יופי, עכשיו הגיע זמן הכותרת האמיתית מהאירוע

ok6

New member
שמע אודי עם כל השנאה שלי לסילבה...

הוא ניצח את סונן כי הוא פשוט יותר טוב ממנו חד וחלק, אפשר להאשים את העניין עם המכנס או את ההחלקה (לדעתי סילבה שם לו שם רגל אחרי המהלך המטופש הזה אבל אולי אני מתבלבל והוא כן החליק) אבל בסופו של דבר סונן הוא מתאבק טוב וסילבה הוא לוחם מצוין שהוכיח שהקרב הראשון בין השניים היה תקלה.
מסכים איתך שסילבה זחוח וצבוע ברמות שזה פשוט מגעיל אבל הוא לוחם מעולה שניצח לוחם נחות ממנו (צ'ייל סונן צריך להשאיר את עניין הספינינג בק פיסט לג'ון ג'ונס ).
תראה עכשיו שראשד אוונס ביקש קרב מולו ולומבארד חתם ביואפסי נוכל לראות אותו מזה הרבה מאוד זמן מול לוחמים שלמים ברמה (לא שכחתי אותך הנדו).
גם אני יצאתי מבואס מהקרב ובכלל מכל האירוע החלש הזה אבל את מה שמגיע לו אי אפשר לקחת מזל או לא סונן לא בליגה שלו הוא פשוט מאץ' אפ בעייתי עם פה גדול.
חבל שהנדו מבזבז את הזמן המועט שנשאר לו בקריירה בקרב מול ג'ונס הייתי מעדיף לראות אותו מול סילבה עוד פעם מאשר סונן.

yair_bar

New member
מנהל
תגידו לי, אתם שיכורים? איזה קרב ראיתם בדיוק?

מה זאת אומרת סילבה הוכיח שהקרב הראשון בינהם היה תקלה?

הסיבוב הראשון התנהל בדיוק כמו העתק של הקרב הקודם.

ההפסד היה חד משמעית בגלל שהטיפש החליט שהוא מאצ'ידה בשילוב קונג לי וניסה לתת אגרוף בסיבוב והחליק.

להנדו (לדעתי) יש סיכוי מול ג'ונס בדיוק כמו שיש לו סיכוי מול סילבה, או אפילו יותר. מול סילבה הוא יעלה עם זכרון ההפסד הקודם ועם מקס' של יכולת להחזיר את הכבוד. מול ג'ונס הוא יכול לצאת גיבור-על

ok6

New member
אם אתה חושב שהסיכויים של הנדו לנצח את ג'ונס..

הם כמו הסיכויים שלו לנצח את סילבה אתה השיכור פה.
ג'ונס הוא המאצ' אפ הכי גרוע שיש בשביל הנדו פי 10 יותר מאנדרסון, שניהם לוחמים יותר טובים ממנו אבל לפחות מול סילבה יש לו מאצ' אפ יותר סביר.

yair_bar

New member
מנהל
רק כדי לחדד

מול שניהם אין לו סיכוי. אבל מול סילבה הוא מביא איתו בשק (לא האשכים, שק כללי) את זכרון ההפסד. פסיכולוגית זה גורם לו להיות פחות ממוקד/מפוקס

ok6

New member
תשמע העניין הפסיכולוגי פחות רלוונטי לדעתי.

דווקא מול אנדרסון להנדו יש יתרון בהאבקות ובקרב הראשון ביניהם הוא נתן לו פייט טוב בהתחלה (דיבורים על פציעה בגב אבל זה היסטוריה).
מול ג'ונס אין להנדו שום יתרון הוא נלחם מול לוחם צעיר שעולה עליו אולי בכל האספקטים והבדלי הגודל והריץ' ביניהם הוא אדירים.
דרך אגב בתור סטודנט לפסיכולגיה שקרא לא מעט מחקרים בנושא התמודדת שניה לאחר הפסד\נצחון תתפלא לדעת שהרבה פעמים התוצאה הראשונית גם במנצח לפעמים יותר מהמפסיד בהתמודדת השניה ביניהם,אין קשר סיבתי או אפילו קורולציה מובהקת בין המשתנים אז לא הייתי מסתמך על פסיכולגיה אלא יותר על המאצ' אפ עצמו (סורי עח החפירה).

yair_bar

New member
מנהל
אמרת דבר חשוב

ג'ונס צעיר. הוא מועד לטעויות שסילבה לא יעשה

נכון, ההשפעה יכולה להיות גם לצד שמנצח. ההבדל הוא שסילבה ניצח המון לוחמים מאז. הנדו כמעט ולא הפסיד. כל הפסד הוא הרבה יותר משמעותי מעוד נצחון

מרקו בי

New member
ראיתי את סילבה מנצח זה מה ראיתי

אולי הזיוני שכל של סונן עלו לכם לראש. הוא עכשיו ניצח 7 מ 7 סיבובים אבל איך שהוא סילה ניצח אותו בשניה אחת.
סילבה עשה ממנו צחוק בעמידה, אפילו רקד מולו, ואת האגרוף סונן לא פספס, סילבה זז אחורה. אבל שיהיה לא מתווכח יותר. אני לא אוהד ולא סניגור של סילבה, זה מה שראיתי כפריק של mma. לסונן יש האבקות מושלמת. עם זה לא לוקחים אליפות עולם, צר לי אבל שישאר בסטנדאפ וזיוני שכל, שם הוא אלוף עולם.

