אני אומר מה שחשבתי לפני הקרב
לקרב הראשון סילבה בא לא מוכן (אני לא קונה את התרוץ של הפציעה, וגם אם הייתה היא לא הייתה חמורה), הוא פשוט הגיע כשהוא יודע שבודאות הוא מנצח את סונן, ודי היה להסתכל על מאזונו והקרבות של סונן כדי לומר שסילבה יפרק אותו, וסונן הפתיע את כולם ובנס סילבה ניצח. הפעם סילבה הבין עם מי יש לו עסק, עשה מחנה בארה"ב ולא בברזיל (עלות כפולה ומכופלת), הוא עשה זאת כדי לקבל אימון מקצועי ולהסתגל לתנאים שיהיו בקרב. אני בטוח שהוא יאמר, שהוא הפעם הסתכל רק על הקלטת של הקרב הקודם בינהם, אנדרסון דיבר בראיונות כמו שהוא לא דיבר מעולם, והייתה לו מטרה אחת לסיים את סונן, שוב הוכח שהtdd שלו גרוע, אבל בקרקע סונן כמעט ולא פגע בניגוד לסיבוב הראשון בקרב הקודם, מה שאומר שסילבה הכין את עצמו לאפשרות של להיות על הגב, לסיבוב שני עלה סילבה חד, בטוח בעצמו ידיים למטה, כן עצרtd ויאש את סונן, די לראות את המבט של סונן שהוא פספס את האגרוף בסיבוב להבין שהוא מיואש ומשלים עם ההפסד. וזה שלוחם טועה בפינה זה כי הם דבילים, אני לא מבין איך כל קרב הם תמיד באים לצאת מדלת הכניסה לכלוב ולא מפתח היציאה, תמיד איש בטחון מכוון אותם לצד השני. ואני אומר, כמו שרציתי לעשות לפני הקרב, עשיתי הימור על סילבה תמורת 100 פאונד רק שהאנגלים הזונות לא מוכנים שישראלים יהמרו.