יוצאת לנו שן!!!!!!!!!!!

יוצאת לנו שן!!!!!!!!!!!../images/Emo28.gif

אחרי הרבה או טו טו -אים, בשבת זה כבר היה ודאי, ועכשיו יש לנו שפיץ קטן שדוקר כמו נעץ.....(למה אני כל כך שמחה?) לה לה לה לה

זה אני מאמא כושר למה זה רושם שם אח

הפורום השתגע - זה רושם לי שם אחר! אני מאמא כושר

גם לשירה../images/Emo49.gif

אני מבינה את השמחה שלך, גם לשירה יצאה סוף סוף השן הראשונה לפני שבועיים ועכשיו אנחנו עובדים על השנייה פעם מישהי אמרה לי שבשיניים זה לא חשוב מתי יוצאות כי זה לא כמו התפתחות, לכולם בסוף יוצאות שיניים אבל למרות זאת הייתי כל כך גאה שהיא עשתה את זה, היא הוציאה שן... כל כך מוכשרת
דרך אגב- מי מצא לה את השן הראשונה , כי אומרים שמי שמגלה את השן הראשונה קונה את הנעליים הראשונות, אצלנו סבתא מצאה

אפשר להתפשר על נעלי הליכה ראשונות

כי היא קיבלה שניים שלושה זוגות לפני שאני קניתי לה... את ההליכה אקפיד שיהיו ממני... איזה פישול..

ברור שמדובר בנעליי הליכה ולא

בנעליים ליופי שאנחנו קונים להם, לשירה יש מליונים כאלה שהיא קיבלה מדודה שלה שגרה בניו יורק, זה כל כך מקסים

נעלי הליכה? אז לי יש גירסה אחרת ../images/Emo77.gif

לי סיפרו כי כל פעם כשמישהו מגלה שן חדשה הוא צריך לקנות לילד מתנה. ואצלנו ביומיים האחרונים יותם עובד על השן הרביעית. וכן, בפעם הרביעית אמא צריכה לקנות לו מתנה... אצלנו אמא יודעת הכל ותמיד ראשונה...

דיאנה1

New member
אנחנו דווקא בענייני מתנות על שיניים

חסרות - לשון התחילו ליפול שיני החלב, נפלו לה כבר שתיים. ומאחר שלבר צמחו שתי שיניים, משק השיניים אצלנו מאוזן...

קרן*~

New member
אז זהו טלי, שלא............./images/Emo3.gif

אצלי לאחת יש 5 שיניים כבר.....ולמתי וליהיא ....אך אומרים? המון אוטוטו...........אים...........
ואצלי הם בני שנה...........נדא, גורנישט פשוט כלום....... בשעה טובה לאמא של בר...
ולרוץ לקנות

zimes

New member
אנחנו רק עם שני צ´ופצ´יקונים

שניהם אצל הבנות, ולבנים לא נשאר כלום... (בחנוכה שנה!) ואם כבר - היום דולב פתאום מצץ אצבע. דחף אותה עמוק בפה. היה ניחוש שזה אולי קשור לשיניים, אז עניתי - שיני בינה?

צימס, תעזרי לי בספירה... ../images/Emo12.gif

לקח לי קצת זמן להבין שאת אם לתאומים (מפורום הנקה ובהזמדנות הרשי לי להצדיע) אבל עכשיו בלבלת אותי, בנות ובנים? על כמה אנחנו מדברים כאן?

למעלה