יומן מסע

שרוך

New member
מידנק ....

בס"ד הקטע האחרון שאני מפרסם בנתיים אחרי מחנה ההשמדה מידנאק... שרוך

זה פשווט ...

זה לא השם שלי , זה השם של אחותי בכל הפורומים שלה .. חח .. קווראים לי מאייה , ואני מאוד התרשמתי ממה שרשמת !! את רוושמת מדהיים ואני מאווד התרשמתתי ! אח שלי נסע השנה לפולין והוא גם אמר שאין כמו ארץ ישראל , היא הארץ הכי טובה והכי מעניינת שיש ! הוא אמר שתמיד רק שם , שאפ'חד לא הולך שם ברחובות ותמיד עצווב שם .. :/ אבל הוא נהנה מאווד ומאווד התעניין ! לפי הכתיבה שלך , רואים שגם את. יפה מאוווווווווווווווווווווווווווד ! :) מאיה .

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifעצוב, ומרגש.

חזרתי מפולין לפני כחודש וחצי ואני עדיין לא מצליח להבין. כנראה שזה גם לא יקרה. שם, בבירקנאו, לא יכולתי להפסיק לחשוב על המשפחה שלי, על ההורים של סבא וסבתא שלי, שפשוט נקרעו מהם. היתה לי תמונה קבועה בראש ולא יכולתי להפסיק לחשוב על זה. כשעמדתי מול ערימת השיער, הזדעזתי כמו שבחיים לא הזדעזעתי קודם, כי יכול להיות שהשיער שלהם עלול להיות שם. ואלה לא סתם נעליים או מזוודות, זה שיער, חלק מהגוף. עוד משהו קטן שלקחו מהם אבל בטח כאב כל-כך. לפני חודש בדיוק סבא שלי, גם הוא ניצול שואה, נפטר. וגם אני, לא מצליח להפסיק לחשוב על זה שעוד ניצול שואה הלך, ולאט לאט הם כבר נעלמים לגמרי. לחשוב שלא יהיו עוד אנשים שהיו שם, זה פשוט... לא. אוף. נמאס לי מהשואה הזו.

מרגש מאוד..

תודה על השיתוף שלך עם יומנך.. אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח על דת.. אך לזלזל כך בה' זה פשוט לא הגיוני..

וואו.

אני יושבת ובוכה את כותבת מדהים. תודה רבה על השיתופ גם כאן וגם בפורום "דור שני"

למעלה