יומולדת לעדי!

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מזל טוב בובע!

אני יברך אותך כמו כולם חח=] אה כן..ושתפתחי את הכישרון שלך עם הפיק =]

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחח תודה!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

JuSt My LuCk

New member
תודה תודה תודה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

איזה חמודה שפתחת לי הודעת מזל טוב !!!!!!!!!!

O0NoNi0O

New member
חח מזל טוב!../images/Emo24.gif כי זה מבאס שלא פותחים

ולא ידעתי שאחרות רוצות לפתוח..אז המוןהמוןהמוןהמון מזל טוב!! חח הוא נגמר עוד עדר דקות אבל לא משנהXD

Shir Girl XD

New member
מזל טוב

מזל טוב מזל טוב מזל טוב שיהיה לך מזה כייף שהיה לך הכי כייף בעולם שתהיה לך אחלה שנה תהני מכל רגע (הכי קיטשי ונדוש סורי XD ) עד 123 שנה שוב מזל טוב וסליחה על האיחור...

or karady

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון מונים מזל"טים שפע ברכות איחולים. שתיזכי לפגוש את מקפליי (טוב שוב אני מאחלת את זה לכל הבנות בפורום) שתמשיכי להיות מוכשרת יש לך פיק מדהים (חלמתי עליו כמה פעמים -סוד- ) עד 578644796707092135634201253713 שנה. ורק בריאות. אור

DoLi it is Me

New member
../images/Emo65.gifמ-ז-ל ט-ו-ב D:

אז שיהיה לך מללא מללא מזזל טוב ! שתיהיה תמיד מי שאת ושכל מה שתרצי יתגשם יומולדת זה אחלה דבר D: אז מזלל טוב

מזל"ט!!../images/Emo213.gifעוגה|

אממ.. המון המון המון המון המון מזל טוב
עד 100 כמו 20 [חרשתי=\\] הפיק שלך מדהים [באמת
] ו... הלוואי שתהיי מאושרת תמיד!!
באהבה----אור!!!!!!!!
ממממממזזזזזללללל טווווווב!!!!!!!!!

חחח המון המון מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מצטערת,היה שבת
אז המון מזל טווב מותק,שתמשיכי לכתוב
עד 120

simpsonit

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

ShellyJones

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

הרבה הרבה מזל טוב! (נכון שקצת באיחור מצדי ^^) מקווה שתמיד תהיי מאושרת ושתפגשי את מק ביום מן הימים(= ושתחיי כמובן עד מתי שתרצי^^(אני לא מהמגבילות XD)

McFly rullz

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אז המון מזל טובב ליומולדתך!!! אושר ועושר!! שתזכי לראות את מקפליי!!! יש לך פיק מהמם!המשיכי כך!חחח ועד מאה ועשרים!!!! אוהבתת!

1AnastaciA1

New member
עדיי#@%$^^&$^&%

מזל טוב@#%$#@% הרבה הרבה הצלחה, אהבה ומתנות! שכל חלומותיך יתגשמו... ואני מקווה שתהני בהופעה של מקפליי P: אני מקווה שלא נפסיק לדבר במסנD: אוהבת אותך המון המון
נסטיה.

בדיליי מטורף!

מזל טוב!! חח סליחה שזה בדיליי ככה של יומיים אבל שתזכי למלא מתנות וקבלי מה שבא לך D:
יומולדת שמח :]

למעלה