מרקו ידידי יש הגיון במה שטוענים כנגד סילבה

אתה יכול לשער מה קורה אם מוניוז היה שולט כך בסילבה
מאונט של פאקינג 40 שניות זה יכול להיות הרסני לגבי סילבה
הסיכוי של סילבה מול מתאבקי העל זה החלטה אומללה שלהם
לנסות לעמוד איתו כג׳ הנדו או סונן
או לתפוס אותם תוך כדי צלילה למען האמת אני לא רואה איך סילבה מנצח
את gsp דרך אגב אני חושב שהוא מנצח את לומבארד

זקס11

New member
כבר מזמן אמרתי שמוניוז הוא היריב היחידי ....

שיש לסילבה.

לומברד הוא עדיין נעלם ענקי, כי הוא עדיין מעולם לא נלחם נגד מישהו שהוא טופ 20.

ו GSP קטן מדי. סילבה צריך לתפוס את GSP באגרוף אחד, והקרב נגמר (אני אוהד של GSP, אבל ריאלי). ומצד שני, סילבה קטן מדי לג'ונס.

מרקו בי

New member
עניתי לך מוקדם יותר

שברור שסילבה יכול לאכול קש ממוניוז ו- ווידמן כי להם יש יכולת td כמעט זהה לסונן, רק שבניגוד לסונן הם יודעים מה לעשות בקרקע. סונן יודע ומנסה רק לקטוש, סילבה הפעם בא מוכן והגן מצוין כל הסיבוב הראשון, ווידמן או מוניוז היו, או מסיימים אותו או מתישים לו את הצורה, ווידמן אולי מכניע. כמובן גם לומבארד לא פראייר, ואם נכניס את אבנס, אז סביר שסילבה יפסיד לאחד מה- 4.
אני רק לא מבין מה עושים מסונן אלוהים, מאמינים לשטויות שיוצאות לו מהפה, כל הכבוד לו, אף אחד לא ציפה ממנו לשרוד סיבוב אחד מול סילבה לפני שנתיים, הוא חשף חולשה ענקית של סילבה, כזו חולשה שתביא להפסד ראשון שלו בעתיד הקרוב, ובכל זאת סילבה גדול עליו.

udi102

New member
בקשר לGSP

הכל תלוי באיך הוא יחזור מהפציעה ,אם הוא באותה יכולת וואלה כיום אני מאמין שהוא יכול לנצח את סילבה למרות שהוא קטן ממנו משמעותית .

דרך אגב אני חייב להבהיר משהו לחברי הפורום סילבה קטן רק במעט מגונס לעומת GSP שקטן בצורה משמעותית מסילבה ,לכן אין סיבה שGSP ילחם בסילבה ,ההבדל בגודל עצום ,מצד שני גונס לא גדול באופן משמעותי מסילבה

dbt1

New member
לא נכון.

הwalk around weight של סילבה הוא בערך 230, כי הוא מתנפח קצת בין קרב לקרב, אבל המשקל שממנו הוא חותך אחרי דיאטה, ושבו הוא נלחם בדרך כלל הוא 205 (אולי אפילו קצת פחות). מקור: http://sports.yahoo.com/mma/news?slug=ki-whathappened102608&print=1 (בכמה שורות אחרונות).

GSP נכנס לאוקטגון בערך ב190 (ואולי קצת יותר, 192 בקרב נגד שילדס) מקור: http://sports.yahoo.com/mma/blog/cagewriter/post/1628?urn=mma,wp1628

ג'ון ג'ונס היה עולה להלחם לפני שלוש שנים בערך ב217 (וסביר להניח שהיום הוא קצת מעל 220, כי הוא עדיין גדל, מוזר ככל שזה ישמע) מקור: http://www.heavy.com/mma/2009/11/jon-bones-jones-interview/

שים לב שבניגוד לסילבה, הwalk around weight של ג'ונס וGSP מאד מאד קרוב למשקל שממנו הם חותכים ובו הם נלחמים, כי בניגוד לסילבה, הם לא מתנפחים בין קרבות ותמיד שומרים על כושר.

בהנחה (הלא סבירה) שג'ונס עדיין עולה לאוקטגון ב217, ההבדל בינו לבין סילבה הוא 13 פאונד, וההבדל בין GSP לסילבה (על סמך הקרב מול שילדס) הוא 13 פאונד.
בקיצור: הפער בין סילבה לGSP בערך שווה (ולמעשה סביר להניח שאפילו יותר קטן) מהפער בין סילבה לג'ונס.

fatnoam

Active member
מסכים ומוסיף

מה שמצחיק, זה שסילבה וג'ונס כמעט אותו גובה, לעומת GSP שנמוך בהרבה מסילבה.

