יוני וליהי בשיחה

נעמה8080

New member
יוני וליהי בשיחה

לא מבינה כלום. ואז אני רואה את ליהי מנסה לבכות בכוח, ככה זה נראה לי בכל אופן. מישהו יודע למה? זה ממש נראה משחק.

noaxxx

New member
אני לא מצליחה להבין את המלמולים...

יוני לא מובן כשהוא מדבר בלחש...

webguy

New member
אולי ?

היא מבינה שהשהות שלה במקום תלויה בבן ...אבל היא לא מעונינת בו ? ולכן היא במצוקה צריכה לבחור בין האמת לבין לעוף מהמקום

noaxxx

New member
תארת במדוייק את המציאות של ליהי.

לא יודעת אם בגלל זה היא ניסתה לבכות בכח ואם בכלל.... לא הבנתי כלום מהשיחה שלהם

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifהבלוטון איש הפיל לא../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif|

מפסיק לחפור לבנות במוח ומתערב בכל עניין ודבר

לא מבינים כלום ממה שהוא אמר, כל הזמן לוחש

הוא כזה חופר מעצבן,שהוא חושב שהוא הפיסכולוג של כל הבנות שמה.

עינת 1

New member
מישהו אמר כבר כאן שענת תןלשת לעצמה את השיער

וזה ממש נכון היא כל הזמן משחקת בשיער ותולשת שיערות, ממש מגעיל. גם האכילה שלה נוראית, אוכלת ירקות בקצב מטורף היא צריכה לעזוב מיד את התכנית ולטפל בעצמה.

goodpink

New member
ענת הבחורה הכי מקסימה יפה חכמה שם. היא משהו צ

צריך לעזוב את התוכנית זה לא היא. היא אוכלת יחסית יפה לעומת האנשים שנמצאים שם קרי דניאל קרן איתן אורטל וכו וכו' וכו' לגבי תלישת השערות הרגל או משעמום אבל מגעיל זה בהחלט לא. היא צריכה לזכות במיליון היא או איילת וכמובן להישאר.

נעמה8080

New member
לאיילת וענבר ממש לא מגיע

לזכות. נהיו רעות כמו שלישית ציר הרשע. ענת טובה

בסופו של עניין איתן לא כזה טיפש כמו שחשבנו

הוא קלט את הצמד צילי וגילי ענבר ואיילת כשתי מטומטמות חסרות עמוד שידרה ומוח ופגע בול שדניאל הבחורה הכי מקסימה בוילה

תולשת

ושימי לב הרבה ברגעי התלישה המצלמה זזה ממנה.(וטוב שכך) חדי העין יבחינו שיש לה התקרחויות בהתהוות. מסכנה. זו הפרעה נפשית. אני אישית מעדיפה אותה על פני כמה בנות והייתי רוצה לראות אותה עד הסוף.

goodpink

New member
איזה שטיות על התקרחות. והמצלמה נשארת רוב הזמן

שהיא עושה את זה. הרגל או שעמום שהיא עושה את זה היא בדרך כלל בעולם משלה חושבת. איזה הפקעה נפשית ואיזה שטויות. עדיף בכל מקרה שהיא תרים את השיער הכי יפה לה ומראה את היופי שלה.

סתיו7337

New member
לא ברור לי משהו. אשמח להסבר

למה ליהי, שיודעת שהיא לא ברדיוס של איתן ויודעת שבחירות הקהל הביאו אותה לפחות פעמיים להיות מועמדת להדחה, בכלל שוקלת להשאר בבית. הרי אלו 2 הסיכויים היחידים למיליון. אני יוצאת מנקודת הנחה שרומן סוער לא יתפתח בינה לבין בן, בין אם זה בגלל שהיא מרגישה נבוכה מול המצלמות (לדבריה) ובין אם היא לא מעוניינת בו. מה משאיר אותה בבית? הפרסום? די, היא נחשפה. מי שהיא חושבת שהיה צריך לראות אותה כבר ראה.

easternstar

New member
אני חושב שיש רציונל רציני בהשתתפות בתוכניות

האלה. אנחנו רואים מה קרה ל"פליטי הריאליטי" האחרים. ככל שנשארים יותר שוכחים אותם לאט יותר.

למעלה