יומולדת לנסיכה ושיחה בגן

תודה ../images/Emo13.gif

באמת שלא היית צריכה לקום לפנות בקר רק כדי לאחל...

מזלטובים כפולימים../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

לנסיכה בעלת הבטחון ולקטינא הקופצנית ולאמהות הגאות!

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי

יותר ויותר מתנצלת בפני תושבי הפורום... איך התגנבה הודעתך על יום ההולדת כזה בשקט בשקט... כמו חתול מתגנב לערימת הכבדים שמפשירה בשמש... אז באמת המון מזל טוב ושיהיה רק
וכמובן...

טוטולס

New member
כמה תוספות ...

הגננת, אחרי מבוכה מסוימת, הסבירה לנו שהילדים שאלו שאלות מאוד ישירות, לא בתוקפנות או באי-קבלה, אלא פשוט מתוך סקרנות בפני דבר לא מוכר. הנסיכה, שכבר הספיקה לבנות לעצמה מקום בגן, ענתה על השאלות בטבעיות של מישהו שאלו הם חייו מאז ומעולם, למרות שהיא יודעת שרוב הילדים האחרים חיים במשפחות שונות. בטקס עצמו יש הרבה מקום מיוחד לאמא, והגננת התאימה לשתי אימהות, למשל בריקוד עם אימא שתינו התכופפנו והנסיכה (בהמצאתיות מדהימה) סובבה אותנו בצורת שמיניות. הרבה פעמים אנחנו עולה כאן השאלה "מה יגידו הילדים, הרי ילדים יכולים להיות כל-כך אכזריים", ואני חושבת שילדים, כמו מבוגרים, פוגעים בעיקר במקומות בהם יש חולשה. אם אנחנו (או ילדינו) נהיה ברורים וישירים עם חיינו, ובעיקר, כאשר אלה החיים היחידים שאנו רוצים ומסוגלים לחיות, כך גם תראה אותנו החברה מסביב.
כמו שאומרות המוניות בקלטת האלמותית "התחנה הקטנה"
: "כל אחד שונה, כל אחד הוא מיוחד, אנחנו לא זהים אבל כולם שווים, כל אחד שונה וזהו זה!". [אם תבקשו יפה, אני גם אשיר...]

זה היה לפני שהגענו...

הנסיכה הגיעה לגן בשעה הרגילה (פחות או יותר), ובשעה עד שאנחנו הגענו היה להם מפגש בוקר מקוצר, שבו דיברו על התוכניות להיום ועל כך שהמשפחה של הנסיכה תגיע לחגיגה, זה היה הטריגר לשיחה שהגננת ציטטה. [בשעה הזו הנסיכה הספיקה גם לקשט את שמלת החמודות הלבנה שלה בטושים.] [ועדיף שאני לא אשיר... במקהלה בכיתה י' שמו לידי את סוזי שתשכיח שאני לא אשיר בקול חזק מידי.
]

מזל טוב לנסיכה המדהימה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

וגם למשפחה המדהימה שעוזרת לה להיות כזו. אוהבת את כווווו-ל-כם

מזל טוב לנסיכה ../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

ואנא המשיכי לשבור שיאים כאלה... ותנסו לשמר את הזמן הזה כל עוד הם קטנים. אחר כך החמודים האלה הופכים לפעמים לאהמ אהמ... חייזרים בלתי מזוהים (זה לא הייתי אני...)

Gירפה

New member
מזל טוב לנסיכה ../images/Emo77.gif

כיף לשמוע על מסיבות שמחות
כן ירבו... זברה וג'ירפה

Gירפה

New member
המון מזלטובים לקטינא המקסימה

ואם אני אתאפק עוד כמה ימים אולי אפילו ייצא באותו תאריך... (בינתיים עדיין עובדת ומתפקדת ומקווה לטוב)

אל תגזימי , חומד !

זה הזמן להרגע קצת... לארגן את הבית, להתאמן על התרגילים והנשימות... לטייל ברגל, לספור תנועות... להיות ג'דה יהיו לך עוד המון הזדמנויות... (ויהיה נחמד אם תתאפקו כמה ימים
אבל לא יותר מדי!)

למעלה