יוצאים להפקה ו...

עומר אני מתה מעייפות..

עוד יש פה אורחים מהיומולדת הפתעה של אמא, אני אדבר איתך מחר
ביי ביי
לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

0mroosh

New member
אני שלחתי מסר קודם...

מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה... לילה מצויין שיהייה (שוב)!

shiray

New member
ספונסרים-

אז ככה, תלוי מה התקציב שצריך לסרט, ולמה הוא הולך. אני בדיוק סיימתי את ההפקה לא מזמן (עכשיו חודשיים של עריכה...), והשגנו אחלה תקציב (ז"א תקציב שנותן לנו לנסוע כמה שהיינו צריכים + פעם אחת מונית+ אוכל ושתייה+ פרופס שהיינו צריכים לקנות). מה שהכי עוזר זה ללכת לחנויות ולפנות אליהם פנים מול פנים. מישהי מהפקה אחרת שלחה להם אי מיילים ואף אחד לא החזיר לה... כשרואים אותך ורואים שמדובר במישהו סימפטי שבאמת צריך את הכסף להפקה הרבה מסכימים, בעיקר בגלל שהסכומים שצריך מכל מקום הוא סכום כ"כ קטן עבורם, וכ"כ משמעותי להפקה. לגבי האוכל באמת הכי טוב זה לברר לגבי שאריות. אנחנו בשבוע של ההפקה אכלנו שאריות של קפולסקי (נסענו ב-5-6 בערב ואכלנו בסביבות 8 ככה) והיה ממש ממש טוב! מה גם שאפשר להשיג מפיצריות שכותניות נגיד אוכל לערב אחד או משהו כזה... והאמת שהפתרון הכי יעיל הוא לנסות לחשוב איך מישהו מהמשפחה של ההפקה קשורים למנכ"לים או ספונסרים של כל מיני חברות, ואז אותה חברה יכולה לתת את הסכומים הכי גדולים... ככה אנחנו השגנו להפקה שלנו 900 שקל, מישהו אחר השיג 1000 מזה שדוד שלו מנכ"ל של איזו חברה וכ"ו... האא ולפעמים יותר קל להשיג מוצרים מסויימים בחינם מאשר להשיג ספונסרים- אנחנו למשל היינו צריכים פוסטרים לחדר של דמות אחת והשגנו מלא פוסטרים בחינם. ככה שלפעמים עדיף לראות מה צריך לקנות ואז ללכת ולבקש פריטים ספציפים, לפעמים גם בהשאלה. בהצלחה!

למעלה