?????????????
ס סטולה מסטולה New member 9/11/04 #38 מסטולה מהזולה-->קראי את זה אמממ .. קראתי את השיחה.. וזה לא שהוא לא רוצה לתת לך אייסי.. פשוט פירמטו לו את המחשב ועדיין אין לו.. והוא לא עונה כי הוא הלך.. פשוט לא אמר .. זה השעה בדיוק שהוא הלך גם שהוא דיבר איתי..
מסטולה מהזולה-->קראי את זה אמממ .. קראתי את השיחה.. וזה לא שהוא לא רוצה לתת לך אייסי.. פשוט פירמטו לו את המחשב ועדיין אין לו.. והוא לא עונה כי הוא הלך.. פשוט לא אמר .. זה השעה בדיוק שהוא הלך גם שהוא דיבר איתי..
מ מסטולה מהזולה New member 9/11/04 #39 טוב.. סבבה תודה מאמי אני יודעת הוא אמר לי .. איזה חמוד הוא נכון?
ב בןדםמתוסבך New member 9/11/04 #13 ../images/Emo35.gif חופשי השחקנים פה? נ.ב ספרו גילאים.. ואיך נבחרתם לשחק?
י יהונתן שנברג New member 9/11/04 #15 אני בן 18 וכשהבימאי בחר אותי הוא דיבר בפלפון.. וכולם חשבו שהוא התכוון כן.. אלי למרות שזה היה לפלפון.. חחח סתם.. פשוט נבחרנו.. מה סתומרת איך?
אני בן 18 וכשהבימאי בחר אותי הוא דיבר בפלפון.. וכולם חשבו שהוא התכוון כן.. אלי למרות שזה היה לפלפון.. חחח סתם.. פשוט נבחרנו.. מה סתומרת איך?
D dannyshadow New member 9/11/04 #18 סבבה שמח שעונים כולכך מהר ) חח אפשר להיות זמר בסדרה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איפה אתה גר? ירושלים?
סבבה שמח שעונים כולכך מהר ) חח אפשר להיות זמר בסדרה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איפה אתה גר? ירושלים?