יוני וליהי בשיחה

webguy

New member
בשביל החוויה והפרסום ..

אותה שאלה יכולה להשאל גם לאיילת וענבר ואורטל גם הן לא נבחרו ע"י הקהל להדחה .

סתיו7337

New member
חוייה ופרסום....כללתי את זה בתהיה שלי

אני מפרידה את ליהי מאיילת, ענבר ואורטל, כי אורטל עוברת שם טלטלות ושינויים כל הזמן, היא מוגנת בינתיים על ידי הקהל והקשר שלה עם איתן עוד לא נסגר והיו עליות וירידות. ענבר לגמרי עברה שינויים בתוכנית. מבחורה שבקושי קלטו אותה, היא עכשיו במרכז ומקבלת גם את פרגון הקהל, גם את פרגון הדיירים וכמו שהבנתי, איתן הזמין אותה לדייט היום. איילת גם מתנדנדת בין אהדת הקהל לאהדת החבר'ה בבית. מה שמחזיר אותי לתהיה המרכזית.

אבל ל3 הבנות

האלו בניגוד לליהי, יש על מה להתמודד - מיליון שקל. אם ליהי מועמדת להדחה כבר פעם 2 אז המרחק שלה לאהבת הקהל הרבה יותר גדול והסיכוי שלה לזכות קטן.

easternstar

New member
לי ההסבר נראה מאוד פשוט.

כולנו מכירים את "האח הגדול" וברור שגם הבנות מכירות ויודעות מה קרה ל"פליטי הריאליטי" האחרות. לזכות במיליון הוא דבר נחמד אבל האמת שלפעמים הפרסום והכסף הגדול הם יותר מהמיליון. שימו לב לאלין לוי ואיך היא מצליחה כעת בגיא פינס. לפוטנה היתה תוכנית בישול בערוץ האוכל, לדנה רון נתנו תוכנית בוקר. מה שאני אומר הוא שהן רוצות את המיליון אבל מוכנות לאפשרות שתתפרסמנה גם בלי המיליון. ליהי באמת מוטרדת שהקהל לא רוצה אותה אבל מנסה לשנות את המצב. השיחות הליליות עם קרן הן שיחה ישירה לקהל. ראיתי אתמול רבע שעה כזאת. ליהי נחשבת, כמו קרן, "כוסית" (איך אני שונא ונגעל מהמילה אבל להגיד "שאפה" זה לא בלכסיקון). ליפות יש הרבה אפשרויות בטלוויזיה וגם היא וגם קרן בטוחות שהן יפות.

סתיו7337

New member
מה שכן, ואני ממשיכה את הקו שלך, ואולי זאת

התשובה, יכול להיות שמדובר ב"מחיר" הסלב. ככל שהגעת גבוה יותר, אתה "שווה" יותר מסחרית. הו!!!! תודה רבה, זאת התשובה שחיפשתי

רינתי77

Active member
הן באמת יפות, אבל האם זה מספיק לתכנית טלוויזי

אבל אני מניחה שגם קריירה בדוגמנות זה לא רע...

נעמה8080

New member
קרן דומה לסוס וליהי לקופה

איזה יפות בדיוק?!!!!! חוץ מגוף אין להן כלום, אפילו לא אופי!!!!!!!!

easternstar

New member
אבל נעמה../images/Emo13.gifהן בטוחות שהן יפות. משוכנעות../images/Emo8.gif.

באחת השיחות הליליות הן השוו ואמרו שהן הכי יפות שם. מישהי שלא בטוחה שהיא יפה היתה הולכת לתחרות "מלכת היופי" ועוד פעמיים? שנה אחת לא התקבלה למועמדות הסופיות והיא ניסתה שוב בשנה אחרי..

נעמה8080

New member
אני אענה כמו איתן ענה לאתי

איזה משקפיים יש להן?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adiyon2

New member
הם לא מכירים את החוקים

הם חושבים שזה כמו באח הגדול נשארים 5 בסוף ויש סיכוי שבבית אוהבים אותם אז יתנו להם את המיליון. היא עם בן כדי שאם תעלה להדחה ישאירו אותה. רק שהיא לא שחקנית כל כך מוצלחת.

למעלה