יומולדת שמח לגלי עטרי

hilali1

New member
יומולדת שמח לגלי עטרי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

אומנם יש עוד בערך שעה עד שיהיה ה-29 אבל אפשר להתחיל בברכות מעכשיו...

עדי 345

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifלגלי!

המון מזל טוב, המון פרחים, כיף עם המשפחה ועם הקריירה. שתדעי שאת תמיד מוסיפה את הטעם הכי טוב לחיים (מזכיר קצת את הפרסומת של קוקה קולה...), ומעשירה את החיים בארומה מדהימה לא של קפה, אלא של קול אלוהי. שנשמע כל הזמן על דברים חדשים ממך, את לא מפסיקה להפתיע! המון בהצלחה בהמשך!!!

../images/Emo41.gifמזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לזמרת המוכשרת ביותר בארץ ובעלת הרפרטואר המדהים! שתמשיכי להיות השראה לכולנו, תמשיכי להפתיע מחדש בכל שיר ושיר! שחיי אהבתך ומשפחתך ימשיכו לפרוח! והעיקר שתשמרי על עצמך! בשבילך וגם קצת בשבילנו... אוהבים אותך המון!!!!!

שרית7

New member
גלי יקרה שלי יומולדת שמח!

כמו בכל שנה אני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת איך אני מבטאת במלים את המשמעות שלך, מה שאת מקרינה ומה שאת נותנת. עבורי את מהווה מודל להערצה ולא רק בזכות זמרת נפלאה או אשה יפה, אלא בזכות התבונה, השנינות, היושר, טוב הלב, האצילות ההומור, ובעיקר ההגיון וה"בריאות הנפשית".למדתי ממך המון והפנמתי המון. עמודים שלמים לא יוכלו להכיל את אשר אני חשה בלבי, ואני מנסה לתמצת בכמה שורות. לפני זמן באחת מתכניות הטלויזיה שעוסקות בספרות, דיברו על הנשים בתנ"ך. ציינו כי בתנ"ך, קיים ביטוי שובינסיטי, ולאורך כל התנ"ך מהללים את הדמויות הגבריות, וכי בכל הנשים בתנ"ך מטילים דופי. אין אשה מושלמת בתנ"ך (שרה עקרה, רחב זונה וכו' וכו') ואז אמרו שבכל התנ"ך כולו יש רק אשה אחת שנתחו אותה כאשה המושלמת שלא הטילו בה דופי ונאמר עליה שהיא גם יפה, גם טובה, וגם חכמה והיא אביגיל (שלמי שעדיין לא יודע הוא שמך המלא). אומרים ששום דבר אינו מקרי בחיים ועל כן כנראה שכשהוריך בחרו את השם הזה עבורך, בדרך מסתורית הם ידעו מה יוליד יום... אני מאחלת לך את כל הטוב שיש ואת ראויה לו. שתמשיכי לשגשג ולגדול. וכל אוהביך יעידו שאת פשוט מוסיפה צבע לחיים בנוכחותך ומשרה אנרגיות חיוביות. מי יתן והשמש תמיד תאיר את דרכך בכל אשר תפני אוהבת מאז ומעולם ולתמיד בכל נים בלבי.

שרית7

New member
גלי יקרה שלי יומולדת שמח!

כמו בכל שנה אני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת איך אני מבטאת במלים את המשמעות שלך, מה שאת מקרינה ומה שאת נותנת. עבורי את מהווה מודל להערצה ולא רק בזכות היותך זמרת נפלאה או אשה יפה, אלא בזכות התבונה, השנינות, היושר, טוב הלב, האצילות ההומור, ובעיקר ההגיון וה"בריאות הנפשית".למדתי ממך המון והפנמתי המון. עמודים שלמים לא יוכלו להכיל את אשר אני חשה בלבי, ואני מנסה לתמצת בכמה שורות. לפני זמן מה, באחת מתכניות הטלויזיה שעוסקות בספרות, דיברו על הנשים בתנ"ך. ציינו כי בתנ"ך, קיים ביטוי שובינסיטי, ולאורך כל התנ"ך מהללים את הדמויות הגבריות, וכי בכל הנשים בתנ"ך מטילים דופי. אין אשה מושלמת בתנ"ך (שרה עקרה, רחב זונה וכו' וכו') ואז אמרו שבכל התנ"ך כולו יש רק אשה אחת שנתחו אותה כאשה המושלמת שלא הטילו בה דופי ונאמר עליה שהיא גם יפה, גם טובה, וגם חכמה והיא אביגיל (שלמי שעדיין לא יודע הוא שמך המלא). אומרים ששום דבר אינו מקרי בחיים ועל כן כנראה שכשהוריך בחרו את השם הזה עבורך, בדרך מסתורית הם ידעו מה יוליד יום... אני מאחלת לך את כל הטוב שיש ואת ראויה לו. שתמשיכי לשגשג ולגדול. וכל אוהביך יעידו שאת פשוט מוסיפה צבע לחיים בנוכחותך ומשרה אנרגיות חיוביות. מי יתן והשמש תמיד תאיר את דרכך בכל אשר תפני אוהבת מאז ומעולם ולתמיד בכל נים בלבי.

