר מ6% שנתי שהטמבל הזה עושה

תיקון קטן (סליחה קטנטן)

6% ב 3 חודשים (שזה יותר ממה שאת עושה עם ההימורים שלך), אני יודע שקשה לדייק בעובדות אבל בדרך כלל מהמרים כפייתים מתנתקים מהסביבה שלהם, ככה שזה בסדר. האמת, אני לא רוצה שאנשי יקשיבו לי, אני רוצה שהם לא יקשיבו לאנשים מסויימים ואת נמנית עליהם.

napipi

New member
אתה לא מכיר אותי

אבל כל הגולשים מכירים אותך: ברווז מגעגע בשום תחזית אינו פוגע 6% בשנה מרויח ומן הפחים מזון לגנוב מצליח

כנסי יא מדוזה

בכרטיס שלך כתוב שהמקצוע שלך הוא חקר ימים ואגמים. אז אפילו את לא מאמינה לעצמך שאת סוחרת. עשי לנו טובה, קחי את הסנפירים שלך מהפורום. ושוב, נא לדייק, 6% ב 3 חודשים (כואב שאת לא מגיעה לכאלה מס' נכון?).

ferrytale

New member
אני לא מסכימה.. לסחור הוא יודע,

למען האמת, כל אחד כן שמצליח לקחת מהשוק בטווח הארוך ולא להפסיד, יודע לסחור. ואני לא מדברת על מזל ולכן הדגשתי את עניין הזמן...

napipi

New member
מסכימה או לא, שימי לב שהדביל הזה

כל הזמן מתגרה. אין לי בעיה עם זה, אני אוכלת דרדסים כמוהו לארוחת בוקר, רק את שלא תעזי לחסום אותי לפניו, הפעם האדמה תרעד אם תעשי זאת

למעלה