יורדים מהפסים/משחקים משחקים |לוחות|

יורדים מהפסים/משחקים משחקים |לוחות|

טריש יורדת מהפסים
מדוע היא צריכה לשנוא את טוני, הוא נתן לה סיבה ממשית אי פעם? האם זה בגלל שהוא מוסכניק מ"המעמד הנמוך"? האם זה בגלל שהיא חושבת שהוא ישפיע לרעה על מייגן, שרצתה לפרוש מהלימודים? (ולהזכירכם, זאת היתה החלטה שלה וטוני אפילו ניסה לשכנעה שלא לעזוב).
מדוע קית' נגד טוני? הוא (וגם טרישה) יודע שטוני היה מוכן לשבת בכלא על מנת שמייגן תשוחרר, על אף העובדה שלא ביצע שום פשע שדורש "זמן כלא". האם זאת לא סיבה מספיק טובה כדי להבין שמדובר בבחור כארז? האם סטיגמטות נשארות לנצח? מדוע יש אנשים פרימיטיביים ש"מסמנים" מישהו, ולא יכולים לשנות את דעתם לאור ממצאים חדשים?
טרישה לא רוצה לשכב עם ריאן
[אזהרת ספוילר
] בעתיד טריש תסטור לטוני ושנייה אחרי תנשק אותו בלהט! טוני ההמום ישאל את מייגן אם אחותה על כדורים או משהו, ההתדרדרות הזאת בהתנהגות שלה לא כ"כ אמינה בעיניי, סה"כ היא היתה דמות די מאוזנת ולא היתה סיבה ממשית לרדוף באובססיביות אחרי טוני.
רמונה קאסרס, השם לא אומר כלום לג'ק? הוא לא קרא כתבות? הוא לא יודע את השם המלא של הבחורה שהצילה את ויקטור במדבר? הוא לא ראה תמונה שלה? אגב, רמונה תהיה איתנו עד שנת 2000, אבל ב-2002 תחזור להופעת אורח של מספר פרקים. סתם פרצוף חמוץ, וג'ק בעצם לא יודע דבר עליה - אבל שוב השטחיות מנצחת והמראה שלה הספיק לו כדי לרדוף אחריה.
אין על ג'יל. "FYI - אידיוט!" מלמלה אחרי ההודעה של ג'ק. אני אוהב את ג'ון וג'יל בתור ידידים. לא נאהבים, גם לא יריבים, בתור ידידים זה שילוב מאוד נחמד. מקנזי באמת נראתה מצויין, ג'יל אכלה את הלב בזמן שהבחורונים הזילו ריר, ובריטני רצתה לקבור אותה באותה השנייה.
ניקי שיחקה אותה בסוף הפרק. מאוד אהבתי את הקטע האחרון
הכיסא מסתובב, ופניה של ניקי נגלות במשרדו של בראדלי. "אני שלחתי לך את האימייל" אומרת בעודה מחייכת חיוך ממזרי ומלא סיפוק, קמה ומדביקה לו נשיקה חמה. קטע יפה!

Dawn12

New member
אחלה פרק! ../images/Emo45.gif

האם טוני נתן לי סיבה ממשית אי פעם לשנוא אותו? התשובה היא כנראה לא, ועדיין, קל לי מאוד להבין את טרישה. גם אני, איך נגיד זאת בעדינות, מייחל לטוני שבזמן שהוא מתקן את המכונית מלמטה כל העסק יקרוס עליו "בטעות". טרישה ממציאה את עצמה מחדש בפרקים הנוכחיים. לא עוד דמות "מאוזנת" כפי שכינית אותה, לא עוד עקרת בית חסרת חיים בגיל צעיר מדי, אלא בחורה שהגדירה לעצמה מטרה והיא הולכת איתה עד הסוף. הדרדרות לא אמינה? אני לא צריך הסברים מנומקים לשינוי שחל בה ומוכן להסתפק בכך שמדובר בתוצאה של הטראומה הרגשית שעברה מההפלה. יש דברים הרבה פחות הגיוניים בג'נואה סיטי שמטרידים אותי הרבה יותר. ושוב, בפעם המי יודע כמה, מה לעזאזל היו עושים בז'בו ללא ג'יל

פריצי1980

New member
ספויילר על טרישה

טרישה אכן יורדת מהפסים וזה רק יהיה גרוע מרגע לרגע לאט לאט כולם ישימו לב חוץ מראיין עד שהוא יקלוט והם יתגרשו היא תאושפז במוסד לחולי נפש, במשך הזמן הזה הוא וויקטוריה יתקרבו, ויעמדו להתחתן, טרישה תתנהג כאילו היא חזרה לעצמה, ותשוחרר מהמוסד, וביום החתונה היא תירה לעבר ויקטוריה, ראין בנסיון להגן עלוויקטוריה יקבל את הכדור ו י מ ו ת!

