יום שני 22.10 מסירות.

קורין1 -חרוזים והתנדבות

הצעה מקסימה! ואם לא ימצא מעון לנשים מוכות אפשר לשקול אולי שתעבירי סדנא בהתנדבות עם החרוזים במקום שונה? למשל יש את המועדונית בנתניה שמנהלת ריקי שנכנסה השבוע לפורום, זאת מועדונית של ילדי העדה האתיופית, יש את פנימית ארזים במושב שדה יצחק , שזו פנימיה של משרד הרווחה, ויש עוד. אם תרצי -נחשוב יחד, יום הכי טוב, נעמי.

קורין1

New member
אשמח מאוד לעשות זאת, יש לי רק בעיה--->>>>

אחת קטנה (אוליי גדולה?) אני בלי רכב, בעוד 3 חודשים נגמרת לי תוכנית חיסכון ואני מתכוונת לקנות רכב עד אז יש לי בעיה. אם יש אפשרות שצישהו יוכל לקחת אותי ויחזיר אותי אז אין לי בעיה עם זה, מאוד אשמח לעשות זאת.

סנאי נדיר

New member
למסירה דחוף!!!!

שקית מלאה חולצות ומידותיהן: חולצה ירוקה קצרה - BIKKEMBERGS - מידה M חולצה אדומה ארוכה - REPLAY - מידה M חולצה אדומה ארוכה - TNT מידה XL (יש עליה עדיין את התווית) חולצה שחורה ארוכה עם צווארון - CLOSE - מידה 2 חולצה כחול-לבן עם צווארון - TNT - מידה XXL חולצה כחולה-כהארוכה - REPLAY - מידה L חולצה כחולה קצרה עם צווארון - PUMA - מידה M חולצה אדומה ללא שרוולים - TNT - מידה XXL חולצה כתומה קצרה - REPLAY - מידה L יכול להימסר ב2 אופציות: 1. להגיע אליי לכפר סבא ולקחת את הבגדים (פרטים במסר). 2. לחכות לסופ"ש שאני אהיה בת"א והמסירה תתבצע באיזור שנקין-אלנבי-קינג ג'ורג'. כל הקודם זוכה, לפנות אליי למסרים.

מסירות ../images/Emo87.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. איזור: רעננה.

K a t u s h k a

New member
עדיין למסירה - חחפש ../images/Emo82.gif חם

הי בנות! עדיין נשארו אצלי כמה פריטים למסירה: - 4 מכנסיי בנות מידה 34 - מכנס לבנות מידה 25 - בגדים לבנות במידה S - 3 חולצות שרוול קצר, חצאית מיני שחורה, חולצת שרוול ארוך - מעיל ג'ינס מידה 14 - ביגוד לבנות מידה 18 - חולצת טרנינג, 2 חולצות שרוול קצר, מכנס טייץ ארוך, מכנס קצר, 2 סוודרים, מכנס לבן - נעליים לנשים - נעליים גבוהות לחורף ו סנדלים במידה 35, קפקפים במידה 40, - ילקוט אורטופדי לבנות - חדש באריזה - 3 מכנסי בנות במידה 0 (אפס) - אפודה לבנים במידה M - לגברים במידה L - חולצת שרוול ארוך, 2 חולצות שרוול קצר, 2 מעילים חמים לחורף (דובונים), חולצת מעבר, חולצת פוטר - חולצה מכופתרת ליציאה עם שרוול ארוך לגברים במידה 2 - סוודר לגברים במידה 44

K a t u s h k a

New member
נמצאו ידיים טובות ../images/Emo13.gif

אז חלוקת ה
הסתיימה כנראה.... מעיל ג'נס מידה 14 מצטרף לחבילתה של yafit05 ילקוט ב"ס מחכה לתשובתה של בוסתודום, אחרת יצטרף אף הוא לyafit05 כל השאר יעובר לtrasie שממנה זה יעובר למרכז לנערות בסיכון ולמשפחה חד הורית תודה לכולם על השתתפותכם
- תאמו ודאגו לשינוע יום טוב קטי

תנור חימום על גז למסירה.

נעמי,ש לנו תנור חימום על גז ונשמח למסור למי שזקוק התנור נמצא בחולון. נעמי.

../images/Emo124.gif ל-מ-ס-י-ר-ה

בגדי בנות מידה 14-16-S - במצב מעולה.
בגדי נשים (מעט... אבל יש 2 זוגות מכנסיים, 2 טריקו ארוך וכד') - מידה M-L (מתאים למי שלובשת מידה 39-42)

למעלה