אבל, וזה אבל גדול,
הבדל הריץ' בין ג'ונס לסילבה גדול בהרבה מהבדל הריץ' בין GSP לסילבה.

חוץ מזה, בונס כבר אמר שעוד 2-3 קרבות הוא עולה ל-HW כי קשה לו לחתוך ל-205, וסילבה לעומת זאת חותך ל-MW כבר מאה שנה בלי להתאמץ.

בונס פשוט גדול מדי בשביל שהסופר פייט הזה יקרה.

depresia

New member
סילבה אולי גבוהה אבל דקיק כמו נייר

סילבה בהחלט שייך למשקל הבינוני, אמנם הוא גבוה אבל הוא דקיק, והוא לא נראה גדול באופן משמעותי מאף אחד במשקל הבינוני.

מה שכן, הנדו, מאצ'ידה, שוגן, אוונס, כל אלה לדעתי גם שייכים למשקל הבינוני, אני לא מבין מה הם מחפשים במשקל החצי כבד(אולי נשארו שם כדי לא להתאמת עם אנדרסון סילבה, אבל עדיף להם אותו על ג'ונס...).

דוגמא ללוחמים שלדעתי באמת שייכים לחצי כבד: פורסט גריפין, טיטו אורטיז, אלכסנדר גוסטפסון, טיאגו סילבה, ברנדון ורה.

וג'ון ג'ונס, פשוט בזיון שהוא נלחם בחצי כבד, ועוד במחלקה שבה כל הלוחמים ששווים משהו הם לא באמת משקל חצי כבד אלא משקל בינוני, הבן אדם שייך למשקל הכבד וזה פשוט זועק בעיניים.

ג'ון ג'ונס צריך להלחם רק מול אנשים במשקל כבד, שיעוף כבר מהחצי כבד ויפסיק להלחם באנשים שנראים כמו ננסים לידו.

maaw2

New member
סילבה נגד סונן

יש בפורום לא מעט הזויים שחושבים שסילבה ניצח את הקרב במקרה,תמשיכו לחיות בסרט.
ב-1 מתוך 500 קרבות סונן יצליח להטיל את אנדרסון במשך 5 סיבובים ולא לחטוף ko בדרך,וגם אז הוא כנראה יחטוף הכנעה.
סילבה שיחק איתו בעמידה,ממש כמו מתאגרף מקצוען שעושה ספארינג עם מתאגרף מתחיל.
ומי שטוען שסילבה ניצח בגלל שסונן החליק עקב המכה ההזויה שלו,שיחזיר את הסרט שהוא חי בו בדחיפות,אחרי ה-GNP המתון משהו של סילבה,סונן עוד ניסה לתפוס אותו בדאבל לג שלא צלח,ואז המשיך לחטוף מכות בעמידה ופשוט קרס,ואנדרסון סיים את הקרב.

בקשר לג'ונס-סילבה- לא הייתי ממהר להמר על ג'ונס. אמנם הוא צעיר ועם יתרון פיזי גדול,אבל אין לו עדיין את הנסיון ואת העמידה של אנדרסון.
אם מאצ'ידה תפס את ג'ונס וכמעט הוריד אותו בנוקדאון,אני לא רואה סיבה שסילבה לא יוריד אותו בנוקאאוט.
כנ"ל לגבי הנדו-ג'ונס,אם הנדו פוגע-ג'ונס נוסע.

זקס11

New member
מסכים חלקית

הנצחון של סילבה הוא הכל חוץ ממזל, ובאמת אין הרבה מילים להוסיף כאן.

אבל לגבי ג'ונס, זהו סיפור שונה לחלוטין. הריץ' של ג'ונס הוא מטורף, והוא יצליח להוריד את סילבה יותר מהר מסונן. ולהבדיל מסונן, ג'ונס יודע מה לעשות על הקרקע.

blackcoldtiger

New member
סילבה רימה בקרב!!!

1.בתחילת הקרב ניגב את הווזלין מהפנים ושם על הידיים והחזה
2. בסיבוב השני תפס בצורה מאוד גלויה לסונן במיכנס
3. כיוון את הבירכייה לראש של סונן שפגעה לגוף בגלל שסונן חסם אותה

לדעתי זאת ממש בושה לאלוף שהיה צריך לפנות לאמצעים כאלה בשביל לנצח.
גם לוחמים שראו את הקרב מסכימים איתי: קישור

סילבה לא רימה בקרב, סונן רימה

1. השופט איב לאווין ניגב את סילבה מייד לאחר מכן, ולמזלו של סילבה, כי אם לא, אז היה לו הרבה יותר קשה לתפוס את הידיים של סונן ולהמנע ממכות בסיבוב הראשון.

2. סונן נתן כמה מכות מאחורי העורף של סילבה וסילבה התלונן על כך לשופט שלא שם לב, אז גם סונן רימה.

3. פגע בעצם החזה. חוקי לגמרי. גם ראשד אבנס עשה בדיוק אותו דבר לטיטו אורטיז.

לך תקנה כובע ותאכל אותו

חאלס כבר אם הקנטרנות הזו! תלמדו להעריך אומן לחימה.

למעלה