יומולדת שמח לגלי עטרי

מזל טובבבבבבבבבבב!!!

אין על גלי עטרי!!! זמרת מדהימהההההההההההההההההה!! שיהיה לה מזל טוב עד 120 שנים והצלחה בקריירת הזמרה.

גלי עטרי-כי לא הכל עומד במקום../images/Emo47.gif

הללויה כי לא הכל עומד במקום עוד יום עבר ועוד שנה אולי זה ככה כנראה שהזמן הוא כמו גלגל ענק למרות שאת כבר לא תינוקת בוכה יש לך עוד דרך ארוכה. את ודאי מרגישה כממריאה ברוח הרי יש קסם הלילה כי היום הוא יום חגך והפעמון מצלצל במיוחד בשבילך תחשיכי להיות קסם קטלני עם פני בובה ולהשרות עלינו קסמים ותדעי שאותך נאהב לעולמים. לסיום מיטב האיחולים והברכות בצירוף זר של חרציות ושתמשיכי להיות הטובה בזמרות
חמשיר לגלי עטרי, שלא אני כתבתי
(השם שמור במערכת
)

azaria

New member
מזל טוב לאחת הזמרות הגדולות במדינה

והכוונה לכל הזמנים. כל כך הרבה שירים, כל כך הרבה אלבומים. קול מדהים, נפש יפה, פשוט.... אחלה זמרת. ואחלה בן אדם. שיהיו לך עוד המון שנים של כיף.

vbbabi

New member
מזל טובבבבב

לגלי !!!! עד 120 מאחלת לך המון אושר לך ולמשפחה !!!! והמון המון המון המוןןןן הצלחה בהמשך הדרך !!!!! |מזל טוב|

Dug E

New member
../images/Emo19.gifהמון מזל טוב!!../images/Emo65.gif

לא להאמין שהיא בת 51..נראית ככ טוב. אז המון מזלט לגלי,שתמשיך לתרום לזמר הישראלי ככ הרבה! ממני,צחר,,,מנהל פורום ריטה :)

hilali1

New member
מזל טוב!!!!! ../images/Emo65.gif |מתנה| |עוגה|

כמובן כמובן שאני לא שוכחת לצרף את ברכי, גם בשעה מאוחרת זו... האמת שקצת קשה לכתוב אחרי כל המילים היפות שנאמרו כאן לפני. כל שנותר לי הוא להצטרף לאיחולים ולנסות להוסיף משהו קטן משלי : גלי, מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם, שתיהי מאושרת, שתמיד תהיה בך אהבה, שלעולם לא תפסיקי לשיר ושלא תאבדי את השמחה והחיוך! שלעולם תיהי בריאה, שתרווי רק נחת מ-לי, שתמיד תצליחי בכל דבר שתעשי, שתביטי אל האופק קדימה, ושיהיה לך הכוח והיכולת, גם בשבילנו, לעשות את מה שאת עושה כל כך טוב.. יומולדת שמח!! אוהבת,
הילה

../images/Emo49.gif גלי היקרה../images/Emo47.gif

מזל טוב ויומולדת שמח לזמרת הנהדרת והמקסימה
תודה על כל השירים הנפלאים שמאירים את חיינו ונותנים לנו את הכח להמשיך.

hilali1

New member
../images/Emo45.gif

אגב אם יש לך אפשרות לתקן את הסמיילים שלי בהודעת הברכה אני אשמח

הפיתרון היחיד הוא

לכתוב את ההודעה מחדש ואני אמחק את הקודמת (אם את בוחרת בזה אז אל תכתבי את ההודעה החדשה כתגובה להודעה שצריך למחוק, כי כשמוחקים הודעה גם התגובות שלה נמחקות)

hilali1

New member
היי,

התכוונתי לערוך, לא למחוק. אם זה בלתי אפשרי אז עזוב...

למעלה