יוצא ביום שלישי...

אבל בניגוד לתפוזים

הוופלים היו טובים :]

התפוזים היו מצוינים ../images/Emo13.gif

לקחתי לכל מי שלא רצה או טען שזה לא כשר מישראל מה שבאמת היה נכון(מישראל)

חחחח

אנחנו טעמנו מהמיץ ובסוף נוצר מצב שכל אחד נידב את שלו לאחרים חחח מישהו רוצה מיץ תפוזים? אהה ועשינו מפגש אחרי שחזרנו והמורה שלנו שמרה לנו וופלים וחלוות חחחח זה היה מצחיק לראות את זה פה.

הבנות פה אוכלות הרבה ../images/Emo13.gif..

זה מגניב חח אצלנו במשלחת הבנות למורות המלוות :"מה קרה לך?..את יודעת כמה קלוריות יש בזה" חחח... אבל אנחנו הבנים לא דפקנו חשבון!...לדוגמא: הלכנו לפיצה האט וכל אחד הזמין לו בנפרד פיצה משפחתית (ההכי עבה) של 6 חתיחות!!....והיו עוד מלא חח אחח הזכרונות!!

חחחח

כן גם אצלנו הבנים טרפו שם אוכל בכמויות אני אכלתי הרבה וופלים אבל לא נגעתי באוכל של הארוחות ערב ובוקר.. בכל מקרה אמרו לי שרזיתי שם חחח :]

אצלנו בדיוק הפוך חח...

אכלנו בוקר,צהריים,ערב,באוטובוס,בחדרים חחח אני צריך להשמין
!,יש עיצות?

בקשר לתרומה ../images/Emo13.gif חחח....

הייתי לוקח בכיף!...אבל גם ככה אתן שוקלות בטח כלום משקל אז אני אוותר חח.. *אחלה בנות אתן

keds

New member
קודם כל..

אתה לא שותה מהברז.. רק אם תאתה מרתיח מים[אמרו לנו לא לשתות אותם] וו.. האוטובוס מוצץ בבקבוקי מים, אז כל ]פעם שתרצה לשתות אתה לוקח בקבוק.. ואם אתה צמא בערב ובלילה אתה יכול לקחת בקבוקים לחדר.. אצלנו לאחד האנשים היה הרפס ואז.. רוב האוטובוס בלי ידיעתם שתו מפה לפה[כי לאף אחד זה לא הפריע לשתות מפיות של אנשים] ורוב האוטובוס נדבק בהרפס, לכן כדאי לפתוח בקבוק חדש ולשתות.. [חזרתי ביום חמישי,רוצה עוד עצות וכו'? מוזמן לשאול אותי.. ואת חברי הפורום].

למעלה