miss chief

New member
יההה... מאק נראתה 100מם../images/Emo70.gif

אודה ולא אבוש - אני לא חסידה של הגיברת - משהו בשיניים שלה וגם בעיניים (קרובות מידי האחת לרעותה
) לא מסתדר לי, אבל וואו, היא נראתה מצויין היום! יש להם ספרית צמודה באחוזת צ'נסלר? התסרוקת מזכירה לי את זו שהייתה לי בחתונתי.. ושילמתי עליה לא מעט
(מן הסתם אף אחת לא יכולה לעשות כזו תסרוקת לעצמה:). איזה מגניב שהסנטר של בילי היה ברצפה.. פףףףף אני גם לא מתה על טוני הנוכחי, אבל טרישה היא ממש מגעילה, היא אפילו לא נאה.. מילא אם היא הייתה עושה טוב בעיניים, כמו גרייס, למשל... מתנצלת חר, אני בעד היפים (?) והנאהבים - רומנטיקנית חסרת תקנה שכמותי... מילא אם הייתה סיבה לרצון שלה בנקמה.. היחיד שאני אוהבת לראות זומם נגד אנשים זה טוד (OLTL)
, כי לו תמיד יש סיבות מוצדקות
בראד ד מפגר.. הוא די בטוח שניקי לא מנצלת אותו? גיס מי א ברייק... מישהו צריך דחוף איזו ריאליטי צ'ק

אור2221

New member
גרייס?

לאאאא...רזה כמו מקל, ופרצוף שמורכב בעיקר מעצמות לחיים, אבל בלי הבשר שמתלבש על, נו טוב, הבחורה היתה מיס ניו יורק בעברה. טריש יותר חמודה, ואני אוהבת את הפסיכופטיות שלה הרבה יותר מהאובססיות של גרייס. ניקי לא מנצלת את בראד, אם כבר, זה הפוך.

Charmed24

New member
יותר מדי

יותר מדי שינויי אופי בזמן האחרון
ניקי וויקטור והמשבר הלא מתקבל על הדעת בכמעט-נישואים שלהם
טרישה שהפכה להיות פתאום מטורפה כשילה קרטר
רמונה התמימה המעאפנה שהפכה להיות ביטצ' לא קטנה
אשלי שמתעניינת בזרעונים לא לה וכל זה קורה כשאמירתו של תומס מרחפת בחלל הג'נואה: הצופה לא מאמין בדמויות כשהן מתנהגות שלא לפי האופי שהותווה להם... אבל האמת, זה בדיוק מה שעושה את הסדרה צפויה פחות ומעניינת יותר... זה ממש גדול שניקי ובראד יתעלסו להם במשרדו של ויקטור הנעדר, אין צדק פואטי גדול מזה

miss chief

New member
|../images/Emo45.gif צודק צ'ארמי, ועוד משו תמוה

אם כי קצת שולי... איך זה שבמסעדה ברמה של ג'ינהס' נותנים למישהי לשבת על הבר לשתות כוס מים ותו לא
וג'ינה, אשת עסקים שכמותה, עוד הציעה לה כוס מים נוספת...

אני בכלל חשבתי

שרמונה סתם השתעלה כדי לחפף את ג'ינה הקרצייה. היא רצתה להאזין לשיחה של בראדלי ודיאן, וג'ינה חסרת החיים (והלקוחות, כנראה) הסיחה את דעתה והפריעה לה. נורא מעניין שלג'ינה ("אשת עסקים"
) יש זמן לכל הלקוחות, על אף העובדה שללקוחות עצמם אין זמן לג'ינה

miss chief

New member
../images/Emo6.gif אבל אם תחשוב על זה שנייה...

