יוצאים לאור בתפוז
אנשים

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלמה אבל אריזות למיחזור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כאילו שיש איזה בנאדם שפויי שיקנה דיסק שלהם ויחשוב על לזרוק אותו...נו באמת וגם אם כבר הוא איבד את שפיותו וחשב על לזרוק אותו למה שהוא ימחזר אותו
אני ברצינות לא מבינה את זה........ אהה ותודה

sweet shir

New member
הם נראה לי חושבים על הטווח הרחוק.. כדי שזה

יתכלה יותר בקלות.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifיופי!עד שקניתי...ורגע,אבל התיעוד של

אוסטרליה כבר נימצא בדיסק הירוק =\... ואני היחידה שלא שמעה את קראש וטק מי אוואי O_O?

Little Joanna

New member
../images/Emo203.gif עכשיו!?

אררררג עד ששכנעתי את אבא להזמין לי אותו יוצאת מהדורה מורחבת!? איזה עצבים! הלוואי וזה יגיע מתישהו לארץ><

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifזתומרת שלא הכל אבוד!?

ידעתי ידעתי ידעתי סגידה ענקית לאמא!! "כל עכבה לטובה" אחחח זה כ"כ נכון! והיא אמרה לי שרק בתחילת דצמבר היא תזמין לי את רדיו אקטיב!@ כמתנה לחנוכה וואוו אני כ"כ שמחה!! ייייי! ורגע... אני אוכל להזמין את זה מהאינטרנט? כאילו מאיזה אתר הכי טוב? והכי זול? כי יש לי תקציב של מאה שקלים חדשיםם....

Mc4Ever

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo203.gif תמונות...

אמממ.. אני יודעת שהעלו תמונות של do ya אבל יש לי תמונות חדשות שאני חושבת שעוד לא העלו אז אני אשרשר אותן לכאן ותגידו לי אם העלו אותן כבר או לא?

Mc4Ever

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

Mc4Ever

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

Mc4Ever

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif זהו../images/Emo13.gif

תגידו לי אם העלו את התמונות האלה? בבקשה.. :]

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif יואוו../images/Emo122.gif אני ממש מצטערת

רק עכשיו ראיתי שהעלו אותן כבר סוריי סוריי
אני ממש סתומה אני לא יודעת מה קרה לי

למעלה