יופי שירן...

BigEyeGuy

New member
חחחחחחחחח

אתה גמור אתה לפלנד D: יונתן מה שכן תחזור משמה ציוני לאללה, בדוק ועם הרבה מוטיבציה לצבא

Action force

New member
מוטיבציה לצבא...

מוטיבציה לצבא זה דבר שיש לי כבר מטבעי... אך, אינני יכול לתרום את גופי למדינה עקב בעיות ברכיים, אני מקווה לתרום בתחומים שבהם אני חזק... במה שבאמת אוכל לתרום... ולא להיות ג´ובניק חסר תקנה. וציוני... אני בספק, אבל עם מספר תשובות...

Starway

New member
נ.ב צבא..

היום ארע אסון קשה.... כ13 חיילים נהרגן בג;נין... לאחר שנכנסו לבית ממולכד... לפי השמועות הרמטכל נפצע... ואחת מגופות החיילים נחטפה.. אני משתתף בצער משפחות ההרוגים... (כולנו אני מאמין...) ורק נשאר לקוות לטוב... בואו נכבוש כבר את המחנה המזד..... ישר כוח...

עניין הרמטכ"ל

היום בחדשות של "קול הים האדום" נאמר כיח השמועות שהרמטכ"ל אינן נכונות וכי הוא בריא ושלם. זה נאמר ע"י דובר צה"ל.

נסיעה לפולין

בתור אחד שהיה במשלחת בלי "חברה" אני די בטוח שהנסיעה שלי היא הכי אפקטיבית, אז פחות מתעמקים בקטע החברתי, אני כמעט בטוח שבכל הנסיעות הבית ספריות היה שכונה, צחוקים במחנות וכאלה דברים, גם אצלי היה קטע חברתי. הכרתי אנשים בסמינרים ואני בטוח שאשמור איתם על קשר המון זמן. אבל החיבור האישי של האנשים היה יותר עמוק כי לא היה את החברה שצריך להרשים. וחוץ מזה הנסיעה עם תנועת נוער זה משהו מיוחד. בתור תלמיד י"א אני ממליץ לכולם לנסוע, לא חשוב מה חושבים, זה בא אח"כ, כל אחד מעכל את זה אישית, אני כבר שבוע וחצי בארץ ורק אתמול התחלתי לעכל דברים מהמסע. בקיצור - נסיעה נעימה

תיקון

זה בכלל לא קשור לאיזה מבחן טפשי, הלמידה למבחן רק ממקדת את המוח על נושאים מסויימים, פוליטיים, נתונים שקשורים במלחמה. הכל תלוי בהכנה ובטיפוס. ושלא יגדו לכם אחרת

תאמת, אני יודע על ...

על חבר פורום אחד, שנסע לפולין וחזר עם סיפורים מדהימים. אני מבקש ממנו שאם ירצה יביע את חויותיו מהמסע. המתמש הוא Nacho או משהו כזה, קעצר, אידרון מי"ב באלון. מרקו וזהו!!!

למעלה