יום שני-מה בסירים

חנהפ

Active member
צמחית אני מכינה עם רוטב עגבניות ופטריות

ורוטב בשמל
 
יום שלישי התחיל לא טוב
, מה במטבח?

אצלנו אין ממש, כי מחר עוברת עוד פרוצדורה רפואית ובטח פשוט נזמין או נאכל בחוץ אם אהיה במצב צבירה טוב...
&nbsp
הבחור הכין לעצמו אתמול אורז עם עוף ברוטב קנוי (לא בטוחה איזה...) ולצד זה ברוקולי מאודה.
 

Maldini Girl

New member
אנחנו במצור בבית בגלל המצב

ככה זה כשחיים בירושלים.
תוך כדי סיכון חיים קפצתי לסופר השכונתי, קניתי יין אדום וכבד. התוכנית היא להכין כבד ברוטב יין ודבש/ מייפל שילווה פולנטה או אורז. עוד לא החלטתי.
 

עדיקים

Active member
ליבי אתכם

אני לא מירושלים ואתמול הווטסאפ של הגן לא הפסיק לקשקש על המצב, הורים לא נשארו בגינה ולא הסתובבו בחוץ אחה"צ.
 

yair_bar

New member
מנהל
תחזיקו מעמד - מקווה שיסתיים בקרוב

איך יצא הכבד? אגב, בימים כאלה הייתי הולך על תוספת מנחמת של פולנטה או פירה
 

Maldini Girl

New member
תודה לכולם על האכפתיות. תודה לאל שהיום היה יום שקט יחסית.

הכבד יצא מושלם. לבחור שלי יש מחבתות סופר מקצועיות (נו,טבח...) ואין ספק שזה עושה הרבה הבדל ברמת הצלייה. עשיתי כבד ברוטב יין-מייפל והרבה פלפל שחור. יצא מהמם, והכבד יצא מדיום מושלם.
בסוף הכנתי יחד עם זה אורז. נכון שפירה ופולנטה זה יותר מנחם, אבל המאכל האהוב עליי בעולם הוא אורז. אז מבחינתי אורז זה הכי מנחם שיש.
 
כבד בכלל זה מאכל נפלא

החמות שלי אוכלת כל יום את הכבד שלי ....

סתאאאאאם החמות שלי אישה נפלאה!

אבל לעניניו נשמע טוב, יש תמונה?
 
למעלה