Robbie רובי

New member
ברכה לגלי היקרה ! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גלי הו גלי קשה לבטא במילים ובקצרה את התחושות הרבות ואת המשמעות של השם גלי עטרי עבורי. זה אושר קסום, תקוה ברגעים קשים, חום בימים קרים ומקור השראה. יום ההולדת שלך זה בעצם הזדמנות לסכם את האיחולים והתודה העמוקה שאני רוחש לך. אני שמח שזכיתי להכיר אותך באופן אישי. ובאותה הזדמנות לגלות שגלי עטרי האישיות היא גם גלי עטרי הזמרת, ושלא מדובר בשתי ישויות נפרדות , מה שקיים לעיתים אצל זמרים אחרים. הקסם האינטליגנציה, הרגישות ,החום האנושי, טוב הלב ועוד שלל תכונות נפלאות בולטים הן בגלי עטרי הזמרת והן בגלי עטרי הבן אדם שפוגשים מדי פעם אחרי הופעות או במפגשי מעריצים. כל הופעה שלך ממלאת אותי באנרגיות חדשות , קולך מצליח לגעת בי כל פעם מחדש, את מפתיעה תמיד, לא קופאת על השמרים, לא מתפשרת על איכות , לא מתחנפת אלא מוסרת אמת אחת ויחידה - את האמת של הנשמה. מגיעה לך הרבה אהבה ,ובתור זמרת ששרה כל כך הרבה שירים שמספרים על הצורך הרב בזה ושמצליחה לבטא את הכמיהה לחום אנושי ואהבה יותר מכל אחד אחר, אני מניח שיש לך זכות מיוחדת לקבל את זה יותר מכל אחד. הרבה תודה על מה שאת ,על שנשארת ולא וויתרת ,הרבה הרבה מזל טוב .הרשי לי גם לאחל לך בהצלחה לקראת השינויים הצפויים (אני מניח שאת יודעת במה מדובר) , הרבה שירים טובים שאמן עוד נכונו לנו, הרבה יצירה , הרבה מעריצים נוספים (אני עובד על זה קשה תאמיני לי!!!) הרבה הכרה וכו וכו ... שלך רובי

מזל טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

גלי יקרה !
מזל טוב, יום הולדת שמח .
שתמשיכי לעשות קסמים,
לשמח ולרגש אותנו עם קולך .
"תעשי רק מה שאת אוהבת".
כל הטוב שבעולם לך ולמשפחתך .
מכוכבית

רינה7

New member
לגלי היקרה מכל!!!

מזל טוב ליום הולדתך. שתהינה לך עוד המון שנים יפות ופוריות כמו השנים האחרונות. גלי את הכל בעבורינו. תמיד אמרו לי כשתגדלי זה יעבור לי אבל, אני מזמן כבר לא קטנה וכמובן שלא עבר לי. המון המון ברכות ואיחולים לבביים מכל הלב. שניפגש המון בהופעות, ותבואי גם לבקר ולהופיע בדרום. מחכים לראותך!!!!!!

../images/Emo65.gifמזל טוב גלי עטרי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הזמרת המובילה בישראל
"תעשי מה שאת אוהבת, מה שאת חושבת שיהיה לך טוב..."
תמשיכי להיות זמרת מעולה כמו שאת, עם העוד המון דיסקים, סינגלים, הופעות, תכניות טלוויזיה וכמובן עוד המון פרוייקטים שיהיו לך בעתיד
באהבה
אלירן

yaron37

New member
גלי המון המון ברכות מזל טוב !!!|בלו

שתהיה לנו בריאה ותמיד תמשיכי לשמח לשיר וענג אותנו - וכמובן לרגששש. אוהבים ותמיד נאהב. מעריץ מס' 1 - דרור אליהו ומצטרף גם רון בכר מזל טוב!!!

נטעלי4

New member
גלי שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

גלי שלנו! המון המון מזל טוב, תמשיכי להדהים ולהקסים בכל מעשה ידייך, ירבו השנים ובכל שנה בשנה ההצלחה רק תעלה ונאהב אותך יותר! אני מאחלת לך שתמשיכי בדרכך המוצלחת ויפתחו כל שערייך להגשמת חלומותייך (אם עדיין יש כמה שלא הוגשמו
), ותפלסי את דרכך בקלות אל הפיסגה- כי מי אמר שאפשר לכבוש את הפיסגה רק פעם אחת
תמשיכי לרגש בשירייך וביופיך! באהבה ובהערצה גדולה מאוד, נטעלי.

hilali1

New member
שרית תיראי את ההודעה למטה

האמת שנורא רציתי להישאר ערה אתמול עוד קצת אבל פשוט ממתי מעייפות. ורק לא מזמן חזרתי...

למעלה