יורדים בגדול - הפרק הראשון

TheCharm

New member
יורדים בגדול - הפרק הראשון

מה, לא ראיתם את הפרק הזה? למרות שהיה ארוך במיוחד, הוא הצליח גם לרתק במיוחד בניגוד לסדרות אחרות שאישית - ברגע שעשו להם פרק מיוחד של שעה וחצי, התחילו לשעמם (ג'ו שמו 2 - פרק הפיינל?). קודם כל, קרוליין פשוט שולטת. יש לה את ההכשרה של מנחת ריאלטי. היא עושה את זה בצורה טובה, מצחיקה, נחמדה, לא מוגזמת, פשוט טובה. רואים שהיא יודעת מה היא עושה, לא רק בתחום המשחק הרגיל. וזה כמובן בניגוד למנחי ריאלטי אחרים, שמי יודע מי הקריץ אותם אל תוך עולם המציאות (אבי קושניר, מישהו לחש?) כשבהתחלה בהתחלה, לפני הפתיח, הראו קטעים מראיונות של המתמודדים, אז הראו את הראשון, נראה לי ריאן, ורציתי שהוא ינצח. ואז ראו עוד אחת אחרת, ואז רציתי שהיא תנצח. ואז הראו מישהי אחרת, ורציתי שהיא תנצח. לכל אחד שם יש את הבעיות משלו, את הצרות, את הקשיים, והאוכל הוא בסה"כ נחמה. נחמה שלקחה תפנית לא כ"כ טובה. הבדל ה-2 ק"ג שהיו בין הקבוצה האדומה והקבוצה הכחולה בסופו של דבר (טוב, 4.5 ק"ג, ליתר דיוק, הוא המשקל האמיתי.. בגלל השקית מהאתגר), לא מוכיחים לפי דעתי שהשיטה של ג'יליאן יותר טובה מאשר של המאמן הכחול (שמו נשכח במוחי). 4 וחצי ק"ג הם לא מה שעושים את ההבדל בין שיטה לשיטה. ודאי שלכל אחד יש חסרונות, יתרונות, אבל לא נראה לי שהק"ג קשורים בשיטות של המאמנים. הם קשורים במתמודדים. מה כוח הרצון שלהם, מה הכוח הנפשי שלהם, ומה הכוח הפיזי שלהם. היה נורא עצוב שהם הציבו בפניהם כל כך הרבה פיתויים. נכון, זה הכרחי, אבל היי - ריאן אוכל סופגניה ולא עומד בפיתוי (ברגע הזה ריאן הפסיק להיות הפייבוריט שלי). מו אוכל 7 צלעות עוף ולא עומד בפיתוי (אבל הוא כל הזמן דיבר על עוף לפני זה, אז הוא עדיין היה הפייבוריט שלי). ברגע שהם גם חדרו לגבולות העישון, שיש כמה מתמודדים מעשנים, רציתי לסגור פשוט את הטלוויזיה. אני לא חושב שהיו צריכים להכניס לשם אנשים מעשנים. כי הרי, כדי להוריד משקל, הם יצטרכו גם לקחת להם את הסיגריות. אבל אנלא באתי לראות תוכנית על גמילה מעישון. זה, תודה לאל, יש בשפע. וזה לא שאין בשפע תוכניות על הורדה במשקל (רפי גינת, מירי לא חסה, מיקי חיימוביץ', מה לא) - אבל זאת תוכנית נראה לי הרבה יותר עילאית מהכל. פה רואים את האמת. פה לא רואים סתם נוסחאות, ראיונות, בלאגנים. פה רואים את המצב, את השיטות, את הניסיונות ואת ההצלחות. לפי דעתי היה מאוד הכרחי להראות שזאתי מטנסי מורידה עדיין משקל ולשים תמונה עדכנית בסוף הפרק. היא הייתה הפייבוריט שלי, גם. כל הפרק חשבתי לעצמי, שזה ממש לא הוגן כל עניין ההדחות, כי מי שיודח, יהיה פשוט מדוכא, וכמו שנאמר - האוכל הוא נחמה. זה שהם הראו שכן דואגים להם מחוץ לתוכנית היה נהדר. הריאלטי הזה הוא אמנם רדוד, כמו כל תוכנית ריאלטי אחרת, ולמרות זאת הוא לפחות אנושי הרבה יותר מכל מיני מציאותיות אחרות. קיצר - אחלה סדרה

Aviad1987

New member
סדרה גדולה (תרתי משמע)

וגם סוף סוף נפל לי האסימון בנוגע לשם באנגלית (דה ביגסט לוזר חח). יופי של תוכנית מציאות, כיפית באמת.. אבל רק חבל לי שמעיפים שם כל פרק מישהו שיכול להמשיך ולהוריד משקל (לא נכון לגבי אתמול אבל בטח יהיה נכון בהמשך).

MiriOrit

New member
זאת שעפה אתמול הייתה ממש יפה

לדעתי. אולי היא צריכה לרדת קצת.. אבל לא כ"כ הרבה. לפחות לדעתי

TheCharm

New member
זאתי שעפה אתמול לא נראתה

שמנה, היא נראתה.. איך נגיד... הריונית?

Aviad1987

New member
אמממ יכול להיות

אבל היה כתוב שאחרי הסדרה היא הורידה עוד 7 ק"ג שזה מאודדדד מכובד

TheCharm

New member
בדיוק! השם!!!

