וזה היה אמור להיות אייקון של
V Vegetable Salad New member 23/8/05 #23 זאת שהעיפו ../images/Emo42.gif בכלל לא נכנסה לדכאון והתחילה לאכול
T TheCharm New member 23/8/05 #24 וואו אבל היא עדיין לא שיא הרזה. אני בטוח אבל שהיא לא הניפה את הדיאטה והפעילויות כושר בעצמה. בטוח נשלחו אנשים מטעם התוכנית.
וואו אבל היא עדיין לא שיא הרזה. אני בטוח אבל שהיא לא הניפה את הדיאטה והפעילויות כושר בעצמה. בטוח נשלחו אנשים מטעם התוכנית.
T TheCharm New member 24/8/05 #26 למען האמת זה נראה כאילו רק הוציאו לה שתלים מהציצי ועשו לה קצת מהפך. אה, או שאולי היא באמת בדיוק ילדה
J JTיXל New member 26/8/05 #27 למה שלא תמשיך את הדיאטה בעצמה.... למה צריך לשלוח אנשים מהתוכנית שידאגו לה??? אולי בזכות התוכנית היא קיבלה מוטיבציה והחליטה לעשות דיאטה...?
למה שלא תמשיך את הדיאטה בעצמה.... למה צריך לשלוח אנשים מהתוכנית שידאגו לה??? אולי בזכות התוכנית היא קיבלה מוטיבציה והחליטה לעשות דיאטה...?