יומן מסע....

MARMELAD

New member
זה כבר דיון שלם...

להערכתי אם לא היינו אוכלים אווזים הם בכלל לא היו קיימים.. סה"כ אווזי הבר זה לא אלו שמגיעים אל הצלחת שלי - אלא אלה שגודלו במפורש כדי להפוך לאוכל - ממש כמו כבשים שגודלו כדי להפוך לסוודרים או חסות שגדלות כדי להצטרף להמבורגר במקדונלד´ס... זו טבלת הטורף נטרף המותאמת לימינו - ככה אני רואה את זה וזה לא ממש מפריע לי...

טל קר

New member
אוף טופיק. הם לא רק מגודלים לצורך

זה ומתים בסוף, כמו כולנו, אלא כל חייהם מלאי סבל. "במשך כחודש לפני שחיטתו של האווז או הברווז , פעמיים עד חמש פעמים ביום, דוחסים בכוח תירס מבושל הישר לתוך קיבתו, דרך צינור מתכת שאותו מחדירים לאורך הוושט. כמות התירס הולכת וגדלה, ומגיעה לעיתים בסוף הפיטום ל-2.5 ק"ג ביום - שליש ממשקל האווז! האווזים בורחים מהמפטמים, בניגוד לבעלי חיים אחרים במשקים, שמחכים להאכלה. מה זה גורם לאווז ? כתוצאה מהחדרת הצינור נגרמים לאווז קרעים ודלקות בוושט. הפיטום יוצר בכבד מחלה מטבולית קשה, שגורמת לו להתנפח לממדים עצומים: משקלו של כבד מפוטם הוא פי 7 ואף יותר ממשקלו של כבד טבעי! הכבד צהוב (במקום אדמדם), מבריק, חיוור, ולעתים יש בו נמקים ובקעים. הכבד הענק לוחץ על הריאות, ולכן האווז מתקשה לנשום. המחסור בסידן יכול לגרום לשברים בעצמות. כמו כן, הפיטום פוגע במערכות הגוף השונות. האווז נשחט כשהוא גוסס, רגע לפני המוות. בחוברת הדרכה של משרד החקלאות נכתב: "אווז מפוטם כהלכה ... נושם בכבדות, המקור חיוור, מתקשה בהליכה אפילו לשוקת המים, איננו מעכל יותר." כל זה ועוד נמצא ב http://go.to/pitum בגלל סיבה זו אני מכירה הרבה שלמרות שהם לא צמחונים הם לא נוגעים בכבד אווז, כי זה יותר גרוע מבשר רגיל. למעשה את הקישור לעיל קיבלתי ממנהל פורום גאווה בוואלה, שלמרות שהוא לא צמחוני הוא הפסיק לאכול כבד אווז בעקבות המידע שנמצא בקישור.

MARMELAD

New member
טל, נשמתי...

למה לבעס אותי... תני לי להנות מהבורות
הרי את לא מצפה שכולנו נהיה מושלמים... (נכון?)

nir2323

New member
הצעתי את המנה ברוטיסרי, כמקום מומלץ

באילת, במישאל שהיה היום ברדיו ת"א, על מקומות מומלצים באילת. הפרס לזוכה - אירוח זוגי באילת... אתה לא כועס שסחבתי את הרעיון , אה? אם אזכה, אדאג לפיצוי הולם!

MARMELAD

New member
אתה עשר... אבל...

בעקרון מסעדת הרוטיסרי סגורה. פתחו אותה במיוחד לכבוד הסילבסטר - והתפריט היה אף הוא שמני. אני לא יודע אם המסעדה עדיין פתוחה, נדמה לי שלא. אבל מה זה משנה.. המלצה זה גם תופס רטרואקטיבית...

spainbar

New member
קצת על אוכל טוב וצביעות

אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח חדש (כי אני ינצח) ויש לי ברזומה נסיון רע עם ויכוחים.... בכל מקרה אנחנו חיים בעולם לא מושלם, עולם שבו כמות האוכלוסיה וגיל האוכלוסיה עלה עקב סיבות רבות - מה שגורם לצורך בעליה בכמות המזון הנדרש-ואם נרצה בכך או לא מזון=חיות+צמחים (למה? ככה!). עכשיו יש הרבה צביעות מצד הרבה אנשים - אני אומר או שאתם מתנגדים לכל שימוש בחיות (וזה אומר לאוכל ביגוד וכד´) או שיושבים בשקט ומתנגדים פה ושם לדברים שנראים לכם מיותרים אבל לא מעלים סוגיות ספציפיות ונותנים לאחרים לעשות את מה שהם בוחרים (תוך כדי שלובשים נעלי עור...). אני אוהב אוכל, אני אוהב אוכל מאד ומצד שני אני אוהב חיות מאד- בצורתן החופשית בטבע (והוכחות באופן פרטי למי שיצטרך...) אבל לא חושב שכל פעם שאני אוכל אני צריך לדמיין איך החיה נחתה לי על הצלחת בתיאבון, בשמחה, בששון וברינה ס´

