יום שני 22.10 מסירות.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם.

למסירה מצעים, סדינים עם ובלי גומי. ציפות ליחיד ציפיות. בכמות גדולה, אפשר ל-2 משפחות. אשמח למסור למישהו שיודע לחלק לאנשים המתאימים. אשמח מאוד לשקיפות, כי בעבר מסרתי דברים ולא בטוח שהגיעו לידים הנכונות. האם אני סתם חשדנית ? פשוט רוצה שמי שמקבל יהנה מזה. אשמח לקבל מסרים או מעל גבי הפורום. בברכת יום שמח.

ריקילי

New member
אנפה שלום,

אני מנהלת מועדונית בעדה האתיופית. אשמח להעביר להם. אני מנתניה. תודה. ריקילי

למסירה התרומה של קים

לנשים :32 חצאיות מחויטות גודל 42 גיזרה קלאסית בכל הצבעים כולן אותו דבר נדמה לי. 4 מכנסי נשים גודל 42 צבעים וגזרות שונות. גופיות צמודות ליקרה ברובן כאלה שלובשים מתחת לחולצה שקופה בכל מיני צבעים. סוודרים ארוכים מכופתרים וצמודים ומאוד דקים בצבע אחיד. לגברים:2 גינס כחול בגודל 34 אורך 32.גיזרה קלאסית. 2 מכנסי גברים לא גינס. סוודר שחור לגבר . חולצות מכופתרות . תיק בצבע בז בחומר גינס לאישה עם כיסים ספורטיבי. חצי חבילה טיטולים שאנסה להעביר לתינוק שקשת דואגת לו. נעלי נשים: מגפים בצבע לק שחור עקב גבוה מאוד.מס 39-40 . יש עוד אבל לא הספקתי למיין. הדברים אצלי בחוף הכרמל. מי שמבקש -ידאג לשינוע. אפרסם את היתר כשאגמור למיין. תודה רבה לקים המקסימה! נעמי.

SATERMENDOS

New member
נעמי יקרה שלום שאלה מה בקשר לחציות עם יש

במידע 38 בבקשה והמון תודה רבה רבה על עזרה לכולם .

טטיאנה-

לא נראה לי שיש 38 אולי המכנסים יתאימו לך? יש מכנסים בגודל 0 ו-1 . וגופיות יכולות להתאים לך וסוודר ארוך אני אבוא אליך השבוע ואביא לך לראות. מה שלום הנסיכים היפים שלך? להתראות נעמי.

SATERMENDOS

New member
נעמי יקרה תודה רבה אבל יש לי מספיק בגדים אין

לי חציות חשבתי שהיה אבל לא נורא היה מתי שהו חציות אולי מישהו ירצה לתת . נעמי תודה רבה רבה לך אישה נהדרת ומאוד נפלא . תודה רבה רבה לכם מכול הלב על הכול . נעמי יקירה ונירה המאלך שלי אתם מנהלים נפלאים נהדרים ומאוד מאוד עוזרים לאנשים . תודה רבה שאתם נעמי יקירה,נירה מאלך מנהלים את הפורום הזה נפלא ומתחשב בכולם ונותנים הכול הכול מלב ודואגים לכולם שהיה שמח וטוב ושלא היה חסר שום דבר . המון תודה רבה לכולכם ותודה רבה לתורמים היקרים .

טיגריס2

New member
נעמי יקירתי

אשמח לבגדי נשים חצאיות מכנסיים גופיות לייקרה סוודרים והתיק בצבע בז'

../images/Emo41.gifלמסירה בגדים לתינוק/ת במצב מעולה../images/Emo41.gif

יש לי שקית גדולה עם בגדים למסירה/ לתרומה, הרבה בגדים לתינוק/ת בכל מיני גדלים חורף + קיץ שאני לא מעוניינת בהם מי שמעוניין עבורו או עבור אחרים יכול לשלוח לי מסר (אני מאיזור השרון)

קורין1

New member
למסירה ולפני כן, רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה

שהוקם במקום האחרים שהיו. לצערי לא היה לי מחשב חודשיים ולא יכולתי להשתתף בפורום. ולמזלי סוף סוף יש מחשב חדש... אז ככה למסירה מסך מחשב די.וי.די + שלט שצריך תיקון, אם יש בעל מקצוע לתיקון המכשיר זה יעזור למי שיקבל אותו. בגדי ילדים מידות 12/12 בגדי נשים/נערות מידה 34 נעל בית חדשות מידה 35 (אני חושבת) לבנים, 2 זוגות נעלי ספורט במידה דומה סנדל/כפכפ מידה 35 מעיל ורוד לבנות מידה 36 למסירה גם אוליי למעון לנשים מוכות או כאלה המון חרוזים ואביזרים לחריזה. בנוסף אשמח להתנדב בזמני הפנוי למעון כזה וללמד חריזת תכשיטים

ihovav

New member
אשמח לקבל את החרוזים למקום העבודה שלי.

ואשמח אם תרצי להתנדב שם. שלחי לי מסר בבקשה אם איזור רמלה מתאים לך.

למעלה