יוצאת מחור הסמויים D:

Sexy Darren

New member
יוצאת מחור הסמויים D:

אז אין לי ממש מושג מה אמורים לכתוב בהודעת חדש
ננסה-
אני ענבר, בת 16 ופאנארטיסית חובבת. גם טורצ'וד וגם דוקטור הו זה שלמות, והדוקטור האהוב עליי זה כמובן דיוויד

בטורצ'ווד סיימתי את עונה 2, אז זה נושא רגיש עדיין
וכמובן שיאנטו הוא האהוב עליי שם.

AvivZ41

New member
כנ"ל

לא ידעתי שזה בנוהל לפתוח פוסט כשחדשים והכל XD
אז אני אדחף אלייך ואציג את עצמי גם :D
אני אביב, בן 17, נכנסתי לפאנדום הזה לפני שנה בערך, גם דוקטור הו וגם טורצ'ווד והדוקטור האהוב עליי הוא גם כן דיוויד, והקומפניון האהובה עליי זאת רוז בreboot ורומנה בקלאסי.

Sexy Darren

New member
היוש נעים להכיר

ויש לך טעם ממש מוצלח. הייתי אומרת גם לגבי הסדרה הקלאסית אם הייתי מוצאת דרך לראות אותה. אבל בסדרה החדשה

Sexy Darren

New member
תודה

דיייייי לא להרוס, אני בכוונה נמנעת מכל ספויילר על עונה 3-5, ויאנטו חיי ושלם!

NoalePaz

New member
ניצול שרשור - דוקטור הו המקורי

אני לא נוהגת לכתוב כאן, אבל אני כן קוראת.

לכבוד חגיגות החמישים החלטתי שאני רוצה לראות את כ-ל הסדרה מהתחלה. אי לכך ובהתאם לזאת התחלתי לחפש את הפרקים הישנים של דוקטור הו (אני מדברת על הפרקים מ 1963). אני מתארת את הפרקים בהם אני צופה, מתעדת את מחשבותי, הרהורי והתרשמותי כאן: בלוג דוקטור הו
על מנת לעקוב אחר עלייתם של פוסטים חדשים אני מזמינה אתכם לעשות לייק לדף בפייסבוק.

אשמח גם למחשבות שלכם לגבי איך אפשר לשפר את הבלוג ואת הדף כדי שיענה לצרכים של חובבי דוקטור הו.

מקווה שזו לא נחשבת הודעה ספאמית.

AvivZ41

New member
מעולה! באמת מעולה!

קראתי את הפרק הראשון וסקרנת אותי אני סוףסוף יודע מה הולך שם עם הדוקטור הראשון, כשקראתי בTARDIS Data Core השתעממתי למוות.
ראיתי רק כמה סצנות מהתקופה שלו ולא הייתה לי סבלנות לזה בגלל השחור לבן והמחסור הנורא באפקטים. תודה!

AvivZ41

New member
מעולה! באמת מעולה!

קראתי את הפרק הראשון וסקרנת אותי אני סוףסוף יודע מה הולך שם עם הדוקטור הראשון, כשקראתי בTARDIS Data Core השתעממתי למוות.
ראיתי רק כמה סצנות מהתקופה שלו ולא הייתה לי סבלנות לזה בגלל השחור לבן והמחסור הנורא באפקטים. תודה!

John the Savage

New member
חזקי ואימצי

האמת היא שניסיתי פעם להתחיל לצפות בפרקים מהעונות הישנות, אבל לא היתה לי סבלנות. ב-unearthly child נשברתי באמצע. דגמתי עוד אחד או שניים מאוחרים יותר אבל לא הצלחתי להיכנס לעניין. אולי מתישהו אנסה שוב.

ואגב, אני מקווה שאת מודעת לכך שיש הרבה פרקים חסרים בעונות הראשונות שאבדו מן העולם, בייחוד מהעונות של הדוקטור השני. אז אם את רוצה לראות את כל-כל הסדרה מהתחלה, זה לא ממש אפשרי.

NoalePaz

New member
תודה, תודה.

ידוע ומוכר שחסרים פרקים, נסתדר עם מה שיש.

אני חושבת שזה תלוי באיך מסתכלים על הפרקים. אני באתי בידיעה שהאפקטים, התסריט, ורמת המשחק לא יהיו מה שאני רגילה. הטכנולוגיה, אופן הצילום, הסטנדרטים, ואפילו איך שלמדו אז משחק פשוט לא אותו הדבר. אני גם יודעת שלפחות ב"שנים הראשונות" פחות מעניין אותי הסיפור של כל פרק ויותר מעניין אותי הקשר אל ההיסטוריה הכוללת של דוקטור הו.

למשל לא היה לי מושג מי זו סוזן או שהיא בכלל קיימת. ולא מזמן, אחרי שהתחלתי לראות את הסדרה הישנה, הדוקטור (מאט סמית') פתאום ציין במשפט אחד, בלי שכמעט שמתי לב, שהייתה לו פעם נכדה. אלו הדברים שאני מחפשת, ואלו גם הדברים שאני מתייחסת אליהם כשאני כותבת.

בכל מקרה, עכשיו יש לך את האפשרות לדעת מה קורה בפרקים בלי לראות אותם :)

ellendili

New member
אוי זה מעולה
.

קראתי את שלושת הראשונים והגעתי לשתי מסקנות:
1. את מעולה ואני אמשיך לקרוא אותך בשקיקה
.
2. אין שום סיכוי שאני אצפה בזה בעצמי. לפחות לא בדוקטור הראשון. מחכה לשמוע את דעתך על הרביעי שנחשב סוג של אגדה.

זה פרוייקט מטורף ולא קל לביצוע, מקווה שתצליחי להתמיד. אז בהצלחה ותודה רבה, נהנתי מאוד
.

NoalePaz

New member
שמחה שנהנית :)

עד שאני אגיע לרביעי, הולך לקחת עוד הרבה זמן. גם אני מקווה שאני אצליח להתמיד

למעלה