לירונר

New member
יש לי הרגשה שאין לי חיים

כולם פוגשים את כולם כולם מתלהבים מכולם (אוקיי.. לא תמיד אבל ברוב המקרים) ורק אני גלמוד חתיך בן 17 ואני לא שמן (וחברים שלי שונאים אותי כי אני אוכל כמו פרה ולא משמין) ואני ממש לא מכוער.. (יום יבוא ואני אשים תמונה... יש לי אבל אני מפחד מאנשים שמכירים אותי..) וחוץ מזה ~!~ אני כוסון מהלך על שתיים (לדברי חברותיי הרבות.. ולא חסרות לי- גם בגלל זה חברים שלי שונאים אותי, אני משיג כל בחורה והם לא ) בקיצור- לא הייתי מתנגד אם מרמלד היה מתדפק על דלת בייתי וגורם לי לשכרון חושים אבל זה רק בגלל שאני מכיר רק אותו ואת מאי אבל מי שרוצה מוזמן.... אה.. כן.. אני עושה סקס מוגן ~!~ (מרוצים??) שלכם ב~
~ ~לירון~

MARMELAD

New member
יקירי החתיך, הכוסון, המהמם

התעייפתי מלקרוא פעם בשבוע את התיאורים שלך על כמה שאתה מושלם. נשמתי, הבנו את זה כבר מזמן. תעשה לי טובה - לא צריך לחזור על זה. לגבי מרמלד ושכרון חושים - איזה שכרון חושים, כפרה? אני? שכרון חושים? שכרון - יכול להיות.. שכרון חושים.. לא סביר להניח..
ולגבי פגישות חברי פורום - להגיד שאתה רוצה לפגוש אנשים זה אחלא - אבל זה לא עובד ככה. איך זה עובד? אתה מתקשקש לך עם חברי הפורום, מתחבר איתם, מדבר איתם בצ´טים או במסנג´ר, הופך להיות חבר´ה איתם, ואז כבר ייצא לך לפגוש אותם! פשוט וקל... בהצלחה!

לירונר

New member
אף פעם לא אמרתי שאני מושלם

אבל תודה בכל אופן שהבנת.... ואני חושב שאני ידיד מתחיל של מאי.. היא ממש נחמדה אלי ~לירון~

דרור22

New member
יש לי הרגשה שאין לי חיים

וגם אני גלמוד בן 19 (עוד יום) אני לא פרה, אני מאמין שאני נראה דיי טוב ,אני דיי נחמד, מלא תחביבים עיסוקים ועם המון להעניק- אבל האביר על הסוס הלבן לא מגיע -מה לעשות? לא יודע!!!!!!! ואני לא עושה סקס מוגן - אני לא עושה סקס בכלל ... ואני מתלוננן???? לא נראה לי!!!! תרים טלפון לגיא ליפעת למאי למי שבא לך ותגיד "אני מגיע בוא/י להפגש איתי" - רק ככה מכירים אנשים פשוט תנצל את החיים שלך כפי שהם עכשיו עד תום - רק טוב יכול לצאת מזה!! אני גיליתי שחסרים כוסונים בנהריה - תמיד אתה יכול לחרוש את שדרות הגעתון (את כל ה3 מטר....) שלך דרור!

Yaniv-DC

New member
שני דייטים בנהריה

ועוד אחד בקיבוץ איילון. התוצאה - אפס משלוש. איפה היית אז?

nir2323

New member
קצת ניסיון חיים.

לכל אותם אלה שגרים בסוף העולם, ( וסוף העולם יכול להיות גם 17 ק"מ מתל אביב, תאמינו לי!) ובטוחים שהם הגאים היחידים ביישוב/אזור. בפעם הבאה שתיכנסו לצ´ט אל תיכתבו חתיך 24 , אלא:- חתיך נהריה. ואם לא רוצים ממש את העיר עצמה , אז את היישוב הסמוך (ומה לעזאזל קרוב לנהריה ???) תתפלאו כמה פניות תקבלו בצורה זו !

MARMELAD

New member
ועדיף - חתיך24נהריה

אם יש מקום תרשום גם גובה, משקל, צבע עיניים, אק/פס... ותחסוך את כל השיחה. חתיך24נהריה180/65אק :בכללי: שלום בלונדיני23עזה172/87פס :בפרטי: מה קורה? חתיך24נהריה180/65אק :בפרטי: לא רלבנטי בלונדיני23עזה172/87פס :בפרטי: סנוב חתיך24נהריה180/65אק :בכללי: בלונדיני23עזה172/87פס רד לי מהפרטי ומייד! קרצייה!

למעלה