יופי ילדים...ממש יופי

יופי ילדים...ממש יופי ../images/Emo3.gif

הנה ברוב קולות נבחר האורחן (וואי הפתעה!) בתור המקום המועדף עליכם למפגש. רגע אחד...זה לא מה שאמרתי פעם שעברה? ואתם לא רציתם?
בכל מקרה...שלומית...נבחר מקום...תמשיכי מכאן.

AvocadoWoman

New member
../images/Emo140.gif צודק...

כפי שרואים- האורחן נבחר ברוב קולות ולכן הפגישה תתקיים באורחן. עכשיו מה שנותר זה לקבוע יום ושעה... אמממ.. הנה הצעה: יום חמישי, 24.4 בשעות הערב. מתאים לכם? *התאריך במכוון לעוד שבוע + כדי שלא תגידו- לא היה זמן לתכנן ולהתכונן..

Amir 19

New member
../images/Emo45.gif אבל בתנאי ש.....

אחד מאלה עם המכוניות לוקח אותי

אני בעד משהו בבית שמש, אפשר ב ...

1.)אחד הגנים... גן העץ גן מוכתר וכ'ו ... 2.)אפשר בבית של מישהו ... 3.)אפשר במרכז... 4.)אפשר בארומה (למרות שאני נגד, אבל אפשר !!!) 5.)אפשר במרכז הפיצה לשבת כולנו בכיף לשבת לאכול פיצה ... 6.) אתם יכולים להציע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AvocadoWoman

New member
עזוב אותך...

אחד הגנים..? נו באמת.. בית של מישהו? נו באמת.. מרכז?!?! נו באמת!!!!! יאללה תשתחרר- אם אנחנו השתכנענו שאורחן זה טוב.. אני מאמינה שגם לך לא צריכה להיות בעיה עם זה..

סתם הצעות שלי אבל בעיקרון למה לא ..

משהו בבית שמש שלא נצטרך להתחיל לסוע בקבוצות או משהו כזה .. לי אישית מאוד לא נעים לסוע עם בן אדם זר למקום זר ... אז תחשבו על מקום טוב בבית שמש .. אולי גן האקליפטוס ... משהו בסגנון ...

כי כבר עברנו על זה...

זה לא הולך בבית שמש. האורחן זה אחלה מקום. ואנחנו לא משנים את זה. למעשה לא משנה מה נגיד תמיד יקפוץ מישהו שיגיד שזה לא נוח. הכי טוב פשוט לקבוע משהו, מי שיכול יבוא. מי שלא...בפעם הבאה.

AvocadoWoman

New member
ולמה אתה לא בא?

וענת- למה גם את לא באה? אל תהיו כבדים ואז מה אם אתם יותר קטנים מאיתנו- אתם עדיין חלק מהפורום הזה..

General Zod

New member
עידן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מבין מה הבעיה שלך?! אני כמעט כל יום אצלך בבית, ככה שאני לא זר לך. אין לך בעיה של טרמפ כי או אחיך או אני ניקח אותך. ואתה מכיר את כולנו! אז מה הבעיה?????

למעלה