יוצאת מחור הסמויים D:

בהצלחה

עשיתי את זה לפני כמה שנים ,לקח לי שנה , טוב עם הפסקה באמצע , פשוט הפרקים החסרים שיגעו אותי .
התחלתי בפרויקט לאחר שגיליתי שהדוקטור העשירי השתמש בשם ומבטא של מלווה עבר באחד הפרקים . בהחלט מומלץ כי הפרקים של הסידרה החדשה מלאים בקריצות לסדרה המקורית.
אני דווקא ממליץ על הדוקטור השני הידוע בכינויו ״ ההומלס הקוסמי ״ למרות שרוב הפרקים שלו חסרים.
ושוב בהצלחה.
ושוב בהצלחה.

NoalePaz

New member
הפרקים בהחלט מלאים קריצות לעבר.

רק הצפייה בפרק הראשון עזרה לי לזהות רפרנסים, אז צפיה בהכל בטח תעזור לזהות המון דברים שפיספסתי עד עכשיו.

Ayelet 363

New member
אפשר לנצל את השרשור כדיי גם לצאת מהסמיות?

מקווה שזה בסדר.

כבר כמה זמן שקלתי להצטרף, ומשום מה, למרות שאני כבר שנים בפורומים בתפוז, משום מה התביישתי.

כיף לראות אותך פה! וגם את כל שאר האחרים שאני מזהה...

היי, אני איילת, בת 20 מחיפה. התמכרתי השנה לסדרה ואני חופרת עליה בלי סוף, אבל לא להרבה אנשים (לא ממש מכירה אוהבי דוקטור הו שאני יכולה לדבר איתם על זה מחוץ לאינטרנט).

חוץ מדוקטור הו ראיתי גם את כל טורצ'ווד, והתחלתי את הסדרה הישנה, אבל נטשתי אותה ממש בהתחלה למרות שחיבבתי אותה כי יש הרבה סדרות עכשוויות שאני רוצה להשלים, ואני רוצה להשלים אותן מהר כי אני מאוד אוהבת לחוות את הסדרות בפעם הראשונה כשכולם חווים וכי כשסדרות מתיישנות לי אז הספויילרים ממש נגישים ואני מתפתה לקרוא המון (כולל לעצור פרקים באמצע כי אני במתח לקו עלילה בהן ולעבור לאינטרנט כדיי לחפש ספויילרים), אז אני מעדיפה להשלים אותן לפני שגם הן יהיו סדרות ישנות והספויילרים יהיו נגישים לי...

הדוקטור האהוב עליי הוא 10, אבל אני גם מאוד אוהבת גם את 9 ו-11. המלווה שאני הכי אוהבת... קשה לי לבחור. אני יודעת להגיד שאני אוהבת את מרת'ה פחות (אבל גם), אבל לא את מי אני הכי אוהבת. והכי אמנם לא מלווה, אבל אני מאוד אוהבת את ריבר... והעונה האהובה עליי היא 4.

סורי על החפירה.

למעלה