יום שני

נועוש6

New member
יום נחמדיק ../images/Emo13.gif

למדתי היום עד 2:20... והיה שלוש שעות ראשונות עם המחנכת למדנו היסטוריה, גאוגרפיה היא נתנה חומר למבחן ואזרחות...החזירו לנו את המבחנים בהיסטוריה וקבלתי 92!יאיי! אממ אחרי זה היה מדעים המורה לא הצליחה להוציא מילה מהפה ואחר כך היא אספה את העבודות.. שעה חמישית היה אמור להיות לי ספורט אבל המורה לא הגיעה והייתה שעה חופשית אז למדתי למבחן בערבית...ולקחתי שאלות מהכיתות המקבילות נממ חח פושעת שכמוני...
שעה אחרי זה היה את המבחן בערבית והיה סבבה לגמרי אבל היא אמרה לנו עוד בתחילת השיעור שלא נסיים הכול היום אז יש לנו את מחר... ודווקא הספקתי די הרבה חח נממ אחרי זה היה דרמה והיה נורא נחמדד! היה בסך הכול יום סבבה וגיא סופסוף חזר!!! איך התגעגעתי אליווו!!!

hadarinke

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איבדתי את הדבר הכי חשוב לי בחיים. איבדתי את החברה הכי טובה שלי שאני מדברת איתה כל הכל, ואוהבת אותה הכי הכי בעולם. ומה? עוד על שטות. אני לא מאמינה שעשיתי את זה

Over My Head

New member
מה קרה?../images/Emo42.gif

אם אפשר לשאול... בכל מקרה-תלכי לדבר איתה...אני אומרת לך את זה מניסיון.

hadarinke

New member
מה לא קרה...

פגעתי לה באמון, בקשר הכי חזק שהיה לי איתה. הרסתי לה הרבה דברים...והיא הרסה לי גם.. אני לא רוצה להיות חברה שלה שוב- אני רק אפגע בה.. ואני לא יכולה חשוב על כלום...רק עליה.. וכל דקה עוד דמעות בעיניים... היא כל העולם שלי, הילדה הזאת! היא שינתה אותי ואני יורקת לה בפרצוף

Over My Head

New member
פוףף../images/Emo42.gif

איך אני מכירה את זה... לפני כמה זמן רבתי עם חברות לי ריב ענק.הם אמרו שפגעתי בהן, שאני עושה עליהן פוזות, שאני כל הזמן קופצת מחברה אחת לשניה ובלה בלה בלה...וכאילו-התחלתי להאשים את עצמי בגלל זה וכל יום בכיתי וכל השטוות האלה...ואז הן באו לדבר איתי, והמצב די הסתדר...עכשיו אנחנו בסדר ברוך השם-ובאמת שזה אחד הדברים הכי קשים שעברו עליי ואני ממשממשממש מקווה שזה לא יחזור. מה שאני מנסה להגיד לך זה שאסור לך לוותר...פשוט תלכי לדבר איתה..זה רק יעשה לך טוב-כי אין לך מה להפסיד. שולחת לך
גדולגדול.

hadarinke

New member
../images/Emo24.gifענקי../images/Emo70.gif

את מעודדתD: אני אדבר איתה מחרD:

Over My Head

New member
הממ..יום עמוס../images/Emo42.gif

וזה עוד כלום לעומת ימים אחרים
בוקר-בית ספר- שעה מחשבים C#..שהלכה די מהר למרבה המזל
, שעה לשון-מבחן שהלך טוב|מחזיקהאצבעות| שעתיים גיאומטריה- באתי בגישה של-אוקיי...בואו ננסה להפיק תועלת מהעניין
כי זה די סיוט בדרך כלל
...אבל הלך לי ממש טוב(!)ואפשר להגיד שהשתפרתי...יאי^________^. שעתיים אנגלית-עם המורה המטורפת שלי
...אבל זה גם עבר יחסית מהר...אולי בגלל שהיו קצת צחוקים. בפעם הזאת למזלי ניצלתי מהטושים המתעופפים שלה...היא לא זרקה אותם לידי ככה שלא הייתי בסכנה
הפסקות-היו אחלה..כמו כל הפסקה-יושבים כולם ביחד ומדברים. לא רוצה להזכר בהפסקות שלי בשנה שעברה...רק שישאר ככה...
ז-ה-ו-!נגמר היום לימודים הזה...באתי הביתה ב-2 בערך, רחצתי כלים...והלכתי לי לסידורים. ב-3 וחצי-חזרות...היה מצוין...כמו תמיד..והשתפרתי בשירה שלי
חזרתי הביתה ב-7...שיעורים בגיאומטריה ועכשיו אני פה-
OVER SHARING??לא נורא...אתם תתרגלו

Over My Head

New member
אני בקבוצה כזאת../images/Emo42.gif

של הבצפר-שירה ריקוד משחק.ואנחנו מופיעים והכל

moruush

New member
../images/Emo90.gifאחלה יום

ביה"ס סבבה לגמריי.. שעה ראשונה הייתה חופשית כי המורה לאנגלית נפצעה או משהו, היה שיעור ספורט, בחוץ - מייגע. ישנתי שנ"צ
, זה כ"כ מבאס לקום אח"כ חח והיה היום קלאסי וג'אז
ממממ.. קלאסי היה כייף חוץ מהפינה בעיקרון, וג'אז היה נחמד כרגיל
דנהההההההההההההההההההההההההההההההה.. אני אוהבת אותך

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאחד הימים הכי טובים שהיו לי!../images/Emo99.gif

וואי, פשוט.. וואו.. אחרי אחת התקופות היותר מחורבנות באה התקופה הטובה [אני מקווה לפחות] קודם כל.. בבי"ס.. הבנתי במתמטיקה הכל ואפילו הצלחתי להסביר לשתי בנות מתקשות והן הבינו... אח"כ בחוגים.. היה פשוט מדהים.. שיעור קלאסי.. זה היה השיעור הכי טוב שהיה לי אני חושבת! הצלחתי תרגילים טוב, המורה החמיאה לי ואמרה לי לעשות משהו יותר קשה ו.. היה פשוט מעולה
והקרם דה לה קרם, הטופ של הטופ אני עולה על פוינטשוז! בסוף השיעור הלכנו למורה ולמנהלת והן אמרו לנו שאנחנו יכולות לעלות
אז מחר אני הולכת כנראה לקנות עם אמא אחרי בי"ס את הנעליים ו.. זהו.. פשוט לא בא לי ללכת לישון ושהיום הזה יגמר........ יצאתי ממש מתלהבת..
אבל מותר לי ביום הזה.. It's better than my birthday! לילה טוב

למעלה