יום שני

Efrat K

New member
יום שני../images/Emo160.gif

מה היה לכם היום? אז ככה אצלי היו שעתיים אזרחות,שעה אחת חופשית כי המורה שמלמדת אותנו את השיעור הזה הייתה בפגישת הנהלה,שעתיים ספרות(היה בוחן נחמד,אבל לא חשבתי שיהיו כ"כ הרבה שאלות)ואז בסוף שעתיים מתמטיקה וסיימתי ב14:15. הודיעו לנו שבעקבות השביתה יכינו לנו מערכת מיוחדת של המורים מההסתדרות שכן מלמדים בבי"ס,זה כזה באסה כי כל המורים שלי הם מההסתדרות-תנ"ך,אזרחות,תושב"ע וספרות.(רק מתמטיקה ואנגלית לא). מחר יש לנו מפגש מטוס למשלחת לפולין בירושלים אז לפחות לא נלמד
.

אני הייתי

בשפיים,חבר שלי הלך לראיון עבודה בסופר פארם שבמתחם,אח``כ הסתובבנו שם,ואח``כ הוא בא אלי עם הלפטופ שלו אז שיחקנו במחשב

m i c k e y 15

New member
נמנמ 3 שעות מחשב באדריכלות ואממ

לא הספקתי הרבה עבודה בגלל שהמורה כל הזמן מדלגת עליי..ואני קוראת לה!! XD אז נכנסתי לתפוז וזה הייתי באינטרנט... אבל הספקתי לעשות מידות וזה XD אח"כ אנגלית 4 יח'...היה שיעור משעשע ביותר...ונדהמתי מעצמי XD אח"כ שעתיים מתמטיקה..הסיוט של היום
אבל לפחות הבנתי סוף סוף מה המורה מלמדת...בערך נו=\ ואמ חזרתי הביתה ברגל כי כי נאבדה לי הכרטיסיה
טוב קצת ספורט לא מזיק
ואמ המורים לאזרחות,היסטוריה ואדריכלות אמרו שהם כן מלמדים אם יש שביתה..באמר.. אהה וגם ספורט XD

m i c k e y 15

New member
יאו פולין../images/Emo99.gif

זה המסע הכי מדהים שיש...אני כל כך רוצה לנסוע שוב...עם הכיתה שלי.לחוות את הכל עוד פעם.. והמדריך היה מדהים!
לנו לא היה מפגש מטוס
לודעת למה.. היה לנו משו אחר..

Efrat K

New member
היה לנו מפגש כבר עם המדריכה

אבל אמרו שזה מטוס של משלחות של בתי ספר מרשת אמי"ת,אולי בגלל זה עושים לנו מפגש כזה.

יווולי

New member
באתי לבצפר ב11 וחצי..

היו לי שלוש שעות. אנגלית ושעתיים סוציולוגיה. באנגלית כתבנו חיבור. היה סתם... בסוציולוגיה ראינו סרט- החתונה היוונית שלי, ועוד לא סיימנו אותו אז מחר נמשיך לראות... זה מה שהיה היום בבצפר...באסה שמחר גם לומדים, יש לי יום מגעיל מחר!!!

liorhikri1991

New member
גם אצלנו היה מפגש מטוס לפולין...

היו טונות תלמידים מבתי ספר אחרים בפ"ת...,אני לא נוסע לפולין,פשוט שמי לב לזה
לי היה יום ממש נחמד,גיליתי שקיבלתי 88 במתמטיקה,התחלתי ב8 וסיימתי 2 בערך,והיה יום נחמד,באנגלית חילקו אותנו לשתי הקבצות של 4 יחידות וכל הקבצה בערך 15 תלמידים(במתמטיקה 5 יח"ל אנחנו 42 בערך
),והיה ספורט ותנ"ך,מחר נקבל מבחנים בתנ"ך,אני מת לקבל ציון גבוה

Black Jane

New member
8/10/07-עוד נהגת חדשה לתפארת מדינת ישראל!../images/Emo9.gif

אנוכי, אנוכי. *יוצאת לחגוג עם חברות לסרט*

Black Jane

New member
תודה לכולם../images/Emo3.gif אני עדיין לא מעכלת.

האאאאאאאאאא!!11 |ספקאצה|

me123

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לך|מקנא| תהני

למעלה