בכללל מקום שפירסמו כאן את התוכנית, אמרו "המפסידן הגדול הביותר", "הלוזר הגדול ביותר". אבל זה נשמע שלילי, ובכלל לא חיובי כמו שזה.

MiriOrit

New member
גם אני נהנתי מהפרק..

גם מעניין לראות 2 סוגים שונים של דיאטה... הייתי בטוחה שלואיס יוריד הרבה - ככל שיותר שמנים מורידים יותר מהר (אבל אח"כ נתקעים
) אהה, ולואיס אכל בייקון לא עוף

adi121

New member
אני ראיתי את הפרק הראשון

אחלה סדרה!! רק באמת כמו שאמרו חבל שמעיפים מישהו שיכול להוריד עוד.. קצת אכזרי בעיניי כל הפיתויים... נגיד המקררים בשביל מה זה טוב? בסדר שיעמדו בפיתויים.. אבל לשים להם על השולחן בזמן האוכל מלא דברים משמינים כדי שיסתכלו על זה ויזילו ריר?! ממש אכזרי.. ועוד ביום הראשון.. זה כבר לא להרגיל אותם לעמוד בפיתויים זה באיזשהו אופן להתעלל אפילו שהם רוצים לטובתם.. אני לא חושבת שזה כל כך לטובתם הפיתויים האלה בכל מקרה.. התוצאות היו ממש מדהימות!! אני לא מבינה איך עכשיו יחשבו איזה קבוצה מפסידה כי יש אחד פחות אבל טוב נו נראה שבוע הבא : ) בכל מקרה סדרת ריאליטי יפה אהה ומאיפה המנחה מהופ ופיית? היא השמינה קצת לא יזיק גם לה דיאטה..

Maybe Its Me

New member
סדרה גדולה!!!

אני פשוט כל כך התעניינתי.. וריאן איכזב אותי כשזלל את הדונאט.. ועוד לפינ כן אמר שאכל איזה 5.. -.- בכל אופן,הופתעתי גם שאהרון הוריד כ"כ ק"ג...אולי בגלל שהוא התאמץ כ"כ והקיא במהלך העבודה.. הכל יכול להיות.. אבל הקטע ההזוי היה שהם סחבו מכוניות והיו אמורים להכנס לשם בלי הדלת הנפתחת..היה מרתק ומשעשע למדי
ועדיין לא הבנתי את הדיאטות
יש מצב שמישו יסביר לי? תודה.

TheCharm

New member
הדיאטות -

לקבוצה האדומה: דיאטת "eat less" (אכול פחות). כשמו כן הוא. לא לאכול הרבה בכל ארוחה, לא לאכול הרבה פחמימות ודברים משמינים. לקבוצה הכחולה: דיאטת "eat more" (אכול יותר). כשמו כן הוא
. לאכול 6 ארוחות מזינות ונכונות, בשעות קבועות, ולא לנשנש בין לבין. זה פחות או יותר ההסבר ממה שהבנתי. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט אבל לא מצאתי. אני אישית בעד הMORE - כי זה בעצם גמילה בהחלפה, ואילו הLESS היא גמילה חדה וכואבת.

TheCharm

New member
למתעניינים- פרטים על עונה 2

העונה תתחיל ב-13.9. הפעם, בקבוצה הכחולה בנים בלבד ובאדומה בנות בלבד. המאמנים נשארים אותו דבר - ג'יליאן ומה-שמו. והמנחה, תודה לאל, גם כן.

Ulong

New member
סדרה ענקית

גם לי קרה בהתחלה שראיתי מתמודד ואז אמרתי שזה הפייבוריט שלי והופ.. עוד אחד וכך הלאה. יש הרבה אנשים שבאו עם כוח רצון והם רוצים להרזות יותר מהרצון לכסף.
אני רק מקווה שמי שעף המשיך בעשיית כושר ובשמירה על התזורה למרות שהוא לא במסגרת התוכנית. רק טוב לכולנו.

סדרה מדהימה!

המשפחה שלי הייתה די מרותקת לסדרה הזאת! לא פלא שהסדרה הזאת הייתה הצלחה בארה"ב כי רוב ארה"ב שמנים! שייקלטו שחלק נכבד מהצופים הם שמנים וזה מעניין אותם. מלבד זאת סדרה מהנה ושווה צפייה.

TheCharm

New member
זה לא שרוב ארה"ב שמנים

תעשיית הפאסט פוד בארה"ב עצומה, אבל זה לא שהרוב שם שמנים, רק שהרבה לא מודעים לסכנות של המבורגר וצ'יפס מידי יום, אולי בגלל שהם עסוקים שם בעבודה, וכשהם יוצאים - הדבר הראשון שהם רואים זה פאסט פוד. והם נכנסים לאכול שם, כי הם רעבים, כאלה. ואני אומר את זה בתור בן דוד מדרגה שנייה של אמריקאי שעם השנים השמין רק בגלל הפאסט פודיה שמעבר לעבודתו

Aviad1987

New member
שנים? פחח

לקח לי בדיוק חודשיים בחוף המערבי להעלות 8 קילו בערך ולהיות שמנמן חחח. אל דאגה .. הורדתי 25 קילו אחרי שחזרתי

למעלה