יוצאים לאור בתפוז
אנשים

יוצאים לאור בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

יעל שכנאי, עורכת ספרותית ולשונית, בעלים ומו"ל של הוצאת "רימונים", אשר עבדה עם הוצאות לאור כמו ידיעות אחרונות, מודן, כנרת-זב"מ-דביר ועוד, תתארח הערב ב-19:00 בפורום ספרים וספרות ותתן טיפים ומענה לשאלות בנושאים הקשורים להוצאה לאור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=276&MessageId=124173207
דנה שלמן, תרפיסטית באמנות, תעניק טיפים בנושא פעילויות משפחתיות לימי החורף הקרים החל משעה 20.30 הערב בפורום אם לאם - קישורי אמהות. אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1429&MessageId=124196960
איך מחלקים את עוגת ההורות באופן מותאם לכל ילד לפי צרכיו? מכירים את זה שכשהאחד מקבל חיבוק, אתם דואגים בזווית העין שגם השני יקבל את שלו? אריאלה בכר, עובדת סוציאלית ומטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת בת.ל.מ. אשקלון, תתארח בפורום משפחות ברוכות ילדים החל משעה 21:00 הערב ותשיב לשאלות בנושא ניהול משפחות ברוכות ילדים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=296&MessageId=123983728 מחפשים מקום לשים בו את ה-
שלכם?
רגע לפני סיום התחרות, פורום אופנת גברים מזמין אתכם לספר לנו מדוע לכם מגיע לזכות בארנק עור אופנתי "Ducti" בשווי 150 ש"ח מתנת האתרwallet.co.il. למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1844&MessageId=123560675
ביום א', בשעה 18:00, יתארחו נציגי לאומי קארד, ציקי הירש, מנהל מחלקת עסקים, וגילה להר, מנהלת מחלקת האשראי, בפורום יזמות וניהול עסק. במסגרת זו ישמחו לענות על שאלות בנושא פתרונות מימון ויציגו פתרונות העומדים לרשות עסקים באמצעות גופים חוץ בנקאיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=124230550
אוהבים להוריד שירים לסלולרי או לשחק במשחקי מחשב גם כשאתם סתם מחכים לאוטובוס? עולם התוכן הסלולרי מעניין אתכם ובא לכם לקבל הטבות ותכנים לסלולרי בחינם ולפני כולם? אם אתם בני-15-18, מגניבים וסקרנים, אתם מוזמנים להיות היועצים הצעירים של עולם הסלולר ולהשפיע ! הכנסו לאתר, קראו את הפרטים, מלאו את טופס ההצטרפות ואולי תהיו בפנים: http://youth.logiamobile.com שימו
: לגולשי תפוז
אנשים ניתנת הזכות להירשם לפרויקט היועצים לפני כולם
, אז הזדרזו! לאחר מילוי הטופס, נזמין את המתאימים לראיון.

McLife135

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo108.gifאני צריכה עזרה :-\

אני עושה כתבה לשיעור תקשורת בנושא "מה בני נוער מוכנים לעשות בשביל הזמר/להקה שהם מעריצים?" אם למישהי יש איזשהו מושג איפה אני משיגה חומר ומידע על זה מהאינטרנט היא תהיה מלכה!!!
חח..תודה מראש

sweet shir

New member
כן, סקר/שאלון זה דווקא רעיון די טוב חחח

מורים חולים על הדברים האלו. XD

McLife135

New member
../images/Emo108.gifאז זהו שאי אפשר.., ../images/Emo108.gifאז זהו שאי אפש

אנחנו צריכים לעשות כתבה ולא סקר או משהו..זאת הבעיה
אבל תודה בכל מקרה
, אנחנו צריכים לעשות כתבה ולא סקר או משהו..זאת הבעיה
אבל תודה בכל מקרה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מחר יומולדת מחר יומולדת+רדיו אקטיב..

