תמונות מהופעות של יוסקה
O orianush New member 23/12/06 #26 אריאל ומורן תודה רבההה תודה רבה לכם אף פעם לא ראיתי את הכתבות האלה.. איזה ישנוות חח הזדקנתי איך יוסי השתנהה
אריאל ומורן תודה רבההה תודה רבה לכם אף פעם לא ראיתי את הכתבות האלה.. איזה ישנוות חח הזדקנתי איך יוסי השתנהה
ח חן 16H New member 23/12/06 #27 תודה רבה!!!!!!! ../images/Emo13.gif מורן ואריאל תודה רבה על כל התמונות והכתבות תודה רבה על הכל!!!!!
1 1מאיוש New member 24/12/06 #29 יוסיי ומורןן המוןןן תודה! נורא כיף לראות את כל זה... מחר אם יהיה לי יותר זמן אני אעבור על הכל. [:
א אודליה סליס New member 24/12/06 #31 אריאל ומורן.. ממש ממש תודה... זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שפגשתי את יוסי והוא לא היה כ"כ מפורסם... אני את התמונה הראשונה איתו השמדתי חח הייתי שם כמעט בת 14 חח מפחיד!!
אריאל ומורן.. ממש ממש תודה... זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שפגשתי את יוסי והוא לא היה כ"כ מפורסם... אני את התמונה הראשונה איתו השמדתי חח הייתי שם כמעט בת 14 חח מפחיד!!
M moranush86 New member 24/12/06 #32 אז זהו, שזה לא הכל... אריאלי... הפילים של ב"ש... זה גם הפילים של מסיבת ההשקה בסטייג'... בקיצור אני מחכה לך במסנג'ר שתעזור לי...
אז זהו, שזה לא הכל... אריאלי... הפילים של ב"ש... זה גם הפילים של מסיבת ההשקה בסטייג'... בקיצור אני מחכה לך במסנג'ר שתעזור לי...
B bu1li New member 24/12/06 #33 תודה אריאל ומורן ממש ממש תודה..כתבות מהממות עברתי כמעט על כולם..חחחחחח
נ ניר86 New member 25/12/06 #34 תודה רבה אריאל ומורנוש... תמיד כיף ומרענן להיזכר בכתבות ותמונות וחלק שגם לא ראינו .. כל הכבוד על ההשקעה !
תודה רבה אריאל ומורנוש... תמיד כיף ומרענן להיזכר בכתבות ותמונות וחלק שגם לא ראינו .. כל הכבוד על ההשקעה !