ברכה לגלי היקרה ! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
גלי הו גלי קשה לבטא במילים ובקצרה את התחושות הרבות ואת המשמעות של השם גלי עטרי עבורי. זה אושר קסום, תקוה ברגעים קשים, חום בימים קרים ומקור השראה. יום ההולדת שלך זה בעצם הזדמנות לסכם את האיחולים והתודה העמוקה שאני רוחש לך. אני שמח שזכיתי להכיר אותך באופן אישי. ובאותה הזדמנות לגלות שגלי עטרי האישיות היא גם גלי עטרי הזמרת, ושלא מדובר בשתי ישויות נפרדות , מה שקיים לעיתים אצל זמרים אחרים. הקסם האינטליגנציה, הרגישות ,החום האנושי, טוב הלב ועוד שלל תכונות נפלאות בולטים הן בגלי עטרי הזמרת והן בגלי עטרי הבן אדם שפוגשים מדי פעם אחרי הופעות או במפגשי מעריצים. כל הופעה שלך ממלאת אותי באנרגיות חדשות , קולך מצליח לגעת בי כל פעם מחדש, את מפתיעה תמיד, לא קופאת על השמרים, לא מתפשרת על איכות , לא מתחנפת אלא מוסרת אמת אחת ויחידה - את האמת של הנשמה. מגיעה לך הרבה אהבה ,ובתור זמרת ששרה כל כך הרבה שירים שמספרים על הצורך הרב בזה ושמצליחה לבטא את הכמיהה לחום אנושי ואהבה יותר מכל אחד אחר, אני מניח שיש לך זכות מיוחדת לקבל את זה יותר מכל אחד. הרבה תודה על מה שאת ,על שנשארת ולא וויתרת ,הרבה הרבה מזל טוב .הרשי לי גם לאחל לך בהצלחה לקראת השינויים הצפויים (אני מניח שאת יודעת במה מדובר) , הרבה שירים טובים שאמן עוד נכונו לנו, הרבה יצירה , הרבה מעריצים נוספים (אני עובד על זה קשה תאמיני לי!!!) הרבה הכרה וכו וכו ... שלך רובי