יומולדת לאלונה.

Oo The Gush Oo

New member
אלונה!! ../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב יפה אחת. עד 120, שכול מה שאי פעם רצית וחלמת עליו יתגשם. תשמרי על עצמך ילדונת.

aYaLoLy

New member
אלוווונקייי ../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

ילדונת, המון המון המון מזל טוב. פאק אני לא מאמינה שאת רק בת 14 ;[ אז פוצקי, שתהיה לך את השנה הכי מדהימה בעולם. אל תמהרי להתבגר, יש לך את כל הזמן שבעולם בשביל זה. אל תפחדי לדבר ולהגיד מה את מרגישה, כי תמיד יהיה מישהו שיקשיב ויחבק ויאהב. תאמיני בעצמך, תקבלי את עצמך ולבסוף גם תנסי לאהוב את עצמך כי בוב, יש כלכך הרבה מה לאהוב. ברגע שתבייני את זה, הכל יראה הרבה יותר פשוט. אז המון אושר, המון חיבוקים, והכי חשוב - המון סוויצ'פוט
. סתם נו. הכי חשוב- המון חיוכים. כי את הכי יפה כשאת מחייכת. אוהבתותך

AnGeL DoLlY

New member
יומולדת בעשור! ../images/Emo2.gif

אם אני אראה אותך אני אגיד לך מזלטוב עם חיבוק גדול ^^
אבל ג'סט פור קייס - מזל טוב מותק.

svety

New member
מדהמונת.

שיהיה לך רק טוב. תעשי רק מה שעושה לך טוב, תחייכי מלא, תהיי אופטימית, ושאר ירקות שכאלו
אוהבת המון
[הייתי משקיעה, אבל... נו.]

TheBlackFairy

New member
../images/Emo49.gif בוב../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

לילווש

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif!מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

Blue mai

New member
מזל טוב![:../images/Emo82.gif

[סליחה על האיחור] אני מאמינה שהייתה לך יומולדת סבבה,במיוחד כי הלכת אתמול לעשור של היהודים
שיהיה במזל,שתאהבי ותעריכי את עצמך יותר
שתהיי מאושרת יומולדת שמח!

The Charmd One

New member
שוב, מלאמלא מזל טוב בובה../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

[סורי שוב.:|] שתיהיה לך שנה מדהימה, תמצי אותה, ותהני מכל רגע, ושפשוט יהיה לך טוב.:) אוהבת אותך.

למעלה