יוצאים למסע מוסיקלי ב-
אנשים

Hadar way

New member
יופי אני פה מאוגוסט ><

וגם אני כבר לא כ"כ הרבה פה פשוט אין לי מה לכתוב lol

אני פה מגיל 11 חחחחחחחחחחח.

ובאפריל אני בת 15. שיואו חיי עוברים מהר. אני פה מתחילת כיתה ו' ועכשיו אני בט' חח.

פאק.. 5 שנים! חח הקומונה.. ../images/Emo223.gif

לא זכיתי להיות בה, אך שמעתי עליה רבות. ^^

תראו איזה יופי^^ ../images/Emo223.gif

גזרתי את הדת' באט מעיתון שהיה לי והדבקתי על הארנק. נכון שזה יפה? *-*

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאוי אוי אני פשוט מאוהבת../images/Emo23.gif

תראו, תראו איזה שלמות! 3> [אני כלכך צריכה ללמוד את השמות של שייני;;] http://www.youtube.com/watch?v=pNUc5GAan9Q אגב, זה עם הסקיני האדום והקוקיות- זה היצ'ול. הוא הדבר הכי מושלם בעולם. וזה עם הפיאה הארוכה[הצמה] והסקיני התכלת, זה ליטוקD: הוא קושקוש3> וזה עם הפיאה הממש גרועה והכובע והסקיני ה... ורוד אני חושבת? זה סונגמין. הוא ראור. 3> כל השאר זה אנשים משייני, ונקבות רנדומליות. D: [וסתם בשביל ההשוואה, הנה השיר המקורי: http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ האמת שהן ממש חמודות~ הכרתי אותן בזכות זה שסוג'ו כל הזמן שרים את השיר הזהXDD סתומים שלי3>] ועכשיו להצביע כל מי שאשכרה טרחה לראות את זה.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifמפתיע,

אף אחת לא הגיבה. D: נו מההההה, אתן לא רוצות לראות חבורה של קוריאנים בדראג?XD לא? טוב נו. -מצקצקת- [משעמם לי. באמת שמשעמם לי. אני בכלל לא אובססיבית. XD אבל מההה הם כאלה חמודים3>]

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifואיך אפשר בלי,

אונהא
Eunhyuk: "Hello~" Donghae: "Hello~" Eunhyuk: "We're Eunhae." Donghae: *stare* *laughing*

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifוהכי חשוב-

ההההההההההההאאאאאאאאאאאנננננננננננצצצצצצצצצצצצצצ'ווווווווווווולללללללללללללללל333333333333333333333> מושלמים שלי*_* [כן אני יודעת שהתמונה הזאת לא ממש קאפל מצדם, אבל אני פשוט -ממש- אוהבת אותה. D:]

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifOH NO!!! ../images/Emo12.gif

שיצ'ול? מה? איך זה הגיע לפה? LOL [נו, מה! לא נורא. אבל אני עדיין רוצה את שיוון לעצמי. 3>]

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifOh my bloody hell!

היצ'ול, ילד רע! לא מספיק שאתה מנשק את שיוון, עכשיו גם את סונגמין?
[זה בסדר, הוא עושה את זה הרבה. זו אחת הסיבות למה אנחנו אוהבים אותו כל כך. 3>]

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifלול לגמרי~3>

אוף אבל הוא כלכך מושלם עם שיער ארוך*_* [בעיקר כשהוא עם תוספות שיער ארוכות כמו שיש לו בקליפ של U, יואו די אני מתחרפנת כל פעם שאני רואה אותו, הוא כזה נקבה3>] והאנקיונג

למעלה