1.אוקי..חח אז מחר יומולדת לדאגי ...נו הייתי חייבת לכתבו על זה משו...כבר חודש ומשו אני סופרת ימים XD....היום ב12 בלילה אני הולכת לצעוק ברחובות ולהישתגע ביודק כמו שנה שעברה ! פאק...הוא הולך להיות בן 21!!!!..זהוו..היום ב12 בלילה הנעורים שלו ניגמרים.אח..עצוב ,עצוב.... 2.אוקי,אז רדיו אקטיב הגיעה אלי!!!סופסוףףף
...אתמול חזרתי באיזה 4 וחצי בלילה [סתם עשינו על האש עם החבר'ה]..ואני כולי באה לחדר מורידה איפור וזה ואז אני באה לשים את החולצה על השולחן..ומה אני רואה?$#?%$?...קופסא ירוקה-שחורה עטופה בניילון שקוף מונחת ככה על השולחן עם קבלה של 'אמאזון'...במשך איזשהו חמש דקות עמדתי עם פה פעור ויד שלוחה באווויר XD...התאפקתי שלא לצעוק כדי לא להעיר את ההורים ואת החתולה חח..אוף אחשלי כ"כ חמוד הוא לא אמר לי כלום בכלל..הוא הלך להביא את הדיסק מהדואר ושם לי אותו בחדר בלי להגיד כלום... אני מתה עליו
. טוב .. לענייני הדיסק...הדיסק כ"כ שווה
..והדיוידי בכלל!!...כי זו פעם ראשונה שאני רואה דיוידי של מק' ואל ראיתי ואתו קודם במחשב או משו...בחלק הראשון של הדיוידי מראים איך הם עשו את הדיסק והקליטו אותו וזה וכל הקטע שלהם באוסטרליה....טוב,ראיתי כמה חלקים וזה אבל את רובו בכל אופן לא ראיתי לפני במחשב ואני חושבת שזה הכי שווה ..אניוואי,בחלק השני.. יש את האחורי הקלעים של רדיו אקטיב,חלקים מהופעות שלהם ועוד כמה דברים שלא הספקתי לראות כי אני חייבת לטוס כי עוד שנייה נכנסץ שבת..אניוואי אני לא יסבריר יותר מדי כי לחצי בנות אם לא יותר יש כבר את הדיסק הזה בבית אז נאי סבתם יוצאת מפגרת...האמ...אלא יודעת מה אתיכן אני נורא אהבתי את הדיסק ואת הדיוידי
למי שעוד לא קנתה אני ממצליצה בחום לקנות!! זה ממש שווה את זה
...
.. שנייה אחרי שקראיתי אותו
....צולם בחמש בבוקר
... אוה,ומי שקראה את החפירה שלי?באמת מלכה!!!
. שב"ש^_^.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifרגעO_O...היום ה-28?../images/Emo6.gif

XDDDD היית י בטוחה שה-29חח פאק איזה פדיחותXDDD.. טוב אז מחרותיים ישלו יומולדת =\. ואי,הזויXD...היית בטוחחה שהיום ה-29

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifעהעהאהע ס'כיף לךך ../images/Emo9.gif

וואיי תתחדשיי
אני בטוחחה שזה ממש יפהה ! , זהו אני אומרת לסבתא שלי שתקנה לי ליומולדת :] עעעההאהע איזה יפה זה :] תהנייי לך עם זה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח היומולדת מחרתיים../images/Emo6.gif

חכמה דורית :p ותתחדשי! הוא באמת ממש מגניב ראיתי אצל סיון D:

just orr

New member
תתחדשי D:

חח גם אני קיבלתי את שלי אתמול. כאילו הוא הגיע שלשום, אבל לא הייתי בבית.... XD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חח תודה לכולם ושכחתי להוסיף ../images/Emo207.gif

שכחתי יותר מדי דברים XD.... מחר ימולדת

Vansi McDorky

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo124.gifA Radio:UPDATE../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo37.gif

ב-1 בצדמבר תשוחרר גרסת דלוקס נוספת של רדיו אקטיב שתכלול את כל החומרים בגרסאת הדלוקס וגם את השירים:
Stay With Me
Crash
Take Me Away
Do Ya- Live At London Arena Tour
Corrupted - Acoustic Version בנוסף, הדיוידי יכלול את התיעוד מאוסטרליה+ה- Promotion של האלבום וגם:
הקליפים של Lies, Do Ya, One For The Radio
Children In Need Performances
MTV Spanking New Session
Tour DVD Preview הלהקה גם תמשיך למכור את הסינגלים באריזות הניתנות למיחזור במקום קופסאות הפלסטיק הרגילות.
לוידעת מה איתכן אבל אני כבר מתה לשמוע את קורפטד באקוסטי 8DDDDD למרות שזה יהיה טיפה מוזר Oo
-מקווה שאפחת לא פרסמה כבר
-

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifוואי אז עדיף לי לחכות

עד ל1 בדצמבר ואז לקנות .. לא ? אה ואם כן .. אז זה יצא גם ישר באמזון ?

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif קורפטד אקוסטי? לאא

הגיטרות זה כל מה שיפה בשיר!! וול, לפחות יש שירים חדשים
אבל למה להוציא לאותו אלבום שתי דלוקס ואלף דיוידיים?! XDDDDD טנקס סיון (היי זה יוצא ביומולדת של שודס!
)

למעלה