יומיים בגליל המערבי - אכזבות והפתעות.

prizman

New member
תבורך על מה שעשית עד כה.

אני הסתדרתי עם זה יופי כשקלטתי את העניין אז תרשה לי להודות לך באיחור על היוזמה.
רק תזכור שישנם גם משתמשים שפחות שולטים במחשבים וההודעה שלך תעלם בקרוב אז זה עבורם.
אני מצידי אשתדל לכתוב דיווחים באופן שיהיה קל להכניס ולהשתמש בהם במנוע הזה.

sweetdreams

New member
אולי לשרשר זאת כטיפ להודעה הנעוצה?

או לערוך את ההודעה הנעוצה הקיימת.

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי עדיף להוסיף את ההנחיות לדף המנוע עצמו

Gרר

New member
הדרישה לאחידות יש להפנות לבעלי המסעדות

אני משתדל תמיד לחפש איך הם כותבים את זה... אל באבור עצמם כותבים בשתי מילים. אלמרסא, לפחות על פי מה שחיפשתי, מופיע כמילה אחת. אם הם כותבים בשתי מילים אני אתקן כמובן.

גם בנצרת שי את אל רידא שבמקומות מסויימים כותבים בכלל אלרדא... סיבכו אותי אלה.

ואגב, הייתי מכניסה למנוע גם את מה שכתבתי על מסעדת הדייגים.

גם דיסהמלצה היא סוג של דיווח.

Gרר

New member
דיסהמלצות נכנסות למנוע

אבל בדרך כלל רק כשהן חלק מארוחה שלמה דיווחים בסגנון נכנסתי אבל בסוף יצאתי בלי שאכלתי לא מרגיש לי כדיווח מספיק שלם בשביל להכנס למנוע, גם אם מי שכתב את זה פירט את הסיבה. אני חושב שהמינימום שצריך כדי לכלול דיווח על מקום זה שמי שדיווח ממש אכל שם. זה בכל מקרה קריטריון העריכה שאני נוהג לפיו...

היות ויש פה שינוי שלם של השיטה, מצאתי לנכון לדווח למרות שלא

אכלתי. כל מה שהיה טוב ומיוחד לטעמי במסעדה הזו הייתה אופציה לרכוש דגים ולא להזמין מנות. והנה, זה השתנה. אם הייתי קוראת זאת מראש במנוע, בכלל לא הייתי ניגשת לשם יותר. מזל שזה קרוב לאל מרסא אז לא בזבזתי יותר מדי זמן אבל הייתי רוצה לדעת את העובדה הזו מראש.
מבחינתי זה כאילו מסעדה הפכה לכשרה. באתי, ראיתי שהיא כשרה פתאום ואין בה פירות ים, ולא נכנסתי. לא ראוי להתריע במנוע?

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, מה לגבי מסעדות שנסגרו? יש איזושהי אינדיקציה/ הסרה?

Gרר

New member
יש אינדיקציה, אבל חשוב לציין

שהמנוע מקבל את האינדיקציה הזו מגוגל ו/או מאתר restdb, כך שאמינות האינדיקציה תלויה בהם.

erezavn

New member
תודה על הדיווחים. אל-מרסא נראית מסעדה שווה בהחלט

בכלל עכו העתיקה היא יופי של מקום לטיול של יום (ודאי כשמשלבים בו ארוחת דגים כהלכתה).
בגיחה שלי לעכו בשנה שעברה התלבטתי בינה לבין אורי בורי ולבסוף אכלתי באורי בורי (זו הייתה פעם ראשונה שלי שם). אני מניח שבגיחה הבאה אנסה את אל-מרסא.

למעלה