יופי ילדים...ממש יופי

את רואה?????

גם עידן חושב כמוני... וזה באמת פאדיחות לשבת עם ילדים גדולים.. שאני בכלל לא מכירה

ת'אמת אני רוצה לבוא אבל לא נעים לי

לסוע עם אנשים שאני לא מכיר למקום שאני לא מכיר ... (המקום עוד מלא אבל האנשים זה הדגש !!! )

Amir 19

New member
אולי ניפגש בגן העץ???

אפשר לשחק משחקים כל הפורום... נכון שיש פה 2 שחושבים שהם קטנים, אבל הם לא בגן!!!!!!!!!!

AmSaLeMiT

New member
תיקון...

לא 2 שחושבים שהם יותר קטנים... 3.. אני מצטרפת אליהם :\

לא.. לא... סליחה!!!!

אני לא אמרתי שאני קטנה בשביל להיות איתכם! פשוט אני חושבת שזה פאדיחות להיות עם ילדים שאני לא מכירה.. ואם נגיד.. אני יבוא.. מה אני כבר יכולה לעשות אתכם? זה לא כאילו אני נגד הפגישה...

AvocadoWoman

New member
../images/Emo6.gif

תראו אמיר צודק- זה לא מפגש שיכבתי אז ככה שברור שלא כולנו באותו גיל. אבל תתעלו על עצמכם.. זה מפגש פורום לא לאנשים מעל גיל 15 ומתחת לגיל 20 זה לכל משתתפי הפורום. הפורום שלנו אומנם מורכב מכמה שכבות גיל אבל זה לא צריך להפריע לאף אחד.. אז יאללה.. בואו! זה לא שאתם לא מכירים אף אחד... עידן- אתה מכיר את הרוב. ענת- את מכירה אותי ואת אסתי- ובקרוב את השאר אז יאללה! תצביעו בעד!

אז זהו ש...

אני מדברת עם מי שאני מכירה.. ואת אסתי ושלומית אני ראיתי ממזמן.. חחח מעניין למה... ואת עידן ראיתי בתמונה אז זה גם נחשב.. חחחח אז כבר ראיתי את מי שאני מכירה ב"LIVE" ואני בטוחה שתסתדרו בלעדנו... גם ככה זה לא כאילו אני מדברת חודשים בפורום ואני מכירה את כולם.... {כי אם לא שמת לב אני דיי חדשה פה...}

AmSaLeMiT

New member
חחח... ענת...

כל הקטע הוא שתכירי את מי שאת מדברת איתו פה.. לא משנה כמה זמן את משתתפת בפורום הזה...

מי הזמין אותך בכלל?

אמרנו שאת באה? מי את בכלל? פתאום נכנסת לפורום...ולמה את כחולה?!
יש לך עד שבוע הבא....בערב. מה הבעיה?

למעלה