יופי, עכשיו הגיע זמן הכותרת האמיתית מהאירוע

yair_bar

New member
מנהל
יופי, עכשיו הגיע זמן הכותרת האמיתית מהאירוע

ראשית, תשתדלו בגוף התגובה ולא בכותרת על מנת לא להרוס למי שלא ראה

אני מוציא 2 כותרות מהאירוע:

"בתפקיד דורון ג'מצ'י - צ'ייל סונן" - מה זו הייתה ההחלקה המטופשת והמיותרת הזו?
"פטריק קוטה - נמצא הכפיל לעומרי כספי"

PersonaNonGrata

New member
חח...אנשים שם כותבים שסילבה ניצח רק בזכות

שהוא תפס לסונן את המכנסיים והיה צריך לפסול אותו...אשראי המאמין...וחשבתי שכאן מסתובבים טרולים...

AmitNHB

New member
חברים, זה לא שאני לא מעריך את התרומה למדד

התגובות בפורום אבל בחייאת...

ETZ301

New member
הכותרת שלי.

פיל דם! פיל רוח! נפדה את UFC!

-הגי'האד מגיע למתומן, חביב נורמגומדוב רושם נצחון שני ב-UFC.

מרקו בי

New member
אני רק אחזור על הכותרת שלי מאתמול

אמרתי לכם אנדרסון סילבה בko (טוב ניצח בtko מה ההבדל) סיבוב ראשון מקסימום שני.

מבחנתי היה צפוי ואת האמת חיפשתי בנרות אתר הימורים שיתן לי להמר בפייפאל מישראל, אבל לא אוהבים את הכסף שלנו בגולה. לא היה לי ספק שאנדרסון הפעם התכונן בשיא הרצינות לסונן, עשה מחנה בארה"ב כדי להסתגל לאקלים ולתנאים ביום הקרב, אמר שישבור לסונן את הפנים (לא התבטאות רגילה). בקיצור חבל שלא נתנו לי להרויח כמה גרושים.

yair_bar

New member
מנהל
קצת הגזמת. לא?

סיבוב ראשון סונן די אנס אותו. הבעיה היא שסונן לא יודע לסיים קרבות.

תכלס ההחלקה המטופשת הזו עלתה לו בקרב

מרקו בי

New member
לא הגזמתי בכלל

כן הופתעתי שסונן הוריד את סילבה בקלות לקרקע תוך 6 שניות. (מהקרקע ברור היה שסילבה לא יקום אבל סונן לא יעשה הרבה חוץ מלהתיש) ולא יודע אם שמת לב, סילבה קם רענן מהקרקע ויצא לג'וגינג קליל, לא מתנשף. אני אומר לך שסילבה התכונן לקרב כמו שבחיים שלו הוא לא התכונן לקרב. החלקה באה מיאוש שהוא לא הצליח להוריד את סילבה, ומפחד לעמוד מול סילבה. אבל סה"כ בדיוק כמו שאמרתי מקסימום סיבוב 2 סילבה :9

yair_bar

New member
מנהל
תראה שוב את הקרב

סילבה קם רענן מהקרקע ויצא לג'וגינג קליל אבל הלך לעמוד במקום לא נכון. הוא לא היה מפוקס ומישהו בא והוביל אותו לפינה הנכונה

לא יודע ממה אתה מסיק שהוא התכונן לקרב כמו שהוא לא...
בשניות הראשונות של הסיבוב הראשון הורידו אותו לקרקע והחזיקו אותו שם כל הסיבוב (נכון שהוא לא פגע הרבה - אבל לדעתי זה יותר החשש מהכנעה - שאגב לא באה).
בסיבוב השני הוא לא התעלה, אלא ניצל החלקה של סונן. סונן הביא את עצמו למצב שהוא יושב מול סילבה - זו לא סיטואציה מסובכת לנצחון

מרקו בי

New member
אני אומר מה שחשבתי לפני הקרב

לקרב הראשון סילבה בא לא מוכן (אני לא קונה את התרוץ של הפציעה, וגם אם הייתה היא לא הייתה חמורה), הוא פשוט הגיע כשהוא יודע שבודאות הוא מנצח את סונן, ודי היה להסתכל על מאזונו והקרבות של סונן כדי לומר שסילבה יפרק אותו, וסונן הפתיע את כולם ובנס סילבה ניצח. הפעם סילבה הבין עם מי יש לו עסק, עשה מחנה בארה"ב ולא בברזיל (עלות כפולה ומכופלת), הוא עשה זאת כדי לקבל אימון מקצועי ולהסתגל לתנאים שיהיו בקרב. אני בטוח שהוא יאמר, שהוא הפעם הסתכל רק על הקלטת של הקרב הקודם בינהם, אנדרסון דיבר בראיונות כמו שהוא לא דיבר מעולם, והייתה לו מטרה אחת לסיים את סונן, שוב הוכח שהtdd שלו גרוע, אבל בקרקע סונן כמעט ולא פגע בניגוד לסיבוב הראשון בקרב הקודם, מה שאומר שסילבה הכין את עצמו לאפשרות של להיות על הגב, לסיבוב שני עלה סילבה חד, בטוח בעצמו ידיים למטה, כן עצרtd ויאש את סונן, די לראות את המבט של סונן שהוא פספס את האגרוף בסיבוב להבין שהוא מיואש ומשלים עם ההפסד. וזה שלוחם טועה בפינה זה כי הם דבילים, אני לא מבין איך כל קרב הם תמיד באים לצאת מדלת הכניסה לכלוב ולא מפתח היציאה, תמיד איש בטחון מכוון אותם לצד השני. ואני אומר, כמו שרציתי לעשות לפני הקרב, עשיתי הימור על סילבה תמורת 100 פאונד רק שהאנגלים הזונות לא מוכנים שישראלים יהמרו.

yair_bar

New member
מנהל
נו באמת, סונן נראה מיואש והשלים עם ההפסד

אחי, אתה קצת מגזים.
אבל סבבה, תמשיך להגזים - עמית משלם לי פר הודעה

מרקו בי

New member
לא ככה ראיתי את זה

וצפיתי פעמיים בקרב. כמה עמית משלם, זה לא פייר ממני הוא רק ביקש להציף את הפורום ללא תמורה

udi102

New member
אחינו סילבה ניצח בטעות

אין ספק שיש לו המון מזל ובגלל זה הוא אלוף ,יש לו גם יכולת אבל הרבה פחות ממה שכולם חושבים .

מרקו בי

New member
סבבה מה שתגיד

בטעות הוא אלוף עולם, בטעות הוא ניצח את בלפורט/אוקאמי/גריפין/קוטה/איירוין/מאיה/הנדו ועוד.
בטעות זה קרה בסיבובים הראשונים של הקרב, ברוב המקרים.
בטעות הוא מחזיק בשיא רצף הנצחונות הכי ארוך בufc.

אני לא מחסידי סילבה אבל למה השנאה הזאת כלפיו? מה בגלל שהוא כלכך טוב? אני לא נכנס לויכוח כי אין יציאה, סה"כ הוא מוכיח באוקטגון שהוא p4p לגיטימי אם לא ראשון אז לפחות שלישיה ראשונה.

למעלה