נכון תמיד מנסים למכור לנו שמדובר במסעדה יוקרתית, גם אם בניחוח ביתי? אז מה זה להכנס למסעדת גורמה שכזו וסתם לשבת שם? אני מנסה לדמיין את עצמי עושה כזה דבר ולא מצליחה... לפחות דיאן, למרות שזה הבית השני, אם לא הראשון, שלה, אוכלת משו

python 4

New member
יה. סיכום + תהיה

אה, איזו ניקי, איזו נון שלנטיות. "אני שלחתי לך את האימייל, בראד, הבה ונשתרלל". אני בטוח שבראד התאכזב שזה לא באמת ריאן ששלח לו את האימייל. תראו, השפם לא נמצא בעיר שבועיים, ופתאום הבלונדה תופסת תחת. נו באמת. ומה עכשיו הסיפור של ג'ק ורמון? כאילו, מכל הנשים בג'נואה (טוב ג'ק שכב עם מרביתם אבל בכל זאת) הוא נפגש דווקא בפוסטמה הזו, ועכשיו מה, יהיה בניהם רומן? אה. לא אמין. אני עדיין טוען שרמונה חטפה את ויקט והיא מחזיקה בו עכשיו בן ערובה. עכשיו היא מתכננת גם על ג'ק. ואיזה כיף של- B&S לא הולך, וכמה נחמד לראות את כולם ב- 'ז'ק, בילי וטרייסי ושו"ת' חוגגים. ואני לא יתחיל לדבר על הטינס שהולכים ומשעממים אותי מפרק לפרק. בשביל מה בכלל הביאו אותם? טוב, חוץ מבילי. ועכשיו לתהיה. לא יודע אם שמתם לב, אבל ביום שישי בפרק הרביעי מתוך החמישה של צח"מ הראו את הקרדיטים עד הסוף (אף פעם לא עושים את זה משום מה) וזה הזכיר לי את הבחור ההוא עם הקול הסקסי הזה שהיה אומר בסוף כל פרק: "ג'וין אס אגין, פפפפפור דה יאנגגג אנד דה רסטלססס". עכשיו יש לי תיאוריה - נכון שזה אותו אדם שאומר בתחילת ימ"ח "לייק סנד אין דה האואר גלס, סו אר דה דייס אוף אואר לייף"? מעניין כמה משלמים לבנאדם הזה. איזה אחלה תפקיד! אתה בא לחמש דקות עבודה, וכבר זוכרים אותך לנצח. מעניין אם הוא ישרוד את שינוי הקרדיטים הבא עלינו לטובה השבוע?

python 4

New member
אני עדיין בתהיה מי זה.

השם שלו לא מופיע בקרדיטים. ואגב, גם בקשר לז'בו עוד אף אחד לא ענה לי, ותכינו תשובות לשבוע הבא שבו אני ישאל אותכם מי בדיוק היה ג'נואה ולמה מגיע לו שיקראו סיטי על שמו.

היי אני יודע מי זה../images/Emo70.gif

או לפחות חושב. זה פיטר ברגמן - ג'קי
מה לא
האמת שגם אני תהיתי על זה בעבר, אבל כיום אני כמעט בטוח ב-100% שזה פיטר שאומר את זה. זה נשמע הקול שלו.

Charmed24

New member
לא

זה היה עוד הרבה לפני שפיטר ברגמן השתתף בצח"מ אני מהמר שזה קולו הערב של ביל בל, אבא של

python 4

New member
הבעיה היא...

שכמעט ואנחנו לא שומעים את זה, כי ערוץ 3 קוטע משום מה את הכתוביות ישר שהם מתחילות. תמיד חשבתי על זה שזה לא חוקי מה שהם עושים. צריכים לתבוע אותם!

ים כחול

New member
אייזה שרשור ניפלאאאאאאאא ../images/Emo13.gif

סיכומים שנונים מכל הבחורים שאני חובבת פה
ומיס צ"יף
צ"ארמי עברת לסגנון חדש ?? סגנון הכוכבים
אוהבת כלמה שאתה כותב !!!

python 4

New member
הי, שמתי לב לזה.

צ'רמינג, מה זה הסגנון התמציתי הזה? בושה! לפרק של מחר אתה כותב לנו סיכום של 500 מילה!

אור2221

New member
לא לא

האדם בימ"ח שמדבר הוא מקדונלד קארי זכרונו לברכה, ששיחק את תום הורטון, ב65 שימ"ח התחילה לרוץ. אני כ"כ מתגעגעת לגוין אס אגין... פעם, דרך אגב, היה שיר בהתחלה, זה נעלם בשנות השמונים הדי מוקדמות, אבל יצא לי לשמוע פעם והוא דווקא היה נהדר.. אני אראה אם אני יכולה למצוא אותו...

python 4

New member
את יכולה למצוא את השיר

באתר שצירפתי. כן, עכשיו אני נזכר שזה באמת תום הורטון.. איזה עצוב הפרק שהוא מת? באתר הזה יש גם קטעים מהפרק הזה.

כן, זה שיר יפה

אבל המנגינות הכי יפות הן של "לחיות" מהשנים המוקדמות. מנגינה ממש מרגשת, רגעי קסם... אוי עזבו אני בנאדם רגשן לפעמים...

למעלה