יומולדת לשחף

ש נ י ס

New member
מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

כל מה שיעלי איחלה לך ועוד הרבה יותר!!!

pepper3

New member
שחף :)../images/Emo49.gif

סליחה על האיחורP: אני גרועה בזה אז תסלחי לי :) בקצרה:אני מאחלת לך שנה מענינת שנה שתלמדי בה הרבה שנה כיפית והכי חשוב שנה מלאה בסוסים..:) למקרה ששככת תזכרי שאני מתה עליך ושאני כאן בשבילך לא משנה מה מתי ולמה. אוהבת אותך.. אלינורה.. נ.ב.:פפר אומרת תודה על הקולר:)

stary1

New member
אוו אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif

ותודה גם לכל השאר ששירשרו מזל טובP=

serdonix p

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

The Bitter End

New member
אוו שאצ'י צ'אצ'י../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב, תשארי כמו שאת, כי את יודעת שבדיוק ככה אני [וכולם] אוהבת אותך, בהצלחה בכל מה שתרצי ותמשיכי להיות כזאת חברה טובה
ודודה תומכת
ומורה קשוחה למתמטיקה
בקיצור, תזכרי שאני תמיד כאן בשבילך ולצידך, אוהבת המון, יעל=)

SoosKatan

New member
שחף ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

וואו. איך להתחיל? דבר ראשון את בן אדם מדהים. מאוד מאוד. את כל כך עוזרת ותומכת, ואני מקווה שאת יודעת על מה אני מדברת... אני כל כך שמחה שיצא לי להכיר אותך, כי לא הייתי מוותרת על זה בחיים. נחמד לי להתייעץ איתך בכל מידי בדבר בפרט בדברי סוסים, אך לא רק. את כל כך חכמה, עם דעה משלה
את בן אדם כל כך מעניין, וישר אהבתי אותך
אז מה עם את גדולה ממני ב3 שנים?
ואז מה עם אני עוד לא ראיתי אותך?
[בקרוב תצטרכי לסבול גם את זה שכן תיראי אותי
, אז תגידי תודה בינתיים] ואני ממש לא טובה בברכות, כי, כי, כי, אני לא יכולה לבטא במילים. damn it. בקיצור. אוהבת אותך. תמיד שם בשבילך. תמיד. תמיד. [למרות שאת לא כל כך משתפת אותי לפעמים, אבל נסלח
] ליאור

stary1

New member
ליאורוש../images/Emo99.gif

וואו, כמה ברכות ביום אחד ממך
קודם כל, לכל אחד יש דיעה פנימית מגובשת משלו, היא פשוט זקוקה למעט עידוד בכדי להפוך לעצמאית:) שנית, את יודעת לבטא באופן פנטסטי במילים, אבל בדיוק כמו הדיעה, את צריכה קצת push ואז הזרימה יותר חלקה
ושלישית[!] תודה רבה לך(ושוב, לכל שאר המגיבים
)על הברכה, המילים שלך נגעו בנקודות האושר הקטנות שלי ^^

SoosKatan

New member
../images/Emo9.gif

נמנמנמ אני לא בטוחה שלכל אחת יש דיעה משלו... לי דווקא יש בד"כ D= *לאן נעלמת לי במסן? הלכתי לרבע שעה יותר ממה שהקצבת לי!?

מזל טוב ../images/Emo140.gif

לא מכירה אותך אבל את בטח אחלה בנאדם! מזל טוב! ושתמיד תמיד תזכרי שיש לך אותנו!

למעלה