יומולדת לשחף

ווינגז

New member
יומולדת לשחף../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

שחף שחף שחף
אני יודעת שיש עוד שעה, אבל אני לא מסוגלת להתאפק יותר מזה ברור לי שזו רק הודעה באינטרנט, ואת מה שאני חושבת עלייך אני מקווה שאת יודעת (או לפחות את הרעיון הכללי, כי אני לא חושבת שאני יכולה להבהיר לך כמה אני אוהבת ומעריכה אותך), אבל עדיין חשוב לי לכתוב לך את זה שוב; אז דבר ראשון, יומולדת שמח, יא תאומה שלי, אני מאחלת לך שתהיי מאושרת כמה שרק אפשר
אני רוצה שתזכרי שאת אחד הבני אדם הכי טובים שיצא לי להכיר (אם לא הכי טוב
), וכמה את חשובה לי... וגם אם לא תמיד יש לי מה להגיד, וגם אם לפעמים (או רוב הפעמים, נו
) אני מעצבנת אותך בשטויות שאני אומרת, אני באמת תמיד פה בשבילך אם את צריכה, ואת תמיד מוזמנת לפנות אליי, עם כל דבר. אבל די עם הרצינות הזו, את בת 17 עוד מעט, קולולולולולו!
אני מאחלת לך שתשארי ב-ד-יו-ק כמו שאת (אולי עם קצת יותר הערכה עצמית, בכל זאת, מגיע לך), כזה בנאדם מדהים, מתחשב, מוכשר והממ, אין תארים כדי לתאר אותך, אני נשבעת!
אני אוהבת אותך המונים, באמת, פיצ פיצ שלי
בהצלחה בכל מה שתרצי, עם הסוסים (כי זה הכי חשוב), במיוחד עם סטאר שאני עוד צריכה לראות מתישהו, כן? בלימודים (ומן הסתם יהיה בסדר, כי אני מכירה אותך
), עם כל גן החיות שיש לך, ובאופן כללי - בכל מה שתרצי אני מנסה כבר חצי שעה לכתוב מה אני חושבת, ואין לי מילים לתאר את זה (תודי שבשביל זה שאין לי מילים, כתבתי די הרבה) את השיחה שלך מחר (והלוואי וזה היה יותר) את תקבלי, ההודעה הזו לא מחליפה אותה (האהא, נדפקת
), אבל בכל זאת היה לי חשוב שתהיה לך שנה נהדרת, ברצינות, מגיע לך (אגב, אנקדוטה, הידעת שבתאילנד, את נחשבת בת 18 - מיום אחרי יומולדת 17? כי את מתחילה את השנה ה18 לחייך
) אוהבת אותך מכל הלב
ו[שוב] יומולדת שמח
יעל

PinkHorse

New member
יום הולדת שמח שחף!!!../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך את כל מה שהיית מאחלת לעצמך!!
עד 120(=

cavallo

New member
יעל כמה חיכיתי שתפתחי את זה כבר=)

שחחףף!!!
מזל טוב ענקי מכל הלב
שהשנה ה-18 ובכלל כל החיים שלך יהיו מושלמים, בדיוק כמוך!!!!!
שהחיים יראו לך רק את הצד היפה שלהם, ושכל מה שיקרה לך יהיה רק לטובה
ההמווווןןןןן בהצלחה בהכל!!! עם סטאר
, בגרויות ומה שתרצי
תישארי כזאת שחפיפית כמו שאת, אותה שחף שמצחיקה, שמעודדת כשקצת רע, שאפשר לדבר איתה על הכל, שהיא כזאת מקסימה
יש לי עוד כל כך הרבה לומר אבל אין לי מושג איך לבטא את זה במילים
אז אני פשוט אגיד שוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב עם כל מה שרק אפשר לאחל ויומולדת שמח
ותדעי שאני תמיד אהיה שם כשתצטרכי,תמיד אוהב עד אינסוף
אני:)

horse 1212

New member
שחף../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif.

מזל טוב
יצא לי להכיר אותך קצת ולפגוש אותך(ולצחוק איתך על אנשים
),וגיליתי שאת בנאדם מדהים
. אני מאחלת לך שיהיה לך את כל הטוב בעולם
,וכמובן בהצלחה עם סטאר
,בלימודים,עם הבנים,בקיצור-בהכל!
תנצלי את היומולדת הזה עד הסוף,ותהני בו כל עוד את יכולה
. אוהבת,גלי
.

m i s s B

New member
יומולדת שמח..!

שיהיה לך המון המון מזל טוב, ושתצלחי בהכל! הרבה אושר ושמחה... !

מזל טוב!

עד 120, שתמשיכי לאהוב ערביםXP|ערבי| ולאנוס שמוליקים.... את בטח חושבת שאת יודעת למה לצפות בעור כמה ימים... אז.... את לא! מואהאהאהאה
מאי

stary1

New member
אוי תודה לכם../images/Emo6.gif

תודה רבה יעל על ההשקעה בברכה
וכמובן תודה לכל המתייחסים למיניהם..חחח ויוגי, תודה גם לך על הברכה המושקעת, אבל שכחת לכנות אותי ביכנויי החדש, אדון גאון
אני אכבד אתכם בתמונה של אותה[ושל השיער שלי
]

cavallo

New member
חצופית

ראשית לישראל
חחח חשבתי שעדיף שזה לא יוצג בפומבי

למעלה