יוני הממזר, מנסה להעיף את עדי

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

רגע רק רגע

Active member
איילת, כמו כל הבנות...

לחוצה מההדחה המתקרבת. סתם חיפשה להוציא עצבים ועל ליז הכי נוח כרגע בבית. ליז משמשת כשק החבטות. ובעודי כותב... העליהום נמשך

goodpink

New member
ליז נופלת על הדברים האלה. שיקרה לבן מה קרה

ליז הזו אפילו שהיא צודקת מנסה עוד יותר לסלף את הדברים לטובתה ובגלל הדברים האלה היא נופלת היא לא שאלה את איילת היא אכפת לה לשטוף עוד צלחת זה לא איך שזה קרה למה לשקר גם שאת צודקת רק מאבדת נקודות איילת חמודה זה בדיוק מה שענת וענבר דיברו איתך שאת בDOWN לוקחת יותר מדי אנרגיה זה קשה להיות כך הזמן איתה הן דיברו לטובתה היא צריכה להבין את זה עכשיו זה מתפרץ בדברים האלה חבל...

רגע רק רגע

Active member
את מסתכלת נקודתית.

מישהי כבר רשמה את זה... לא משנה מה ליז תעשה- הבנות יפרשו את זה עקום לגמרי. כרגע ליז מסומנת כמטרה וכולן יורות עליה לפי התור. איך שגלגל מסתובב- ...ורוח מקרה לירון שורה על הבית

Klayhamn

New member
והאירוניה היא

שליז לא התביישה להשתתף בחיסול של לירון... אחר כך היו לה ייסורי מצפון אבל היא כיבתה אותם כדי להמשיך להיות חלק מציר הרשע

רגע רק רגע

Active member
אני לא בעד ליז...

זכור לי היטב תפקידה בעליהום על לירון. אבל אי-אפשר להתעלם מדרך הפעולה שחוזרת על עצמה מצד שאר הבנות. דרך בזויה של השפלת האחר כדי להרגיש יותר טוב. המובילות -אתי, קרן. הנגררות - ליהי, איילת וענבר (לצערי)

easternstar

New member
לאיילת יש פיוז קצר. היא לא רעה אבל היא שונאת

את ליז וברגע שהיא מתרגזת היא מתפרצת. ליז לא תוכל לשקם את מעמדה בין הבנות. היא שרופה שם. בחורה אינטליגנטית היתה עוזבת.

שריוקי

New member
אויש ליז ליז.....הפעם בחיי שעברה כל גבול

היא לא לחוצה..הרי היא לא מועמדת אז למה לכל הרוחות היא נדחפת למקלחת..לא מציעה להחליף את איילת בשטיפת הכלים..כולן לחוצות וליז...מסיימת לאכול כריך ובאה למטבח ואומרת לאיילת...שמתי לך עוד צלחת ואיילת....כועסת ובצדק וכל השאר כבר תופסות טרמפ עליה...אתי צועקת שהיא אף פעם לא שוטפת כלים...מריבה על סיגריות... בגדול..חשבתי לעצמי...ברגע שהבית נפתח...הנה ליז,זו ההזדמנות שלך....לכי לעזור את וענת ולתת לשאר הבנות הלחוצות להתארגן.חבל...

billc

New member
היא קצת יותר מידי דרמה קווין

אני לא אוהב טיפוסים כאלה, אני קצת מרחם, אבל היא קצת מגזימה שתפתח קצת שיניים

Klayhamn

New member
זה קל מאוד להגיד מבחוץ

נסה אתה להיות אדם בודד נגד 14 איש - בוילה סגורה - בלי טיפה של תמיכה או תקווה לשיפור במצבך - ובלי אף חבר אמיתי או אדם שאתה יכול לסמוך עליו

למעלה