יומולדת לעדי!

O0NoNi0O

New member
יומולדת לעדי!../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אז המון המון המון המון מזל טוב! ואני מקווה שזה היום הנכון כי אז זאת תיהיה ממש פאדיחה. ואמ..שפע ברכות ואיחולים וזה.. ויש לך פאנפיק מהמם!!111111111אחדאחד. [אני כול כך חורשת על האחדאחד הזה גאש זה כבר לא נעים~]. אז סמיילים שיהיה מקושט וכול זה..~
. קולולולולולו זורקת עליך סוכריות וירטואליות. לא.

Lex 1

New member
../images/Emo65.gif Happy B-Day! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

רציתי לפתוח שרשור ברכות בעצמי והקדימו אותי...
אני לא טובה בברכות אז זה יהיה קצר אני מאחלת לילדה בעלת הכשרון היוצא דופן בכתיבת הפיק המדהים המון המון אושר ועושר שמחה ובריאות שתהני המון ביומולדת שלך, 15 זה גיל נחמד, לא שונה בהרבה מ-14 טחחחח אהבה והצלחה והרבה מזל טוב עד 120 שנה
ושיתגשמו כל חלומותייך >> שפגישה עם מקפליי אני מניחה זה אחד מהם או לפחות הופעה
תזכורת >> אני עוד 3 ימים
. חחחחח לא.

JuSt My LuCk

New member
תודה../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה על הברכה !!!
את עוד 3 ימים?
מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!

Lex 1

New member
בכייף ../images/Emo9.gif

אממ כן.. ונראה לי שאני פחות מתלהבת מזה ממך
חחחח
מתברר שהרבה אמהות החליטו להשריץ בחודש הזה טחחחחחח

lilosh1212

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב!!! חחח... אני לא טובה בזה... שפע ברכות ואיחולים... תמשיכי לכתוב...כי את ממש טובה בזה!!! ממממ....וזהו נראה לי....

YuvalJones

New member
מזלטוב!%@#@

אממ.. מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא מזלטוב :) הרבה אושר הצלחה בריאות ואהבה שיהיה לך ושכל משתרצי יהיה בהישג יד P: סתם לא, שכל משאלותייך יתגשמו

The Psycho Girl

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif

עד מאה כעשרים תמשיכי לכתוב כי את כותבת מדהים שיהיה לך מה שאת צריכה וגם כל מה שאת רוצה אושר עושר כושר וכל מה שמסתיים - שר הכנתי לך עוגה --->
מקווה שיצא טעים
אל תשכחי להביע משאלה לפני שאת מכבה את הנרות

מאיושSP

New member
מממממזזזזלללל טטטוווובבבב!! ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

T h a t G i r l

New member
יא עדי מזל טוב!!

וואי מזל טובבב,תהני מכל רגע! רק אושר וכל מה שאת מאחלת לעצמך,אני מאחלת לך
[אני גרועה בברכות,סורי!] גמני מאלו שחורשות על הפאנפיק שלךךך,הוא מדהים! את ממש מוכשרת! אז שוב מזל טובב,עד 120! :)

Charley XD

New member
עדי המון המון מזל - טוב !! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

מי יתן וכל משאלותייך יתגשמו. ומקפליי. הרבה מקפליי.
עד 120!!

למעלה